siristiina87

Rouva
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän siristiina87 kaikki viestit

  1. Minulle meidän häämatkamme oli yllätys joka paljastui vasta edellisenä päivänä
  2. Kolme päivää hääjuhlasta lähdimme matkalle, kerkesi hyvin rauhoittumaan juhlan jäkjeen ja valmistautumaan pitkään häämatkaan.
  3. En ole edes uskaltanut kysyä mutta tuskin alle 15.000€:lla päästiin Kohteens Sansibar 21 päivää ja majoituimme Zamani Zanzibar Kempinskissä Villa Baharissa
  4. Nostanpa tämänkin tänne ylös talvihäitään suunnitteleville!
  5. Nostanpa tämän nyt tänne vinkiksi ensi talven häitään suunnitteleville, ihana idea!
  6. Minun mielestäni häihin ei laatikkoviinit sovellu, ovat halvan näkösiä, toki karahviin kaadettuna jopa kauniinpi kun pullossa.
  7. Meille pitopalvelu teki kasvisruoan samaan hintaan mitä maksoimme muistakin vieraistamme. Heille oli noutopöytään laitettu laput mitkä ruoat sopivat heille. Tilasimme siis kasvisyöjille riisiä ja kasvischiliä, salaatteja oli 3 eri lajia mitä hekin pystyivät syömään. Mutta jos teillä on lämmin kasvislisäke niin ei minusta muutaman kasvispihvin tmv. teko voi maltaita maksaa! Ja perunavaihtoehtona keitinperuna on ihan yhtä juhlava kuin mikä muu tahansa, siihen voi pyytää esim: persilijaa tmv. silputtuna sekaan ja kyllä itse tykkäisin ainankin ihan keitinperunoista, kermaperunoista tulee tosiaankin ihan liian tuhtia. Ja silläkin saa hieman erilaisuutta jos yhden kastikkeen sijasta tarjotaankin kahta/kolmea kastiketta. No nää oli nyt vaan mun ajatuksia...
  8. Meillä bändi söi "baarin" puolella taukojensa aikana ja ihan samaa ruokaa heille tarjosimme.
  9. Istuimme isossa pöydässä jossa oli minun vanhempani, isovanhempani tätini, enoni ja veljeni perheineen, sekä kaasot ja bestman. Istuimme pöydän päässä että tavallaan olimme "esillä".
  10. Kaksi albumia (toinen hääjuhlasta ja toinen häämatkasta) tekstien kera tehty, kolmas albumi odottaa toista hääjuhlaa että sitä pääsee tekemään.
  11. Maksettu on sitä mukaa kun niitä kustannuksia tuli eli "jätetty" mitään maksuja häiden jälkeen.
  12. Me suuntasimme nokan kohti Tallinnan satamaa ja kävimme siellä hieman shoppailemassa ja syömässä. Illalla istuimme kannella ja ihailimme auringonlaskua ja joimme shampanjaa!
  13. Mielellä vain vihkisormus, kihlasormusta hänellä ei koskaan ollutkaan!
  14. Minun mieheni rakastaa Suomessa: - Talvea ja kovia paukkupakkasia - Avantouintia - Hiljaisuutta - Kesän valoisuutta - Joulua ja jouluruokia!
  15. Meillä soi ruokailun aikana taustalla romanttisia instrumentaali kappaleita cd:ltä.
  16. Varsinaisena huomenlahjana annoin miehelleni huomenlahjakuvuksessa otetun ja kehystetyn kuvani ja sitten Kreikka-Suomi kielikurssin
  17. Kyllä, olen todella tyytyväinen sormuksiini. Mieheni valitsi molemmat ja kauniimpia en olisi osannut edes odottaa
  18. Minun mieheni ei puhu suomea, jos ei muutamia lauseita ja sanoja otetas siis lukuun, on luvannut kyllä opetella
  19. Meillä oli häät ensin täällä Suomessa minun suvulleni ja nyt syksyllä toiset juhlat sitten miehen suvulle hänen kotimaassaan Kreikassa.
  20. Kolme viikkoa Sansibarilla
  21. Minusta tuli Rouva Stephanopoulo
  22. Minä sain huomenlahjaksi kauppakirjan Kreikan talostamme
  23. Me oltiin kovin tyytyväisiä Kymen Astiavuokraamon & Pitopalvelun Sannaan ruokien ja palvelun suhteen, suosittelen lämpimästi jos hääjuhlanne on paikassa jonne pitää pitopalvelu tilata! Kymen Astiavuokraamo & Pito palvelu