Jump to content
Naimisiin.info

elo2004

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

elo2004's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hessu:Anteeksi, etten ole vastannut aiemmin, on ollut vähän kiireitä. Varasimme matkamme tuon itävaltalaisen toimiston kautta juuri siksi, että heillä oli tarjota matkoja lentoinen 1700 eurosta alkaen, mikä oli mielestämme hyvnkin edullista. Me nyt kuitenkin innostuimme varaamaan matkan sen verran korkeatasoiseen hotelliin ja vielä puolihoidolla, että maksamme aikasen paljon enemmän :-/ No, kerrankos sitä häämatkalla ollaan. Asumme Suomessa ja lento lähtee Münchenista, joten lento sinne täytyy hommata erikseen. Hyvä puoli tuossa on se, että lentoja keski-Euroopasta Malediiveille lähtee suunnilleen joka päivä, joten pääsemme lähtemään heti häitä seuraavana päivänä. Tämä oli ehdoton toiveemme, oli kohteessa sadekausi tai ei Ensimmäisellä visiitillä sulho kävi matkatoimistossa henk.koht. Itävallassa ollessaan, mutta muuten asiat ovat hoituneet helposti sähköpostin välityksellä.
  2. Tietääkö kukaan Malediiveilla jo vieraillut, mitään tällaisesta hotellista: http://www.cocopalm.com ? Matkat on kyllä jo varattu, joten myöhäistä perua, jos osoittautuukin jonkun kokemuksella huonoksi paikaksi... Reissu on varattu Itävaltalaisen matkatoimiston kautta enkä minä ainakaan ole suomalaisissa matkaoppaissa tuota nähnyt, joten voipi olla, ettei tietoa hirmuisesti löydy. Vaikuttaa kuitenkin todella kivalta paikalta ja matkatoimiston myyjä ainakin kovasti kehui hinta-laatusuhdetta.
  3. Kahdeksi viikoksi Malediiveille. Sulhanen on jo kauan jostain syystä halunnut mennä Malediiveille ja kyllähän se minulle passaa. Aurinkoa ja merta ja ennen kaikkea rauhallista yhdessäoloa. Saarella ei ole juuri muuta tekemistä kuin sukeltaminen ja muut vesiurheilut (+kylpylä hoitoineen ), mikä passaa meille oikein hyvin. Meillä ei ole kyllä aavistustakaan millainen ilma Malediiveilla on elokuussa, mutta toivotaan, että edes kohtuullinen. Hotellimme: http://www.cocopalm.com , huoneena Deluxe Beach Villa. Ainakin hotellin nettivieraskirjassa matkustajat ovat kehuneet paikkaa kovasti (elleivät sitten kirjoitukset hotellin henkilökunnan kirjoittamia )
×
×
  • Create New...