siristiina87

Rouva
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About siristiina87

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kreikka
 1. Minulle meidän häämatkamme oli yllätys joka paljastui vasta edellisenä päivänä
 2. Kolme päivää hääjuhlasta lähdimme matkalle, kerkesi hyvin rauhoittumaan juhlan jäkjeen ja valmistautumaan pitkään häämatkaan.
 3. En ole edes uskaltanut kysyä mutta tuskin alle 15.000€:lla päästiin Kohteens Sansibar 21 päivää ja majoituimme Zamani Zanzibar Kempinskissä Villa Baharissa
 4. Nostanpa tämänkin tänne ylös talvihäitään suunnitteleville!
 5. Nostanpa tämän nyt tänne vinkiksi ensi talven häitään suunnitteleville, ihana idea!
 6. Minun mielestäni häihin ei laatikkoviinit sovellu, ovat halvan näkösiä, toki karahviin kaadettuna jopa kauniinpi kun pullossa.
 7. Meille pitopalvelu teki kasvisruoan samaan hintaan mitä maksoimme muistakin vieraistamme. Heille oli noutopöytään laitettu laput mitkä ruoat sopivat heille. Tilasimme siis kasvisyöjille riisiä ja kasvischiliä, salaatteja oli 3 eri lajia mitä hekin pystyivät syömään. Mutta jos teillä on lämmin kasvislisäke niin ei minusta muutaman kasvispihvin tmv. teko voi maltaita maksaa! Ja perunavaihtoehtona keitinperuna on ihan yhtä juhlava kuin mikä muu tahansa, siihen voi pyytää esim: persilijaa tmv. silputtuna sekaan ja kyllä itse tykkäisin ainankin ihan keitinperunoista, kermaperunoista tulee tosiaankin ihan liian tuhtia. Ja silläkin saa hieman erilaisuutta jos yhden kastikkeen sijasta tarjotaankin kahta/kolmea kastiketta. No nää oli nyt vaan mun ajatuksia...
 8. Meillä bändi söi "baarin" puolella taukojensa aikana ja ihan samaa ruokaa heille tarjosimme.
 9. Istuimme isossa pöydässä jossa oli minun vanhempani, isovanhempani tätini, enoni ja veljeni perheineen, sekä kaasot ja bestman. Istuimme pöydän päässä että tavallaan olimme "esillä".
 10. Kaksi albumia (toinen hääjuhlasta ja toinen häämatkasta) tekstien kera tehty, kolmas albumi odottaa toista hääjuhlaa että sitä pääsee tekemään.
 11. Maksettu on sitä mukaa kun niitä kustannuksia tuli eli "jätetty" mitään maksuja häiden jälkeen.
 12. Me suuntasimme nokan kohti Tallinnan satamaa ja kävimme siellä hieman shoppailemassa ja syömässä. Illalla istuimme kannella ja ihailimme auringonlaskua ja joimme shampanjaa!
 13. Mielellä vain vihkisormus, kihlasormusta hänellä ei koskaan ollutkaan!
 14. Me ei olla suunniteltu lasta ihan vähään aikaan, haluamme nauttia toisistamme ja matkustella...
 15. Minun mieheni rakastaa Suomessa: - Talvea ja kovia paukkupakkasia - Avantouintia - Hiljaisuutta - Kesän valoisuutta - Joulua ja jouluruokia!