AvaAurora

Morsian
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About AvaAurora

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. VAU! Ei ollut käynyt mielessäkään, että kimpun voisi tehtailla itse, kunnes kurkistin tähän ketjuun. Täällähän oli liki järjestäen todella kauniita kimppuja. Taitavia olette! Inspiroivaa. Vaan taidan silti oman kimppuni floristilta tilata, mutta kyllä tästä inspistä sai muuten esim. leikkokukkienkin kokoamiseen.
 2. En kerro Mutta oikein mukava ketju.
 3. Kutsun liitteeseen on helppo laittaa vaatimaton ja melko huomaamaton ilmoitus tilinumerosta, jos haluaa hääparia muistaa.
 4. Aika yleisesti voi varmaan uskoa, että +30 häissä (mikä on muuten minun henk.koht mielestä hieman turha rajanveto) ei ns. juhlita prinsessaunelmia toteen. Ehkä halutaan karsia jotain hääperinteitä pois, ainakin krääsää. Ehkä satsataan enemmän ruokaan, laadukkaaseen juomaan ja tyyliin. Silti en kyllä todellakaan ole sitä mieltä, että tuolla + tai - 30 olisi juurikaan nimellistä osaa näissä asioissa
 5. Ei mitenkään. En ollut tullut ikinä edes ajatelleeksi, että se useimmissa häissä mitenkään edes näkyisi. Meillä ei ole mitään syytä, miksi ammatit näkyisivät häissämme, työt yritetään muutenkin pitää pois kotoa. Olen kerran ollut sotilashäissä ja ne olivat kyllä äärettömän komeat.