~Suzy~

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About ~Suzy~

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Olis kiva kuulla, miten tämä sujui! Meillä on häät syyskuun alussa ja haluaisin sinne valkoisia kukkia - esimerkiksi juuri valkoisia ruiskaunokkeja ja harsokukkaa. Onnistuiskohan ihan parvekkeella??? Milloin kannattais istuttaa?
 2. Entä pitääkö kaason/kaasojen kampaukset maksaa? Minulla on siis sellainen tilanne, että kampaaja tulee luultavasti kotiimme tekemään kampaukseni ja samalla hän voisi tehdä kaasojen kampaukset. Pitääkö minun kustantaa tämä vai voinko olettaa, että kaasoni maksavat itse kampauksensa?
 3. Osaatteko sanoa, että milloin kannattaa istuttaa ruiskaunokin siemenet, jos haluaa, että kukat kukkivat syyskuun alussa? Meillä on häät 5.9. ja kovasti oon miettinyt laittavani pöytiin pilttipurkkeja, joissa olisi valkoisia ruiskaunokkeja. Onnistuiskohan tämä? Googlaamalla löysin tietoa, että siemenet vois istuttaa joko touko-kesäkuussa, jolloin ne kukkivat heinä-elokuussa tai sitten syksyllä, jolloin ne kukkivat nopeammin. Osaako kukaan kertoa tästä tarkemmin? Mä en ihan ymmärtänyt, että mitä tämä "nopeammin" tässä tarkoittaa.
 4. Kiitos vastauksesta tweetie! Tosiaan se bussijuttu taitaa olla huono idea. Järjestittekö muuten jatkoja lainkaan? Kuha-Penttilältähän on poistuttava viimeistään klo 01.00. Kannattaisko siinä siis vielä kuskata ihmiset jonnekin juhlimaan vai lähtivätkö he tyytyväisinä kotiin? Muutkin Kuha-Penttilällä juhlineet voivat vastata.
 5. Saanko kysyä, että minkälaista kakkua olet miettinyt? Suklaakakkua? Vai jollain vihreällä marsipaanilla päällystettyä kakkua?
 6. Mä puolestani haluaisin tietää, että miten hyvin vieraat pääsevät Nurmijärvelle bussilla? Meidät vihitään siis Nurmijärven kirkossa, mutta koska en ole paikallinen, en yhtään tiedä, uskallanko suositella vieraille bussia vai en. Eli kuinka näppärästi esim. Helsingin keskustasta (Kampista?) pääsee Nurmijärven kirkolle? Mitkä linjat sinne ajavat ja suurin piirtein kuinka kauan matka kestää? Meillä on häät kyllä vasta 2009 eli aikatauluja tuskin kukaan tarkemmin tietää, mutta jotain vinkkiä asiasta olis kiva jo nyt saada. Kiitos etukäteen!
 7. Oi että, nää on ihan parhaat värit mitä löytyy! Meille siis tulossa myös omenanvihreä, ruskea sekä valkoinen. Oon ajatellut hyödyntää käpyjä somistuksessa jollain lailla. Onko kellään ideoita, mitä kaikkea niistä voisi tehdä? Itse olen ajatellut laittaa niitä ainakin lautasliinojen yhteyteen, ehkäpä lautasliinarenkaaseen kiinni jotenkin. Ja nimilaput kiinnitän omenoihin. Sen idean olen poiminut täältä.