Jump to content
Naimisiin.info

Pupusti

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Pupusti's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pupusti

    Suuteloittako kirkossa?

    Meiltä pappi kysyi itse, että haluammeko suudella alttarilla. Ja tietysti haluttiin. Suutelemisen aika koitti aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen, joka minustakin on "oikea" aika suudelmalle. Eikä pappi tosiaan sanonut mitään, että saatte suudella morsianta, vaan nyökkäsi vaan pienesti niinkuin kirkkoharjoituksissa sovittiin.
  2. Meillä molempien vanhemmat maksaa häät puoliksi, budjetti 10000 euroa. Jos menee yli tuon, niin se maksetaan itse. Lisäksi häämatka maksetaan itse.
  3. Meillä häiden budjetti on 10000 euroa ja vieraita kutsutaan noin 120. Paljon rahaahan tuo on, mutta ei auta valittaa, koska ei olla haluttu tinkiä meille tärkeistä asioista. Ja tämä summa ei siis sisällä häämatkaa, johon myös menee aika mojova summa... Parempi kuitenkin olla stressaamatta rahanmenosta ja nauttia vaan niin hääjärjestelyistä kuin itse hääpäivästäkin sekä tietenkin sitten häämatkasta!
  4. Pupusti

    Mauritius

    Nyt on meilläkin sitten häämatka Mauritiukselle varattuna! Syyskuuhun asti vaan pitäis jaksaa vielä odottaa...
  5. Meillä olisi suunnitelmissa suunnata kahden viikon unelmahäämatkalle Mauritiukselle. Alun perin tarkoitus oli tehdä viikon matka johonkin Euroopan maahan, esim. Italiaan, mutta jotenkin kummasti se vaihtui tuohon Mauritiukseen. Häämatka on kuitenkin niin "once in a lifetime" -juttu, että päätettiin panostaa siihen kunnolla. Tuskin maltan odottaa...
  6. Mielestäni jokainen tehköön niinkuin parhaalta tuntuu. Lakiasioiden kannalta toki on helpompaa jos pari on naimisissa, mutta tuskin tämän kannattaa antaa ratkaista asioita. Tosin täytyy kyllä myöntää, että omalla kohdallani olen aina ajatellut tämän asian suhteen hiukan vanhanaikaisesti ja haluan mennä naimisiin ennen lapsien saamista. Onneksi häihin on aikaa enää vajaa 10 kuukautta, koska vauvakuume on jo kova... Onnea joka tapauksessa kaikille naiduille ja naimattomille vanhemmille - lapsi on elämän suurin ihme!
  7. Hei! Mikä on tämän hetkinen suositushinta seuraaville sormuksille? Keulapurje T-50 Poutapilvi A-20 ja A-21 Kiitos!
  8. Hei! Onko kenelläkään kokemuksia Kauhajoen Asuulista häidenviettopaikkana? Olisi kiva kuulla niitä. Häihimme on tulossa noin 120 vierasta.
  9. Me mentiin sunnuntaina kihloihin ja ostettiin eilen kihlasormukset, perinteiset keltakultaiset, puolipyöreät (mulle 4,5 mm ja miehelle 5,5 mm paksu). Hintaa tuli kaiverrusten kanssa yhteensä 260 euroa, molemmista sormuksista sai alennusta -25 %. Nyt vaan sitten tarvisi odottaa ensi viikon lopulle asti, että saa sormuksen sormeensa...
×
×
  • Create New...