BrideChilla

Morsian
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About BrideChilla

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/21/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pystyykö Elton Johnin Can you feel the love tonight kappaleeseen tanssia valssin vai onko siihen tanssittava joku muu häähidas?
 2. Toivottavasti kaikki huomaa selvän sarkasmin tuossa pampuliinan viestissä!
 3. Ihanaa pampuliina! Kuulostaa että homma rupeaa kiinnostamaan miestäkin. Sivusta lukeneena voisin olettaa että hän haluaa itse "kosia uudestaan." Saa nähdä. Ja sitten vielä että en usko että täällä kukaan on painostamassa miestä kuka on selvästi sanonu että ei ikinä. Niin kuin on jo todettu niin ihan hyvä se on ottaa puheeksi. Naisille on oletus että kihlat pyörii mielessä mutta ei se miehen kohdalla saata näin olla. Telepatiaan kun turvautuu niin voi joutua kauan odottelemaan. Sitten jos sattuu tiuskimaan että mikset sä jo kosi niin mies on ihan koska siitä ei ole ikinä puhuttukkaan.
 4. Olen aivan samaa mieltä kun Marru55. Morsiantahan kaikki joka tapauksessa odottaa ja katsoo (toivottavasti!). Häät ovat hääparin juhla ja vaikka se ei tarkoita sitä että voivat vaatia kuuta taivaalta niin kyllä päivän silti tulisi olla heidän näköinen. Itsekin olen huomannut että yllättävän monella on vahvoja mielipiteitä miten meidän häiden kuuluu mennä. Onneksi olen kumminkin saanut minulle tärkeistä asioista pidettyä kiinni ja joustanut semmoisissa asioissa jotka eivät ole minulle niin just just. Tiedän että jotkut sukulaiseni vetävät herneitä nenään useammankin kappaleen hääjuttujen takia mutta se on heidän ongelma. Pääasiahan on tulla juhlimaan hääparia ja viettämään yhteistä juhlaa... hauskanpidolle ei ole mitään yhtä oikeaa etikettiä!!
 5. Lopullinen tilaus 3 viikkoa ennen häitä.. hmm. Mitäköhän minä saan sitten aikaiseksi huhtikuun alussa kun häät on vasta kesäkuun lopussa. No täytyy kattoa... toivottavasti edes jotain hintatietoja vois saada.
 6. Minä varasin nämä kommentit luettuani eilen ajan Sokoksen Mestarinkukasta. Olen niin tollo kukkien suhteen etten edes tiedä useimpien kukkien nimiä, paitsi kaikista "tunnetuimmat." Siellä oli tosi mukava tyttö auttamassa ja ei nauranu mulle vaikka siellä osoittelin että tuo kukka tuolla. Nyt on aikaa huhtikuun alkupuolelle asti miettiä mitä kukkia haluan ennenkö on tehtävä tilaus!
 7. Minä tulostin kutsuihin tekstit mustesuihku tulostimella kotona. En kyllä huomaa että ois kotona tehty kun on nätti fonttikin valittu! Tulostin myös osoitteet suoraan kirjekuoriin niin tulee tosi nätit. Minä kun en tuosta käsin kirjoitetuista osoite etiketistä niin piittaa. Mulla kun on niin karsee käsiala!
 8. Hmm taas äänessä... tulipa mieleen että eikös se koti idea ole menossa/mennyt konkurssiin. Eli jos meinaavat sulkea kaikki liikkeet voisi sieltä löytyä jopa hyviä tarjouksia. KodinYkkönen on myös hyvä paikka etsiä.
 9. Minä meinasin että tulostan kotona ekan version tulostimella ja sitten menen itse kopioimaan loput jonnekin... täytyy kysyä vielä jostain kirjapainosta minkä hintaista siellä olis...
 10. Tää voi olla vähän hassu paikka lähtee ettiin lasikiviä, mutta eläinkaupoissakin niitä on akvaario osastolla. En tiedä onko pinkkejä mutta kannattaa käydä kattomassa. muoks: niin ja ootko kotiideasta käyny kattoon?
 11. Minun valokuvaaja perui sen jäkeen kun oltiin jo allekirjoitettu sopimuskin. Ilmoitti vaan että aikoo olla ulkomailla kyseisenä päivänä! Kyllä vatutti! Olin valmis sotimaan mutta kunhan rauhoituin niin totesin että jos väkisin saan hänet kuvaamaan niin siitä ei tule kovin kivaa kummallekkaan jos tietää että valokuvaaja ei halua olla paikalla. Olis kyllä tehny mieli saada jotain korvausta, mutta totesin että koska minullakin oli vielä sillon muutama viikko aikaa perua sopimus maksutta niin ehkä sama pätee myös hänelle. Sain kuitenin varausmaksun takaisin... Onneksi hän perui kuitenkin niin ajoissa että nyt on sitten uusi kuvaaja hommattu ja omasta mielestä jopa parempi valinta!!
 12. Täytynee siis tiedustella Pasilta. Itse olen ollut työporukan kanssa siellä kesällä jolloin meille tarjottiin noutopöydästä ruokaa ja olimme kaikki siinä tanssisalissa ruokailun sekä muun ohjelman ajan. Toivottavasti onnistuuu... kysäisenpä samalla tuota saunan lämmitystä. Voin vaikka laittaa tänne tietoja kunhan saan vastauksen jos muitakin kiinnostaa nämä minun pähkäilemät asiat.
 13. Huh. onneksi emme ole suhaseni kanssa ainoat ketkä on tätä vaihtoehtoa miettineet. Meille siis tulee joko kihlan lisäksi vihkisormus samaan sormeen tai sitten sulhanen siirtää kihlan oikeaan käteen. Riippuu miten hyvin miehen valitsema vihkisormus sopii kihlan kanssa.
 14. Osaako kukaan sanoa että onko Juurikkasaaressa käytettävänä saunaa kun varaa paikat häitä varten? Asianhan saisin selville Pasilta soittamalla mutta ajattelin laittaa tänne kysymyksen niin ei tartte Pasille soittaa TAAS kerran. Potkii meiät pian pellolle kun kyselen liikaa tyhmiä juttuja. Sitten vielä toinen kysymys ihan yleisesti Juurikkasaaressa juhlineille. Onko ketkään tehnyt niin että kaikki hääjuhlanjutut on tapahtunut pyöreässä tanssisalissa? Eli myös ruokailut jne. Meille kun on tulssa pienet n. 50 henk. juhlat ja varmasti mahduttaisiin tuohon tilaan. Jotenkin itse tykkäisin ettei tarttis siirtyä syömisen jälkeen uuteen tilaan vaan että kaikki tapahtuis samssa tilassa.
 15. Ajattelin aloittaa häälehden sisälölle ihan oman aiheen tuon "tuleeko kaikille häälehti" aiheen lisäksi. Eli tänne voi kaikki tuoda ideoita mitä kaikkea häälehti voisi pitää sisällään. Kuvatkin ovat tervetulleita! Itse ajattelin että meidän häälehteen tulisi ainakin seuraavat jutut: - Morsiammen ja sulhasen lempi mietelauseet - Parhaat muistot seurusteluajalta (minä sekä sulho kirjoitetaan oma suosikki muisto viiden vuoden ajalta) - Menu - Ehkä tietoa siviilivihkimisestä - Sarjakuvia Eli ei muuta kun ideoita kehiin!