Helen_

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Helen_

 1. Me ajateltiin säästyä siltä jakamisen tuskalta ja laittaa lehdet valmiiksi pöytään kunkin vieraan paikalle. Näin ei kukaan ota kymmentä lehteä eikä kukaan jää ilman.
 2. En tiedä, mä en missään tapauksessa halua kuvia ennen vihkimistä. Sormushan pitää olla silloin sormessa ja sitä ei sitte näytä enää niin jännittyneeltä. Joten vihkimisen jälkeen samana päivänä, toki. Mutta mikä on sopiva ajankohta? Se on meillä vielä hakusessa. Meille tulee hovikuvaaja, mutta voiko sitä esimerkiks ruokailun aikana käydä kuvauksessa? Kuitenkin on paljon porukkaa ja syöminen kestää. Millaisia kokemuksia on, jos siinä ruokailun aikana kuvais vaikka ulkosalla? Tai vaihtoehtoisesti sitten kuvaus vois olla ns. yks ohjelmanumero. Kun halutaan kuitenki sellaisiakin kuvia, joissa ollaan vanhempien kanssa, kavereiden, sukulaisten... Ja saispahan sitten muutkin kuvailla samalla. Onkohan ihan hölmö idea?
 3. Me ajateltiin laittaa häälehdet kunkin vieraan omalle paikalle pöytään. Eivät kaikki muuten tajua sellaista ottaa. Siihen laitetaan kaikki mahdollinen mitä nyt ikinä keksitään. Ollaan mietitty, että yhteislaulut olis kiva ohjelmanumero myös ja kaaso ja bestman on samalla kannalla, joten häälehteen vois kirjottaa ainaki joidenkin laulujen sanoja, joita sitte siellä lauletaan. Ei tarvi kaikille 140:lle vieraalle laulukirjaa etsiä.
 4. Meillä on häät juhannuspäivänä. Kesähäät haluttiin ja ajateltiin, että mikäs sen parempi kun juhannuspäivä.
 5. Ilman muuta se on se kesä. Kevätkin menee, mutta kesä on mun mielestä parhain ja se on kai syy siihen miks meillä on häät kesällä...
 6. Mä oon miettiny samantyylistä kun strawberry87, mutta valkokultainen mulle, kiitos.
 7. Jostain hääaiheisesta kirjasta luin, että jokainen vieras (tai jos on paljo vieraita niin esim. perhe tms.) antaa sulhaselle tehtävän, eli esim. "osallistut jokaiseen viikkosiivoukseen imuroimalla" tai "muistat vaimoasi jokaisena hääpäivänä". Mun mielestä oli aivan loistoidea. Pitää vinkata kaasolle ja jos vielä sais tehtävät kirjallisena, jotta morsiankin ne näkisi. Runonlausunta tai laulaminen on mun mielestä turhia, mutta meitä on moneen makuun.
 8. Mullakin tulee olemaan hopeiset kengät. Ihan hyvinhän se valkoisen puvun kanssa sopii ja toisaalta, eihän niitä kenkiä edes kukaan näe puvun alta.
 9. ei tässä mitään konkreettista kenenkään omaisuutta ole jota omistajalta toiselle siirrellään. vaan vanha, romanttinen tapa meidän toisten mielestä. esim. minun mielestä kenenkään kovin lapsen ei pidä mennä edes vielä naimisiin, joten en liittäisi lapsellisuutta tähän yhteyteen wink.gif aurora: juu, en minä sitä meinannutkaan. Eikä ollut tarkoitus loukata ketään, ihan vaan oman mielipiteeni kerroin, että miten itse asian koen. Ei sen suurempaa tramatiikkaa .
 10. En jaksanut koko ketjua selata läpi, joten en ole varma onko joku jo kysynyt samaa... Mutta siis tuleeko suhteessa halvemmaksi ostaa kaksi kimppua kerralla vai vain sen yhden? Onko kellään kokemusta asiasta?
 11. Niin. Itse olen jo tässä vaiheessa miettinyt sitä, että mitä kaasolle sitten antaisi kiitoslahjaksi. Kaasona toimii siskoni, jolla on jo kaikkea, eikä se perusta juuri koruistakaan. Tää on vaikee juttu... Olen miettinyt, että josko joku lahjakortti jonnekin, mutta onkos se sittenkään hyvä idea? Toisaalta, sais kyllä mitä haluais, mutta en tiedä. Kertokaahan mielipiteitä...
 12. Mä en olis tykännyt jos isältä oltais mun kättä pyydetty. Eri asia tietysti olis, jos olisin kovin nuori, esim. 18 tai alle, mutta kyllä yli kaksikymppinen voi/osaa päättää asian itsekin. Käden pyytäminen tuntuu omasta mielestäni hieman lapselliselta. Tuntisin itseni jotenkin lapseksi, jos isältä lupaa kysyttäisiin. Tai entä jos isä vastaisikin, että ei käy? No joo, tuskinpa oma isäni olisi sanonut niin.
 13. Meille ainoa ja oikea aika on kesä... Kesä jo pelkän tunnelmankin takia. Kevätkin kelpais, kunhan olis lämmintä ja kukat jo ruvennu kukkimaan jne. Tykkään kun on lämmin ilma, sitä on itsekin jotenkin ilosempi ja on parempi fiilis, joten kesä.