S&A-09

Rouva
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

About S&A-09

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Häähidas tulee, valssia kukaan ei varmaan edes odota meidän häissä tulevaksi
 2. Tarkoitus astella n.kuukauden kuluttua olkapäät paljaana alttarille Siltikin mietin, että onko se ok eli vakuuttakaa minut nyt te kaikki, että näin voi tehdä eikä tarvi mitään huiveja harteille alkaa haalimaan?!
 3. En kyllä lakkaa ihmettelemästä, minkä vuoksi ihmiset nykyään häitään haluavat viettää? Eikö tule häitä ja juhlia ellei jokainen tuo vähintään jotakin tiettyä summaa per henkilö? Minä taidan olla niin outo kala tässä vedessä, että kaikki mahdolliset summat ovat sopivia olipa kyseessä millainen kokoonpano ihmisiä tahansa! Vietämme häitämme helmikuussa ja kutsuihin laitoimme ettei ole lainkaan välttämätöntä hankkia mitään lahjoja ja jos joku haluaa meitä muistaa niin pyysimme pientä avustusta häämatkaa varten. Olemme reilut 8 vuotta yhtä pitänyt pari, jolla on jo kaksi lastakin, joten tavaraa on kertynyt yllin kyllin-siitä moinen. Olen ilmeisesti vähän kajahtanut, mutta mielestäni olisi erittäin hauska idea jos joku vaikka toisi säästöpossun, jossa on 5- ja 10-senttisiä matkakassan avaamiseen Häihin olemme kutsuneet 115 henkilöä, perheitä ja sinkkuja ja kaikkea siltä väliltä. Kutsutut ovat lähimpiä sukulaisia ja ystäviämme. Olisin niin iloinen, jos jokainen heistä pääsisi juhlimaan mukaan ainutkertaista päiväämme, koska jokainen on kutsuttu nimenomaan sen vuoksi, että heidän läsnäolonsa olisi tärkeää Aivan sama millekään maalliselle tavaralle saati sitten rahalle. Itse olemme järjestämässä itsemme näköiset juhlat, joissa toivomme väen viihtyvän pitkään ja hyvillä mielin. Rahaa kuluu mitä kuluu, so on meidän "ongelmamme". Missään nimessä kukaan vieraista ei tule ostamaan ruokaansa eikä juomaansa häissämme, mutta toivottavasti tulevat viihtymään ja pitämään hauskaa. Onneksi oma kaveri- ja ystäväpiirimme pitää sisällään saman henkisiä ihmisiä. Kukaan ei vaadi mitään tiettyjä rahasummia keltään eikä kukaan pidä kenenkään lahjoja naurettavina. Kaikki kun melkein olemme lapsiperheellisiä, jotka elävät kulutuksessa "kiihkeintä aikaa", ymmärrämme erittäin hyvin sen, että vaikka työssäkäyviä olemmekin niin rahareikiä riittää. Onnea meillä on ollut siinä, että olemme saaneet niin paljon niin ihania ihmisiä ystäviksemme kuin meillä on! Lisäksi häät vievät polttareineen vierailta rahaa muutenkin. Minä ainakin lasken nekin kuluiksi, koska niillä on vissisti vaikutusta kuukausibudjettiimme-eittämättä näin on monella muullakin?! Hääpäivää varten vieraat todellakin usein ostavat itselleen uudet vaatteet jne ja lisäksi tuona päivänä moni vieras on liikkeellä esim.taksilla. Ei siis mitään halpaa lystiä! Jos rahaa siis kutsussa pyydetään lahjaksi, minusta kaikki summat ovat juuri sopivia. Naurettavaa rahasummaa ei ole olemassakaan, ei inflaatioon tai mihinkään muuhunkaan vedoten. Suurimmalla osalla kun palkka ei ole inflaatiosta huolimatta kummentunut juurikaan sen vuoden 2003 tai mitä nyt halutaan vertauksena käyttää. Jos ja kun taas tuleva tai jo oleva hääpari kehtaa täällä avoimesti saamiaan/tulevia rahasummia arvostella niin olkaapa yhtä rohkeita ja laittakaa reilusti jo kutsuunne, että alle tämän ja tämän summan ei juhliimme kannata vaivautua!
