Manla

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Manla

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Enpä minäkään olisi vaihtanut mitään. Kampauksen valmistuttua kampaaja korjasi kampausta vähän, kun sitä pyysin. Meikkiin olin tyytyväinen ja puku on edelleen se kaikkein ihanin! Kukkien kanssa kävi vähän hassusti. Oma kimppuni ja sulhasen viehe olivat todella kauniit ja sellaiset kuin halusinkin (jostain syystä miehellä ei ollut mielipidettä tähän asiaan). Mutta sanoin kukkakauppiaalle moneen kertaan ettei bm:lle punaista neilikkaa (joka on kuulemma etiketin mukainen ja jota kovasti tyrkytettiin) vaan samanlaiset vieheet kaasolle ja bm:lle punaisesta ruususta ja morsiustytön kimppu samasta ruususta. Mies ja bm haki kukat ja minä näin ne 10 minuuttia ennen kuvaukseen lähtemistä. Pussista löytyi, yllätys yllätys, kaasolle viehe oranssista ruususta - ja bm:lle punainen neilikka. Myös morsiustytön kimppu oli oransseista ruusuista. No eipä se päivää pilannut millään tavalla ja saipa kukkakauppias tahtonsa sitten väkisin läpi sen neilikan osalta. Tänään kävin asiasta sanomassa ja sain anteeksipyynnön, mikä riitti minulle. Taisi mennä ohi aiheen, mutta enpä olisi kukkakauppiastakaan vaihtanut. Oletteko kampauksiin / meikkiin pettyneet antaneet heti palautetta vai oletteko vain harmitellut asiaa jälkeen päin? Mä olen ainakin sitä mieltä, että palaute on annettava heti (vaikkei se kivalta ehkä tunnu kummastakaan) ihan niiku joeliina oli tehnyt.
 2. En jaksanut koko ketjua selata, mutta tuonpa nyt esille Orimattilan Kuivannolla sijaitsevan Maamiesseurantalon. Kuivanto on Nastolan rajalla, eli Lahdesta Kouvolaan päin. Lahdesta ajaa sinne 30 minuutissa. Paikka on maalaismaisemassa keskellä peltoja, mutta kuitenkin tien vieressä. Tilaa siellä on runsaasti, varmasti 150 henkeä menee hyvin sisälle ja sopii samaan tilaan. Keittiö on hyvä ja tarjoilupöydälle on hyvin tilaa. Nii ja bändille on lavalla paljon tilaa. Meidän häät pidetään siellä 1.9. eli tulossa vasta, mutta olen siellä ollut sen verran monissa juhlissa, että voin paikkaa suositella. Vuokrakaan ei päätä huimaa, viikonloppu to-ma maksaa (ainakin nyt tänä vuonna) 300 euroa. Lisäksi vielä Kuivannon kirkko (idyllinen pieni mäen päällä sijaitseva kirkko, jonne sopii muistaakseni n. 200 henkeä) sijaitsee ehkä noin puolen kilometrin päässä seurantalosta. Siinä on meidän(kin) vihkikirkko ja -paikka.
 3. Kirkkoon tullessa soi Kuula ja lähtiessä Prinsessa Ruusunen, eli Melartin. Häävalssina on A. W. Yrjänän tekemä "Elokuun häävalssi".
 4. Yksi sormus tulee minullekin. Kihlasormukseni on tavallinen 2 mm:n keltakultainen rinkula. Tykkään siitä kyllä kihlana ja itse halusin ohuen sormuksen. Tuleva vihkisormus on 5 mm leveä ja se on kelta-, valko-, keltakultainen (siis keltakultaisten välissä menee se valkokultainen, jossa kivet on kiinni). Mielestäni kihlani ei oikein istu siihen viereen. Ja sitten olisi jo 7 mm sormusta sormessa -minulle liikaa. Kihla taitaa jäädä laatikkoon ainakin niin kauaksi aikaa, kun (toivottavasti!) saan lapsen / lapsia. Suunniteltiin, että teetetään sitten ristiäis- tai rippilahjaksi kihlasormuksistamme jotain lapsille (miehelle tulee siis myös uusi vihkisormus ja kihla jää hänelläkin pois).
