Mansen morsian

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Mansen morsian

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere
  1. Onko kellekään käynyt niin että on tilannut tuolta viinarannasta.ee sivuilta juotavat etukäteen, ja paikanpäällä super alkossa maksettaessa hinnat olisivatkin olleet eri kuin netissä?? Heidän nettisivuillaan meinaan lukee että: "Jos kotisivulla ja kaupassa olevat hinnat eivät ole samoja, niin lasku tehdään ainaa kaupaan kassan hintojen perustella." (suora lainaus) Aika kurjaa jos hinnat kovasti heittelee, ainakin jos lasku on kalliimpi mitä netti ilmoittaa... Lauantaina on reissu tallinnaan
  2. Ja väkevien hinnathan näkee, kun valitsee sivuilla kieleksi viron Ainakin pari vuotta sitten itse katselin väkevienkin hintoja tällä kikalla (viinojen nimethän on pääosin samat kielellä kun kielellä). Kappas vain!! Kiitos vinkistä! Tai oikeastaan mulla on näköjään toosi hoono eesti-kiel ymmärys koska en tajua sit hölkäsenpöläystä siitä sivusta....
  3. Ja väkevien hinnathan näkee, kun valitsee sivuilla kieleksi viron Ainakin pari vuotta sitten itse katselin väkevienkin hintoja tällä kikalla (viinojen nimethän on pääosin samat kielellä kun kielellä). Kappas vain!! Kiitos vinkistä!
  4. Moikka, me ei ainakaan olla saatu mitään kirjettä kotiin eikä muutakaan yhteydenottoa... Tässä samat fiilikset että pitäskö ite soittaa pikkuhiljaa vai tuleeko sitä kirjettä vai ei....
  5. En oo kyllä harmikseni täältä löytänyt kommentteja niiltä jotka ovat siellä juhlineet. Olis kiva kuulla miten kaikki käytännössä on sitten mennyt. kaiken kaikkiaan Vielä on enemmän positiivisia mielikuvia paikasta kuin negatiivisia.... Vielä.....
  6. Kokemuksia tallinkin pre-orderista??? Laskin noin äkkiseltään että ainakin oluet,siiderit ym.on halvempia tilata tuolta tallinkilta, kuin esim. super-alkosta maista. Väkeviä viinoja ei mainosteta tietty olleskaan tuolla tallinkin sivuilla, mutta se juuri askarruttaakin, onko ne sitten yhtä halpoja kuin maissa? Tarkotus ois ostaa 10 litraa jonkin sortin vodkaa booliin, 10 litraa likööriä plus sitten oluet,siiderit ja lonkerot..
  7. Heippa! Onko ketään naikkareista vihitty Ylöjärven kirkossa, ja ketä on ollut pappina ja kanttorina?? En ainakaan äkkiseltään löytänyt aiheesta keskustelua.. Meiät vihitään siellä nyt kesällä, ja ei oo harmainta aavistusta ylöjärven seurakunnan papeista tms.. Asutaan ite tampereella, mut silti ylöjärven kirkko varattuna ja jatkopippalot myös siellä..
  8. Kirjottelinkin tämän saman tekstin tuonne montako kaasoa osioon, mutta laitanpa vielä tännekin.. Mulla on kolme kaasoa, josta on nyt sitten muodostunut hienoinen ongelma..Ainakin mulle.. Ensiksi pyysin mun parasta ystävääni joka valintana oli aivan ilmeinen, olin hänenkin kaaso jne.. Toisena pyysin mun miehen siskoa, asuu 750 km päässä meistä, mutta on silti mukana menossa ja mulle tosi tärkeä. No sitten kävikin niin että tämä paras ystäväni tuli raskaaksi ja ajattelin että voi hitto, toinen kaaso asuu toisella puolella suomea, ja toisella aika menee varmasti pienokaisen kanssa tiiviisti, joten apuahan he varmasti tarvii. Sitten tosiaan pyysin yhtä vanhaa hyvää ystävääni "auttamaan" järjestelyissä, ja alku menikin ihan mukavasti. Hän itse alkoi tituuleeraamaan itseään kaasokseni, eikä siinä mitään, ihan mukavalta tuntui siinä vaiheessa, ja hän vaikutti tosi innostuneelta. Nyt sitten tuntuu siltä että häntä ei juurikaan innosta hommat, eikä hän tullut häätapaamisiin, vaikka 2kk aikasemmin ilmoitin että sinä ja sinä päivänä tehdään tätä ja tätä, ja kaikki muutkin kaasot ja bestmanit