Blomma

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Blomma

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lohja
 1. Aina ja ikuisesti hautaan saakka
 2. Kyllä mä vien varmaan tässäkin pohjat :-/ Kimppuni maksoi 140 euroa JÄRKYTTÄVÄÄ!!! Ja siitä putoili kaiken kukkuraksi kukat pitkin hääpäivää .
 3. Heippa *Nenya*, pitkästä aikaa! Meikäläiset vietti häitään Hämeenlinnassa juhannuksen jälkeen ja kukat tilattiin Parolantien kukkakaupasta. Muuten kaikki oli ihan jees, paitsi: tosi karmeet hinnat > morsiuskimpusta putoili kukat, eli huonosti sidottu > kaasojen rannevieheet oli lähinnä käsivarsivieheet > appiukon rintaviehe hajosi jo heti kättelyssä > Asetelmat oli kyllä tosi kauniit ja morsiuskimppukin oli kaunis, mutta putoilevat kukat kyllä vähän masensi mieltä. Parolantien kukkapalvelu pitäisi olla asiantunteva paikka eli aikaisemmin olen kuullut kehuja, sattuiko meille vaan "poikkeus säännöstä", kaikillehan sattuu välillä huonoja päiviä. Toisestakin "maineikkaasta" kukkakaupasta eli Kaisan kukasta olen myös kuullut ainakin yhden ikävän stoorin. Siskoni tilasi aikoinaan kukat sieltä eikä saanut lainkaan sitä, mitä oli tilannut. Osasiko sisko pukea toiveensa sanoiksi, en tiedä. Mutta tapahtuneen vuoksi en kuitenkaan tilannut omia hääkukkiamme Kaisan kukasta.
 4. Eilen juuri käytiin sormusostoksilla ja sulholle tulee vanhan ohuemman kihlan tilalle jykevämpi ja "miehekkäämpi" vihkisormus. Yksinkertainen keltakultainen sileä sormus. Kaunis Kihla menee korulaatikkoon muistoksi kihlautumisesta.
 5. Löytäiskö joku sanat Kai Wessmanin säveltämään "Häävalssi" -nimiseen häävalssiin :. Sanat alkavat: Maailmaa katselen silmin nyt rakastunein, kauniina nään minä sen, sinut kun sain rinnallein... Kappaleen on laulanut (ainakin) aikoinaan edesmennyt tangokuningas Sauli Lehtonen.
 6. Kaksi ihanaa parasta ystävääni ovat ottaneet tehtävän vastaan . Toinen toimii samalla myös seremoniamestarina.
 7. Pakko harjoitella! Muuten tää morsian (tapansa mukaan) antaa koko häävalssin ajan ohjeita.. ei noin, kato ny mihin astut, sun pitää viedä... : Lavatanssin alkeiskurssi alkoikin jo viime viikolla ja eka tanssi mitä alettiin harjoitteleen oli valssi ;D
 8. Häitämme vietetään ensi kesänä Hämeenlinnassa, sattuipa olemaan hyvin "keskeinen" paikka kaikkia ajatellen. Itse ei kuitenkaan siellä asuta.
 9. Upea paikka! Suosittelen lämpimästi Kulosaaren Casinoa hääpaikaksi. Olin häissä isolla puolella ja Sun Marinen puolella oli samaan aikaan toiset häät. Kertaakaan siitä ei aiheutunut minkään laista ongelmaa, hyvä kun huomasimme, että siellä on toisetkin häät. Paikka ei mielestäni ollut lainkaan liian ravintolamainen ja hieno sää sai ihmiset liikkumaan paljon myös ulkona ja ihmiset viihtyivät.