PupuVaimo

Rouva
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About PupuVaimo

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vähän asian vierestä, mutta tanssijat käyttävät kuulemma pikkuhousunsuojia kainaloissaan estääkseen hikiläikkien näkymisen puvuissaan.
 2. Meillä oli pitopalvelu Hupli majapaikkana heillä oli muistaakseni Espoo. Hintaa kertyi per naama n.26 eur lapset puoleen hintaan ja alle 5-vuotiaat taisi olla ilmaiseksi jos ei katettu omaa paikkaa. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä koko pakettiin loistavine ruokineen kuten myös pari tuttava pariskuntaa jotka ovat häissään heitä käyttäneet.
 3. Mä kävin "huvikseni" kokeilemassa vihkisormuksia marraskuussa, jotta tietäisin mitä ylipäänsä haluan kun sitten yhdessä sormusostoksille lähdetään. Niinhän siinä kävi että ensimmäinen kokeilemani sormus oli SE OIKEA, joten ei muuta kun varausta tekemään. Tosin kokeilin siinä välissä noin sataa muutakin sormusta päätyen aina ensin kokeilemaani. Lopulta sormus haettiin ja maksettiin joulukuussa veronpalautusrahoilla ja häitä tanssittiin siis helmikuun lopussa.
 4. Me annettiin häämatkan jälkeen (sinne lähdettiin heti seuraavana päivänä). Pyydettiin kaaso ja BM puolisoineen istumaan iltaa hyvän ruoan ja juoman merkeissä, samalla saivat tuliaisensa.
 5. Mä pyysin heti kun oli selvillä hääpäivä.
 6. Meillä myös pussattin papin nyökkäys-merkin jälkeen kun sormus oli pujotettu. Nimiä ei kyllä kuulutettu mitenkään.. Aika monissa häissä olen ollut missä sitä suudelmaa ei ole kirkossa vaihdettu ollenkaan, outoa mun mielestä. En sitten tiedä onko se vähän papista kiinni?