Cressie

Rouva
 • Content count

  483
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cressie

 1. Syksy on kohta täällä! :o

 2. odottelee tulevaa etelänmatkaa!

 3. Bridezillas tulee edelleen katsottua. Se on sen verran laatukamaa. Kotimaisia hääohjelmia en katsonut ennen häitä, enkä katso nytkään.
 4. Me saatiin muistaakseni yksi kimppu. Se oli yhdeltä bändin jäseneltä jota emme ennen olleet tavanneet. Tosi ihana ele, mielestäni.
 5. ^No mutta eihän siinä mitään jos pyytää lahjaksi jotain jonka arvo on 5€. Sehän on sitten vain hyvä jos sen saa. Minä en kuitenkaan lähtisi sen hintaista lahjaa antamaan, jos sitä ei lahjalistalla olisi.
 6. Isä saattoi minut ja oikealla puolella askelsin.
 7. ^Näinhän se menee!
 8. ^^ Musta tuo ei oikein sovi kihlaviestiksi. Kihlapäiväähän ei periaatteessa päätetä vaan se on se päivä, kun kositaan tai yhdessä päätetään naimisiinmenosta. Toisin sanoen, kihloihin ei mennä vaan kihloissa ollaan.
 9. ^Mitäs sitten, jos rakastaa toista niin paljon ettei edes hullaannu kehenkään toiseen? Pystyykö rakkautta silloin mittaamaan?
 10. ^Siinä on vain se ongelma, että kuinka todentaa jonkun liittyneen vain häiden takia kirkkoon?
 11. Oonkohan mä tähän vastannut joskus? Meillä syy oli tietysti rakkaus. Tosin myös juridisista syistä oli ihan hyvä mennä naimisiin, kun kerran yhdessä ajateltiin elää.
 12. ^Komppailen vielä Yvorya vaikka omankin mielipiteeni jo esitin. Tosi hyvin sanottu!
 13. Meillä on molemmilla omat käyttötilit ja säästötilit. Kummallakin on käyttöoikeus toistensa tileihin kyllä. Pankissa sanottiin, että ei kannata yhteistä tiliä ottaa, jos jotain sattuu. Sen tarkemmin ei asiasta puhuttu. muoks: Itse olen ymmärtänyt niin, että jos puoliso kuolee niin yhteinen tili suljetaan ositukseen asti. Ei siis vaikuta asiaan edes se, että toinenkin puoliso on ohjannut sinne rahansa. Voin toki olla väärässäkin.
 14. Minä olen ollut kaksissa häissä. Kahdet häät olen skipannut, kun ei ole vain kiinnostanut.
 15. Ei tunnu vieläkään hössötys turhalta. Hommaa oli niin paljon, että oli pakko hössöttää. Toki se tosi aikaisin aloittaminen tuntuu nyt aika turhalta. Toisaalta ilman sitä olisi voinut jäädä ilman kunnon juhlatilaa.
 16. Todella tyytyväinen. Vihkisormukseni on ennakkoperintöä tädiltäni. Ihanampaa sormusta en olisi löytänyt mistään.
 17. Mut yllätti se kuinka paljon pientä tehtävää oli. Suuret linjat suunnittelin jo hyvissä ajoin, mutta en osannut odottaa sitä stressin määrää mikä järjestämisestä oikeasti tuli. Kauheasti asioiden varaamista, miettimistä, aikataulujen yhteensovittelua, stressaamista onko kaikki varmasti varattu ja hoidettu jne. Olen edelleenkin sitä mieltä, että en tule enää koskaan järjestämään häitä. Ihan liian työlästä mulle.
 18. Minun mielestäni ei pidä loukkaantua jos ei saa kihlalahjoja. Varsinkaan, jos ei edes pidä kihlajaisia. Ei monille sukulaisille se nuoren kihloihin meno niin iso juttu ole. Häälahjoja voi sitten odottaa.
 19. ^Toivottavasti päädytte kaikkia miellyttävään ratkaisuun! Mutta muista, että kyseessä on kuitenkin teidän päivä ja tahto!
 20. ^Minun mielestäni on väärin. Jos juhliin ei lapsia kutsuta niin sitten tosiaan ei kutsuta kenenkään lapsia.
 21. ^Kauheata! Toi oli mun suurin painajaiseni harrastajakuvaajana.
 22. ^^Niin, siksihän tuo etiketti lienee vanhentunut!
 23. Tätä ketjua on hauska lukea, kun aina silloin tällöin nämä marttyyrit iskevät. Ketjussahan on enemmänkin kyseessä se, että parempituloiset suht. läheiset ihmiset ihmetyttävät lahjoilla joiden arvo ei edes kata heidän ruokia. Jos pienituloinen lapsiperhe antaa edes sen 40€ (tai 20€) niin se on mielestäni todella paljon. Eikös muuten vanha etiketti sano, että lahjan arvon pitäisi vastata vieraan ruokakustannuksia?
 24. ^Eikö e-pillereistä sitten saa KELA-korvausta?
 25. Hääkuvat sain kansioon noin kuukausi häiden jälkeen. Valokuvat ja albumien teko on mulle tosi tärkeitä juttuja joten oikein odotin, että pääsen tekemään suunnitelemaani hääkirjaa. Seuraavaksi teen albumin tulleista hääkorteista (ja sitten kaikki häähommelit onkin hoidettu).