 5. Aika moneen asiaan on meilläkin mies vastannut "ihan sama" tai "joo, sopii hyvin"... Mutta sen mies sanoi, että ruokapöydässä pitää olla Italian salaattia, kun se on meille tulevan pitopalvelun tekemänä niiiin hyvää. Joten mies saa Italian salaattinsa. Ei liity mitenkään tähän naimisiin menemiseen, mutta kerran tuli kysyttyä mieheltä, että miksi se pyysi mua treffeille. Ajattelin, että olin tuntunut mukavalta, kun eka kerran juteltiin tms. Vastaus oli kuitenkin: "No ku sä olit niin hyvännäkönen." Ihan hyvä syyhän sekin tietysti on... ;D
 6. Meillä mies (ja BM) laittaa tumman puvun ja alle vuokrataan liivi ja plastro. Päädyttiin tummaan pukuun, koska sille on käyttöä sitten myöhemminkin (jos se nyt on sitten mikään hyvä syy). Nuppu79: Voin olla väärässäkin, mutta käsittääkseni saketti on etiketin mukaan tosiaan "päiväpuku" (tai-mikä-lie) TAI sulhasen puku. Eli sulho ei siis riko etikettiä pitämällä sakettia koko juhlan ajan. Tässä käsityksessä olen, saa korjata jos käsitys ei ole oikea.
 7. Viimeeksi eilen taisi käydä mielessä, että kannattaakohan tuon ukon kanssa mennä naimisiin... Siis vain käväisi, ei mitenkään vakavasti, ja ajatus tuli ihan turhasta: siivouspäivä, jolloin mulla palaa käämit pienimmästkin asiasta... Silloin mulle ei oikein kannata sanoa mitään, mutta puhumattomuuskaan ei ole hyvä... : Naimisiin ollaan siis menossa ja tarkoitus on loppuelo yhdessä viettää. Tosin sitä ei voi tietää, mitä 5 tai 10 tai 20 vuoden päässä on, ei voi tietää mihin elämä heittää. En siis todellakaan ole menossa naimisiin sen takia, että voin muutaman vuoden jälkeen erota. Mutta niin kuin aakoo_81 kirjoitti, ei se ero ole maailmanloppu. Turha tulevaa on murehtia, koska siihen ei itse kuitenkaan pysty ihan kauheasti vaikuttamaan. Tulevaisuus rakentuu menneestä ja sitä varsinkaan ei pysty muuttamaan. Yksi kaverini (minun ja miehen yhteisen kaveripiirin ulkopuolelta) sanoi kerran, että lähes kaikki hänen kaverinsa ovat eronneet, joten kaipa hänkin kohta eroaa. Nii... Silleehän se kannattaakin ajatella...
 8. Järjestin kaverini kanssa ystäväni häihin tällaisen morsiamen ryöstön: Kesken tanssin juhlasaliin tuli kaksi poliisia (poliiseja kun ollaan, niin vaatteet järjestyi helposti), jotka pistivät juhlat seis. Bändin ilme oli näkemisen arvoinen... ;D Morsianta epäiltiin törkeästä vapauden riistosta ja muistaakseni yllytyksestä väärään valaan. Sulhanen kun oli silloin vielä skappari, niin puolustusvoimat antoivat virka-apua ja kuljettivat morsiamen pois paikalta käsiraudoissa. Kun morsian oli viety paikalta pois, sulhanen istutettiin tuoliin keskelle tanssilattiaa ja häntä alettiin kuulustella. Toinen poliisi (luonnollisesti) osoitti sulhasta koko ajan taskulampulla silmiin... Kuulusteluissa käytiin läpi siis sulhasen ja morsiamisen eloa ensitapaamisesta häihin asti. Kuulustelun jälkeen poliisi totesi, että rikosta ei ole tapahtunut ja morsian voidaan vapauttaa. Tosin morsiamella oli ollut "ryöstäjien" seurassa niin mukavaa, ettei meinannut palata lain... Enpä ole vielä ainakaan törmännyt samanlaiseen morsiamenryöstöön. Eikä tarvinut rahaakaan kerätä, se on mielestäni jotenkin törkeätä. Ja suomalainen virkamieshän ei korruptio-rahoja huoli! :
 9. Itse olen poliisi ja sulho poliisilaitoksella vartijana, kaaso on juristi ja bm poliisi -laki ja järjestys on siis niissä juhlissa paikalla... : Pamppukujaa ei ainakaan itse olla järjestämässä, mutta se on sitten eri asia, jos (työ)kaverit sen yllätyksenä järkkäävät. "Kunnialaukaukset" pistooleilla voisi olla kyllä räyhäkkäämpiä...
 10. Meillä taisi olla ensin ajatuksena, että minulle tulee vihkisormus ja mies menee pelkällä kihlasormuksella. Mies katseli netistä sormuksia -ja päädyttiin lopulta siihen, että miehelle hommataan myös uusi vihkisormus (kihlasormus naarmuuntunut jo töissä). Kihlapäivä kaiverretaan vihkisormuksiin ja vihkimisen jälkeen kihlasormukset jäävät molemmilta pois. Niistä teetetään sitten aikanan mahdollisille tuleville lapsillemme ristiäis-/rippikorut tms.