 4. 7.30 herätys ja aamupalaa 8.30 kaason kyytiin ja meikille 9.00 meikki 10.30 mun ja kaason kampaukset kampaamossa, jonka jälkeen kukkien haku kukkakaupasta 13.00 syönti kotona 14.00 lähtö kirkolle, jossa ulkona valokuvaus ennen vihkimistä 15.00 vihkiminen
 5. Eli kupla tulee hääautoksi. Koristellaan vaaleansinisin nauhoin ja kyltti tulee takaikkunalle sekä luultavasti "roikottimiakin" perään
 6. Me aiomme ottaa hääkukat OYS:n kukkakauppa Pikku-Maariasta. Siellä on aivan ihastuttavaa sidontatyötä tekevä floristi, joka myös palvelee aivan ylenpalttisen hyvin asiakkaitaan. Kyseisestä kukkakaupasta on tulossa edustaja myös 11.1. oleville häämessuille.
 7. Olen myös pohtinut tuota Peuhua hääjuhlapaikaksi ja yrittänyt etsiä kuvia ja tietoja kyseisestä paikasta, mutta netistä ei ainakaan löydy mitään..Se on ilmeisesti OYS:n omistuksessa? Minkähintainen tilavuokra oli? Kiitos jo etukäteen OYS:n omistuksessa on. Kuulun talon henkilökuntaan, joten saan vuokraan hieman alennusta. Olisiko vähän reilu 100€/vrk muille. Varausta voit kysyä OYS:sta Sisätautien neuvonta, B3 aula, puh. 315 4193. Kuvia tai muita tietoja ei netistä löydy jostain syystä. En myöskään tiedä kelle kaikille tilaa vuokrataan, mutta kysymällähän kaikki selviää
 8. Ihanaa Gemfe, kun osaat ottaa noin rauhallisesti. Kyllähän kaikki varmasti järjestyy kun laittaa tuulemaan. Meillä ruokapuolin on kokonaan miehen järjestettävänä ja on sovittu etten siihen puutu millään lailla (vaikka tekisikin mieli )Mies on kokki ja hänen kokkiystävänsä kokkaavat häissämme, joten tiedän että asia hoituu. Muuten suurin osa käytännön järjestelyistä onkin omilla harteillani. Saas nähdä mitä kaikkea unohtuu
 9. Siis kuukauden päivät häihin ja paniikkia pukkaa Korut hankkimatta, samoin alusvaatteet ja puku pitäisi viedä jo viimeiselle korjaukselle. Apua miten tässä kaiken ehtii??!! Sormus on valmiiksi katsottuna mutta ei vielä hankittuna. Onko kukaan muu näin myöhässä? Joulu ja lapsen joulukuiset syntymäpäivät on kyllä vieneet kaiken huomion häiltä eikä pyhinä tietty oikein mitään tuollaisia olisi voinut hankkiakaan.... Kertokaas kohta häitänne viettävät, missä vaiheessa teillä on järjestelyt? Olemmeko auttamattomasti myöhässä vai vieläkö tässä häät saa järjestettyä?
 10. Millaiset rintaliivit tai mitä muuta olette käyttäneet esim.rintojen teippaus tms hääpuvun kanssa, jossa olkaimet tulevat "käsivarsille" eikä varsinaisesti olalle? Kuppikoko C80.
 11. 7.2.09 on meidän häät ja vihkiminen Oulujoen kirkossa. Hääjuhlaa vietetään Oulunsalon Peuhussa. Huh kun aika kiitää ja moni asia vielä vaiheessa!
 12. Olenkin päätynyt tähän ihanaiseen Nina Riccin Premier Jouriin ja enää ei tuoksu tule vaihtumaan!
 13. Kaikenlainen liiallinen suunnittelu ja aikatauluttaminen hääjuhlalle. Toki esim.kirkosta mennään suoraan juhlapaikalle eikä "odotuteta" vieraita, mutta minuuttiaikataulua ei muuten juhlaohjelmalle aseteta. Haluamme rennot ja mukavat häät, joissa ihmiset viihtyy eikä kellon mukana paikasta toiseen siirtyvää laumaa. Toinen nounou on istumajärjestys. Vain sukulaisille osoitetaan pöydät hääparia seuraavista pöydistä mutta muuten paikan etsiminen on vapaata.
 14. Kotona luultavasti pukeudun kaason avustuksella ennen kirkkoon lähtöä. Sitä ennen käydään kaason kanssa meikissä ja kampauksessa yhdessä.
 15. Reilu 6 vuotta on ehditty olla kihloissa ennen häitä.