catap

Rouva
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

About catap

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 07/27/83

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Itselle oli tehty amazing race tyyppinen tehtävä. Oli siis vihjeitä ja piti etsiä tietty henkilö jonka kanssa suoritin jonkun tehtävän ja sain seuraavan vihjeen. Nämä johti siis sulhasen palautumiseen. Oli tosi kiva ohjelmanumero ja kaasot olivat värkänneet ohjeista ja tehtävistä aidon näköisiä.
 2. En tiedä onko tullut jo esiin tässä ketjussa mutta kela-kortti ei tule automaattisesti kotiin jos vanha on kuvallinen. Aloin ihmettelemään näin 3 kk häiden jälkeen kun ei ollut vielä tullut ja soitolla selvisi että pitää asioida konttorissa jos haluaa uusia kuvallisen. Puhelimitse sain tilattua kuvattoman uuden.
 3. Itkin kyllä. Siskoni puhe oli niin ihana että sai hanat auki.
 4. Minä pesetin pesulax-nimisessä pesulassa. Sitä kehuttiin Tyynelässä. Tosi hyvin pysyi kirjailut ja helmet puvussa ja hinta taisi olla jotain 60-70 euroa. Voin suositella!
 5. Kyllä ainakin Tampereen kirkossa sai kuvata sekä kameralla että videokameralla. Pappi pyysi vielä lähettämään kuvia hänelle, kun harvemmin pääsee vihkimään. Meidän pappi tuli Hämeenlinnasta, koska Tampereen papit ei ollut käytttävissä.
 6. Ehdottomasti! Bändi veti kolme settiä ja koko ajan oli tanssilattia melkein täynnä. Alkuun rauhallisempaa ja loppua kohti rockimpaa. Bändimme oli Teachers ja ei voi muuta kun kehua ko. kokoonpanoa!
 7. Kävin 1st floorissa koekampauksessa ja -meikissä ja olen todella tyytyväinen. Aivan upea meikki ja kampaus. Voin tulla kertomaan vielä kuinka kampaus ja meikki pysyi lauantain jälkeen. Minulle teki siellä Karoliina molemmat. Voin suositella!
 8. ^ Sen verran tiesinkin. Sitä ajoin takaa että saako ne noudettua Helsingissä autolla jostain vai joutuuko niitä itse raahaamaan laivalta?
 9. Kiitos! Kävinkin jo aiemmin katselemassa kun huomasin nuo kuvat tulla galleriassa. Hyvä tietää. Täytyy itsekin askarrella jonkinlaiset stopparit. Oliko sinulla nuo tuohukset kotona ja veit sitten mukanasi kirkkoon vai kuinka osasit askarrella oikeankokoiset? Ihania kuvia ja todella upea puku sinulla oli! Paljon onnea vielä!
 10. Ei mitään tietoa. Mutta sellainen käsitys minulla on ettei ole kuulutuksia ortodoksisessa kirkossa. Ainakaan meille ei mainittu asiasta kun kävimme allekirjoittamassa estettömyystutkimukset. Kannattaa kysäistä kirkkoherranvirastoista!
 11. Tallnkin Pre-Orderista. Jos ei ole autoa mukana laivalla niin haetaanko ne juomat jostain satamasta autolla sitten Suomen päässä vai pitääkö ne kuitata itselleen jo jossain ennen passien tarkastusta ja raahata autolle mukana?
 12. Kyllä oli ihan Tampereella. Tammelassa oli se paikka. Tässäpä linkki Tankotanssi.
 13. Pyynikillä on minigolfia. Todella kaunis paikka järven rannalla. Hinta 5-7 euroa. Manse ratagolfsivuilla on lisää siitä. Itsellä oli tankotanssia ja seinäkiipeilyä, mutta näiden hinnoista en osaa sanoa sen kummemmin mitään.