Ranna

Morsian
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ranna kaikki viestit

  1. Ranna

    Kaitaliinat

    Pirpanap: starkissa on tummanruskea tai sellanen suklaan ruskea tapetti kympin rulla. aiotaan itsekkin sitä hakea. tosi halpaa ja pesun kestävää joten kestää kyllä pyyhkimisen.
  2. Unikaa minäkin suosittelen! Tosi taitavia tyttöjä ja saavat minunkin kampaukseni hääpäivänä hoitaa! Meikkauksen kanssa olen kahden vaiheilla kuinka teen, kun unikan meikkaaja/kynsienlaittaja on häiden aikaan lomalla. Onko kokemuksia Tiksissä olevista meikkaajista?
  3. Ranna

    Hansas (Sipoo)

    Ei olla vielä hansaksessa juhlittu mutta muistiinpanoissani lukee että kynttilöitä saa polttaa.
  4. Ranna

    1700-luvun loppu Karibialla

    Niin ja tilaahan voisi jakaa hieman vaikka sermeillä, jos se tuntuu liian suurelta?
  5. Ranna

    1700-luvun loppu Karibialla

    Ihania unelmia teillä. Itse en häihin halua ihan näin teemallista meininkiä, mutta muihin juhliinhan tämä olisi ihana. Muutamia mielikuvia mitä itselle tuli: Raskaat kankaat, tummat kunnon sametit esmes tai sitten luonnon materiaalit eli sellaiset perunasäkki kankaat toisivat varmaan sellasita vanhan ajan tuntua. Kynttilöitä voi olla paljon, mutta muistathan kysyä saako kyseisessä paikassa kynttilöitä polttaa ja lapsivieraita jos on useampi tulossa kannattaa kiinnittää huomiota turvallisuuteen. Valoisuus on juhlissa miellyttäväkin asia joten turhaan sitä murehtia jos paikassa on suuret ikkunat, parempi se kuin kovat loisteputkivalaisimet. Suosisin muutenkin ihan valkoisen sijasta luonnonvalkoista ja jopa ehkä vähän kellertävää materiaalia. Pöytiin laittaisin simppelisti korkeat kyntteliköt joissa roikkuisi mahdollisesti helminauhaa tai ketjuja. Kangasservettejen ympärillehän ja verhoihin voisi kiinnittää sellaiset vanhan ajan tupsut. Tai vaihtoehtoisesti ihan sellaista maalaisköyttä, mitäköhän sekin on oikeesti nimeltään Pyöreät pöydät toisivat vähän myös kyseisen ajan tuntua. Tuoksut jättäisin minäkin pois ettei kellään iske päänsärky, mutta boolinahan voi olla joku mausteinen glögimainen malja josta tulisi hento mausteinen tuoksu. Muutenkin Ruoat laittailin tarjolle puulaidoilla ja keskittyisin perusruoka aineisiin. Pöytiinhän voisi asettaa puutarjottimella leipää ja juustoa ja rypäleitä joista sitten voi murtaa ja napostella. Itse koristelisin paikat joko suhteellisen rauhallisesti tai sitten löisin kunnolla yli . Välimuoto voi olla liian yritetty. Ihania suunnittelu hetkiä!!
  6. Moikka, lisää ehdotuksia kaipaillaan. Itsekkin kaipailen suudelmia kestävää huulipunaa, nimittäin haaveilen kirkaspuna huulisesta meikistä hääpäivälle. Onko teidän kokeilemat punat olleet tummia?
  7. Kiitos Isolde! Olen kaikkia table arrangements juttuja jo goolaillu ja yhden ohjelman löytänyt, mutta olen vähän skeptinen sen suhteen että latailen ohjelmia josta kellään ei ole kokemusta!
  8. Tämä aihe kiinnostaa itseänikin ja olenkin pohdiskellut onko olemassa tietsikkaohjelmaa johon voisi syöttää tilan ja huonekalujen mittoja ja siten järjestellä kalusteet. Tietäisikö kukaan? Meillä vihkiminen on myöskin samassa tilassa joten varmaan joudumme jonkinlaisen käytävän asetella. Amoriinin sivuilla oli jotain perusmalleja näytillä jos ketjun aloittaja haluaa käydä vilkaisemassa.
  9. Kiitos kaikille jotka minulle vastasivat! Itse viimeviikolla torstaina soitin Helsingin käräjäoikeuteen ja tänään tuli vastaus jossa oli vihkijän yhteystiedot. Eli todella nopeaa ja ystävällistä palvelua sain!
  10. Samaa mietin minäkin että pitää varmaan ruveta jo utelemaan vihkijää ettei jää sitten ilman. Jostain vain mielestäni luin että pitäisi odotella vuoden alkuun. Vieläkin kuulisin pääkaupunkiseutulaisten kokemuksia vihkijän varaamisesta ensi kesälle.
  11. Siis olen ihan sekaisin tästä varaamisen ajankohdasta. Osaako joku kertoa että kun ensivuoden elokuulle Helsingissä kaipaamme paikanpäälle vihkijää, niin voiko sen jo nyt varata vai odotanko vuoden alkuun? Onko muut saaneet jo vihkijän ensi kesäksi varattua virka-ajan ulkopuolelle ja onko se ollut maistraatista vai käräjäoikeudesta? Kiitos kovasti jos viitsitte vastata!
  12. Ranna

    Haikon Kartano (Porvoo)

    Olin juuri häissä Haikossa juurikin Villassa ja oli aivan ihana paikka! Oli todella hauskat häät, mutta osaltahan se oli onnistuneen ohjelman ansiota. Kauniiksi oli paikka koristeltu ja henkilökunta oli ammattimaista ja ystävällistä. Ruoka oli todella hyvää ja maksullinen baari toimi loppuillasta erinomaisesti. Jäimme myös haikkoon yöpymään ja oli ihana aamiainen ja uiskentelu kylpylässä maistui.
  13. Ranna

    Hansas (Sipoo)

    Olisiko kellään kuvia koristellusta Hansaksesta? Voi tietty myös laitta YVnä jos ei tahdo tänne niitä laitella!
  14. Mä luulen ettei se puun väri juurikaan haittaa. Vihreä ja ruskea on kuitenkin itsessäänkin luonnon läheisiä värejä niin luulisi tulevan rauhallinen kokonaisuus. Itsekkin näitä värejä mietimme, joskin meillä on olohuonekkin sisutettu näillä väreillä niin mietin että kyllästyyköhän sitä.
  15. Mekin varattiin tuo Hansas ensikesäksi ja innolla odotetaan juhlia siellä! Minulta unohtui vain kysyä pöytien tarkka määrä. Muistaisiko joku muu sitä mahdollisesti??
  16. Hansaksesta vieläkin kaipaisin kokemuksia ja perustietoja. Jos jollain olisi jaettavaksi? Kaikki kiinnostaa vuokra-ajasta siihen onko paikan päällä astioita. Saahan viedä omat juomat etc.
  17. Meillä on häät ihan alkusuunnitelmissa vasta ja kaipailisin vinkkejä ihan vapaamuotoiseen "seremoniaan" juhlapaikalla, jos päädymme siihen että käymme eri päivänä maistraatissa ja juhlat pidetään jälkikäteen. Juhlissa olisi ihana jonkunlainen seremonia. Valat eivät meille sovi koska en todennäköisesti itkultani pysty puhumaan .