Enne

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Enne

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki
  1. Mies osallistuu pankkikortillaan ja pysymällä poissa jaloista No eivaan, yhdessä ollaan kyllä asioista keskusteltu ja sovittu, käytännön toteutus on mun ja kaason vastuulla koska on meille niin paljon helpompaa/mielekkäämpää.
  2. Mä haluaisin ehkä jonkun leffasoundtrackin, yritän kuunnella jos Lord of the Ringseistä löytyis jotain...Ehdotuksia vastaanotetaan!
  3. Meillä sama homma, eli edellinen päivä (torstai) on varattu ja aamulla päästään tosiaan vasta klo 9 koristelemaan paikkaa. Aattelin ottaa yhteyttä Intercomiin jos voisivat pyytää edellisen päivän tilaisuuden siivoajia jättämään esim. vakiokalusteet (pöydät + tuolit) jo valmiiksi lattialle niin ei tarvitsisi turhaan niitä purkaa rullakoista pois, helpottaisi hieman aamun järjestelyjä. Samalla voisin kysäistä mikäli seuraavan päivän (11.10) juhlijat haluavat meidän jättävän pöydät ja tuolit valmiiksi niin pääsisimme itse yöllä vähemmällä siivoamisella
  4. Meilä häät 10.10.2008 Agroksenmäen holvikellarissa, Helsingissä. Virallinen osuus maistraatissa.
  5. Vastaus otsikon kysymykseen on täälläkin: Ei mitenkään. Ja miksi niitä onnenkyyneleitä lähtisi edes piilottelemaankaan? Itsekin jonkin verran häitä (ammatikseni) kuvanneena naureskelen joskus kun vieraiden ihmisten häissä liikutun niin, että niiskutus vaan kuuluu kameran takaa Meidän häissä kysymyksen voisi muotoilla vielä niin, että kuinka selvitä ilman että pokka pettää? Kun on kaksi samankaltaisen (huonon) huumorintajun omaavaa henkilöä kuten me, pelkäänpä että jonkinlaista ilveilyä tms. on odotettavissa...
  6. No ei todellakaan tule Ajatuskin on jo jotenkin...nolo? Häälehti? WTF? Meidän häihin kutsutut vieraat tuntevat hääparin varmasti niin hyvin ettei mitään esittelyitä tarvita. Ne jotka eivät tunne, heitä ei ole kutsuttu.
  7. Me lähdetään kuukaudeksi Etelä-Amerikkaan, ja reitti on jotakuinkin seuraavanlainen: Rio de Janeiro - Buenos Aires - Monte Video, Chilen mahduttaminen reittiin on vielä hieman auki. Syynä kohteen valintaan on kummankin kiinnostus kyseistä maanosaa kohtaan, ja tuolla reissulla on tarkoitus yhdistää rantalomaa kaupungin sykkeeseen, maaseutua ja vuoristomaisemia metropoleihin, sambakurssia ja argentiinalaista härkää unohtamatta.
  8. Meillä on perjantaina häät ja sunnuntai-iltana lähdetään reissuun
  9. Meidän häissä EI ole: Lapsia. K-18. Hääkarkkeja tms. turhaa tilpehööriä. Muodollisuuksia tai jäykistelyä. Huntua ja/tai valkoisia kermakakku-mekkoja ja hepeneitä. Hei, en todellakaan ole enää "koskematon" ja muutenkin prinsessa-kompleksista onnellisesti säästynyt.
  10. Meille on varattu Agroksenmäki 10.10.2008 Ja täytyy sanoa että tästä ketjusta on ollut äärettömästi apua juhlapaikan somistusta ja käytännön asioita suunnitellessa. Kysymys: Miten ja minne olette hoitaneet tupakkapaikan? En tiedä onko asiasta ollut täällä puhetta, mutta kuulin juttua että eräiden häiden jälkeen oli hääparille tullut valtava lasku johtuen sisätiloihin ajautuneesta tupakansavusta kun juhlaväki oli poltellut ihan ovien edustalla?
  11. Meitä ei vihitä avioliittoon kirkossa, koska emme kumpikaan kuulu kirkkoon (olemme molemmat eronneet kirkosta omasta päätöksestä heti 18 v.) Haluamme juhlistaa rakkauttamme ja toisiimme sitoutumista ilman mitään meille vastenmielistä kristillistä, vanhoillista ja tekopyhää tematiikaa.