Saaruskainen

Aktiivijäsen
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Saaruskainen

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki
  1. ^Meille tulee tuolta calligraphenilta nuo Ikuisesti sinun -lasit. Aivan ihanat, kun ollaan tässä niitä ihasteltu
  2. Kiitos Disaronno ;D! Tätä minä olen yrittänyt muutamassa ketjussa jo sanoa, että hääthän ovat KAHDEN ihmisen yhteinen tilaisuus ja molempien vakaumusta pitäisi kunnioittaa! Meillä siis tulee siviilivihkiminen ja kirkollinen siunaus. Sulhasta ei tarvitse kirkkoon väkisin raahata, vaan suostui ihan mukisematta, kuten minäkin sitä edeltävään siviilivihkimiseen. Minusta tämä on juuri MEILLE sopiva tapa! Lisäksi täällä niin kovasti perustellaan, että on väärin, jos ateisti tai muuten vaan kirkkoon kuulumaton saa palvelua kirkolta, koska ei maksa kirkollisveroa. MUTTA MUTTA entäs sitten, kun MINÄ kuulun kirkkoon ja MAKSAN kirkollisveroa, joten mielestäni minulle kuuluvat aivan samat palvelut kuin muillekin "maksaville asiakkaille", eikä minua tulisi rangaista sulhoni kirkkoon kuulumattomuudesta. Sehän olisi todella epäreilua minua kohtaan, jos meiltä evättäisiin kirkollinen toimitus. Enpä tosin ollut asiaa edes ajatellut tältä kannalta ennen kuin täällä siitä kovasti keskustelua luin... Kirkollinen siunaus on minulle tärkeää ja olen todella onnellinen, että se on mahdollista .
  3. Myös isojen portaiden yläpuolelle saa auton... siis siihen senaatintorin puolelle. Jos siitä eteläovesta tulee ulos, ensin on muutama porras, sitten tasanne (jonne auton saa) ja sitten alkavat ne isot portaat. Kävimme toissapäivänä juttelemassa kirkon vahtimestarin kanssa ja hän suositteli poistumista nimenomaan eteläovesta, koska turistit parveilevat pääovella odottaen sisäänpääsyä, eivätkä väistä morsiusparin tulessa ulos. Me siis menemme sisään pääovesta ja ulostulessa menemme ensin morsiushuoneeseen ja sitten ulos eteläovesta, jonka eteen automme on ajettu.
  4. Meille tulee kaiverretut shampanjalasit... Tilasimme Galligraphenilta. Meidän lasit eivät tosin ole läpinäkyviä, mutta heiltä löytyy niitäkin. Olen myös saanut valmistujaislahjaksi kaiverretun shampanjalasit. Siinä kaiverrus oli laitettu lasiin kiinnitettyyn metalli"kylttiin". Ihan kivanäköinen sellainenkin ratkaisu . Ystäväni oli teetättänyt sen jossakin...
  5. Kiitos Nispu ;D! Täytyy tutustua noihin ja tilata
  6. Hmm, löytyisiköhän tuolla samalla idealla kuin tuo paitashop jotain "kalsaripaikkaa"... eli saisi itse suunnitella painatuksen kalsareihin . Tai muuten löytyisiköhän jostain valmiita kalsareita jollain "aviomies" tms. painatuksella?
  7. Meille tulee ehdottomasti virsi 241a) Herra rakkaastani, tunnen iloa... Ja morsian kyynelehtii taasen ;D
  8. Meille tulee Pachelbelin Kaanon ja Prinsessa Ruusunen ;D
  9. Nyt on kakku päätetty eli samppanjamansikkakakku olisi meille tulossa, nam nam ;D
  10. Meillä avioliiton aikana kertynyt omaisuus tullaan erotilanteessa jakamaan avioliittolain mukaan. Avioehtomme koskee vain ja ainoastaan avioliittoa edeltävää omaisuutta (miehen pyyntö) sekä mahdollista perintöä (minun pyyntöni, en haluaisi esimerkiksi suvun tilaa jaettavaksi ja myydyksi avioeron vuoksi)... Avioehtomme astuu voimaan ainoastaan avioerotilanteessa eli toisen kuollessa avioehto EI astu voimaan. Tämä kannattaa myös ottaa huomioon, koska avioehto astuu voimaan myös toisen kuollessa, ellei sitä erikseen mainita!! Kaikista oikeuksistaan ei kannata minun mielestäni kummankaan osapuolen luopua. Esimerkiksi minä en suostuisi allekirjoittamaan sellaista sopimusta, jossa myös avioliiton aikana hankittu omaisuus kuuluisi avioehdon piiriin!! En suostuisi myöskään allekirjoittamaan sellaista sopimusta, jossa avioliiton päättyessä toisen kuolemaan, avioliittoa ennen hankittu omaisuus kuuluisi avioehdon piiriin. Tai sitten me emme hankkisi lapsia (tai mies jäisi lasten kanssa kotiin, kun minä luon uraa - meillä, kun on samantasoinen koulutus molemmilla ). Olemme päässeet avioehdosta hyvin sopimukseen, koska meillä molemmilla on siinä omat toiveemme ;D. Avioehdosta riippumatta aviopuolisoilla on lain mukaan elatusvelvollisuus ja avioliiton aikana omaisuus on yhteistä.
  11. Olenkin varmaan jonnekin tähän ketjuun jo kirjoittanut . Häämatkamme (kolme viikkoa) Thaimaaseen alkaa Bangkokista, sieltä menemme Koh Taolle (sukeltamaan), Koh Phanganille (rantalomailemaan ja melomaan syrjäiselle rannalle) ja lopuksi Koh Samuille (rantaloma jatkuu). Muut hotellit ovat vielä vähän avoinna, mutta Bangkokissa yövymme Bayoke Sky hotellissa (ystävämme kehuivat!) ja Koh Samuilla Coral Bayssa (täällä ja muilla palstoilla paljon kehuttu).
  12. Yksi kaaso . Kutsuttuja on noin 120 .
  13. Juuri nyt menee aivan totaalisesti hermot... Jopa siinä määrin, että mietin, josko sittenkin karattaisiin ja ilmoitettaisiin jälkeenpäin. Tosin kutsut ovat jo menneet perille .
  14. Ja lisäksi nämä vakaumusasiat ovat hyvin monimutkaisia... Kullakin on omat perusteensa niille.
  15. Me päädyimme siunaukseen kompromissina. Minä halusin kirkkohäät ja sulhoni siviilihäät. Näin siis päädyimme molempia tyydyttävään ratkaisuun. Minä kuitenkin kuulun kirkkoon ja olen oikeutettu saamaan avioliitollemme siunauksen, vaikka menenkin ateistin kanssa naimisiin!