ympäri suomen tulevat paikalle, ja varmasti viimeistä kertaa ennen häitä. Hän olikin sitten sopinut jo jotain muuta (joku kaveri oli tulossa saunomaan, piti myydä auto ym..) ja kyse oli tosiaan yhdestä illasta kun kaikki muutkin olivat paikalla.Tuli sellanen tunne että on ilmeisesti jotain tosiaan tärkeämpää kuin tämä kaasona olo. Kukaan bestmaneista tai mun toinen kaasoni ei oo siis koskaan nähnyt tätä ihmistä.. Nyt musta tuntuu että ois ollut helpompaa vaikka toinen kaaso toisella puolella suomea, ja toinen hoivaa pikku vauvaa.. Kolmas näköjään sotkee vaan kuvioita. Ja kaikki hokee nyt tyyliin että itepä olet kaasosi valinnut joten koita elää sen mukaan. Tosi ikävää. Tämä kolmas kaaso ei edes varmasti voinut sanoa pystyykö auttamaan hääpaikan koristeluissa tai pääseekö sitten kirkkoharjotukseen, kun on miehensä kanssa lähdössä ulkomaille, ja tulo on Ehkä juuri siinä häiden kynnyksellä. Asia ei ehkä muita haittaa niin paljon kun mua itseeni, eli pitäs vaan kai sit antaa olla. Onhan se kummaa kun tästä hääaskartelusuunnittelu palaverista on kulunut viikko, eikä tämä ihminen ole edes soittanut että mitä te sovitte .. AARRRGGHH!!! Ei kai sitä kaasopyyntöä voi perua enää, vai voiko..?? Nyt tuntuu että haluan alttarillekin vain nämä kaksi muuta kaasoa.....................
  9. Mulla on kolme kaasoa, ja hyvä niin!! Monta auttavaa kättä sitten loppu peleissä!
  10. Antaverkasta on kommentteja tässä ketjussa sekä sitten ihan omassaankin täällä: http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=12840 Jees, tässä ketjussa ei oo mitään uutta mitä en tietäis, eli lähinnä haen immeisiä jotka siellä olis oikeasti häitänsä viettäneet..ja tosiaan kommentteja miten tilat käytännössä toimii. Meillä on sinne varaus jo, ja kaikki perusasiat tiedossa.
  11. Kiitos tiedoista, ollaankin siinä pihassa käyty pyörimässä useaankin otteeseen, ja sisällä ollaan käyty nopeaa, mutta aina on joku leiri ollut siellä ettei oo rauhassa saanut katsella..mutta eiköhän sitten tässä kevään mittaan!
  12. Hellou kaikki Tampereen ja Ylöjärven alueen ihmiset! Onko kukaan ollut juhlimassa Ylöjärven Antaverkan leirikeskuksessa, tai edes kuullut paikasta mitään?? Tarkoitus olisi siellä juhlistaa nyt heinäkuussa, mutta olis mukava kuulla näin ennen juhlia käytännön kokemuksia paikasta!!! Eli jos jotain infoa on jollain, niin se otetaan mielihyvin vastaan!!
  13. Täällä hääpäivä 11.07.2009, Ylöjärven kirkko, ja juhlapaikkana Antaverkan leirikeskus! Ja edelleen jos joku ihana ihminen jossain on juhlinut kyseisessä paikassa, niin olisi erittäin mukava kuulla paikasta lisää!!!!!!!
  14. HEI. Minkä hintainen tämä antaverkka oli ja mitä hintaan sisältyi. olen joskus jostain lukenut ettei sinne saisi viedä alkoholia lainkaan?? kaunis rakennus se ainakin on. paikka kovasti vielä hakusessa maaliskuulle. Moikka!! Antaverkan hinta on tälle vuodelle 600e, pe-su, ja hintaan sisältyy yöpyminen n.40 hengelle ja rantasaunan löylyt pe ja la. Ja viinakset saa kyllä viedä ihan omasta takaa! Mun mielestä tosi kilpailukykynen hinta, koska paikka on upea ja paikkaan kuiteskin mahtuu se satakunta henkeä.. Siellä juhlimme ens heinäkuussa!
  15. Heippa! Meille on varattu ensi heinäkuuksi Ylöjärveltä Antaverkan leirikeskus, jota tampereen kaupunki vuokraa. Onko ketään siellä juhlineita??? Ollaan paikkaa käyty katsomassa ja vaikuttaa tosi ihanalta.. Mutta käytännössä en sitten tiedä kuinka paikka imee 100 vierasta ja bändin!! Vielä en siis voi paikkaa suositella muuta kuin hinnan ja sijainnin puolesta.. Jos jollain on tietoa kyseisestä paikasta niin kaikki info on tarpeen!!