Ranna

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ranna


 1. Ihania unelmia teillä. Itse en häihin halua ihan näin teemallista meininkiä, mutta muihin juhliinhan tämä olisi ihana.

  Muutamia mielikuvia mitä itselle tuli:

  Raskaat kankaat, tummat kunnon sametit esmes tai sitten luonnon materiaalit eli sellaiset perunasäkki kankaat toisivat varmaan sellasita vanhan ajan tuntua.

  Kynttilöitä voi olla paljon, mutta muistathan kysyä saako kyseisessä paikassa kynttilöitä polttaa :) ja lapsivieraita jos on useampi tulossa kannattaa kiinnittää huomiota turvallisuuteen. Valoisuus on juhlissa miellyttäväkin asia joten turhaan sitä murehtia jos paikassa on suuret ikkunat, parempi se kuin kovat loisteputkivalaisimet.

  Suosisin muutenkin ihan valkoisen sijasta luonnonvalkoista ja jopa ehkä vähän kellertävää materiaalia. Pöytiin laittaisin simppelisti korkeat kyntteliköt joissa roikkuisi mahdollisesti helminauhaa tai ketjuja. Kangasservettejen ympärillehän ja verhoihin voisi kiinnittää sellaiset vanhan ajan tupsut. Tai vaihtoehtoisesti ihan sellaista maalaisköyttä, mitäköhän sekin on oikeesti nimeltään :) Pyöreät pöydät toisivat vähän myös kyseisen ajan tuntua.

  Tuoksut jättäisin minäkin pois ettei kellään iske päänsärky, mutta boolinahan voi olla joku mausteinen glögimainen malja josta tulisi hento mausteinen tuoksu. Muutenkin Ruoat laittailin tarjolle puulaidoilla ja keskittyisin perusruoka aineisiin. Pöytiinhän voisi asettaa puutarjottimella leipää ja juustoa ja rypäleitä joista sitten voi murtaa ja napostella.

  Itse koristelisin paikat joko suhteellisen rauhallisesti tai sitten löisin kunnolla yli :). Välimuoto voi olla liian yritetty.

  Ihania suunnittelu hetkiä!!


 2. Tämä aihe kiinnostaa itseänikin ja olenkin pohdiskellut onko olemassa tietsikkaohjelmaa johon voisi syöttää tilan ja huonekalujen mittoja ja siten järjestellä kalusteet. Tietäisikö kukaan?

  Meillä vihkiminen on myöskin samassa tilassa joten varmaan joudumme jonkinlaisen käytävän asetella.

  Amoriinin sivuilla oli jotain perusmalleja näytillä jos ketjun aloittaja haluaa käydä vilkaisemassa.


 3. Olin juuri häissä Haikossa juurikin Villassa ja oli aivan ihana paikka! Oli todella hauskat häät, mutta osaltahan se oli onnistuneen ohjelman ansiota. Kauniiksi oli paikka koristeltu ja henkilökunta oli ammattimaista ja ystävällistä.

  Ruoka oli todella hyvää ja maksullinen baari toimi loppuillasta erinomaisesti. Jäimme myös haikkoon yöpymään ja oli ihana aamiainen ja uiskentelu kylpylässä maistui.


 4. Mä luulen ettei se puun väri juurikaan haittaa. Vihreä ja ruskea on kuitenkin itsessäänkin luonnon läheisiä värejä niin luulisi tulevan rauhallinen kokonaisuus.

  Itsekkin näitä värejä mietimme, joskin meillä on olohuonekkin sisutettu näillä väreillä niin mietin että kyllästyyköhän sitä.