-kati-

Rouva
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About -kati-

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 1. Asumme itse kohtalaisen lähellä hääpaikkaa (5 km) ja ajattelimme toteuttaa asian seurravasti, ehkä: Vaihtoehto A.) Koira on kotona ja joku käy sitä lenkittämässä välillä ja joku koiralle tuttu tulee yöksi meille Vaihtoehto B.) Koira menee sulhon veljelle ja joku käy siellä ulkoiluttamassa. Tämä vaihtoehto jos meille tulee hieman oudompia yövieraita, siis kaukaisempia sukulaisia joita koira ei ole koskaan haistanutkaan Tämä vaatii myös sitten pientä yökyläharjoittelua "sedän" luona. Vaihtoehto C.) Koirahoitola. Ei ensimmäinen vaihtoehto mutta vaihtoehto kumminkin.
 2. Up! Onko mielipiteitä ihmisillä? Onko kenelläkään kokemusta Ruosniemessä olevasta kukkakaupasta?
 3. Tiedossa on helmihäät 2007, kirkko varattuna mutta muuta ei sitten niinkään... No tässä on vielä aikaa. Juhlapaikkaa on ajateltu muttei vielä varattu. Väriksi olen ajatellut vaaleansinistä. koristeet ovat vielä vähän hakusessa. Kynttilöitä tietysti Jätkänroihuja ulos Pöyttin ajattelin laittaa havuja, pähkinäpuun oksa (eikös se ollut sellainen kikkurainen?) ja sitten hopeituja käpyjä. Ehkä? Nämä siis alustavat suunnitelmat.
 4. Up! Ja sitten onko kenelläkään kokemusta Sofiasta hääpaikkana? Hinta? Tunnelma? Kuinka kauan saa olla? Meillä on tiedossa talvihäät joten ulkona ei tarvitse juuri käydä kuin ne, jotka tupakalla käyvät. Ilmeisesti siellä on baari josta saa sitten ostaa juotavaa oman mielensä mukaan. Sen verran on omaa kokeusta lounasajoista, että henkilökunta on ollut ystävällistä ja ruoka on ollut suurin piirtein hyvää..
 5. Nyt kun pitäisi alkaa pohtimaan tuota iankaikkista sormusta ja löytää se unelmien unelma niin... Sopivia ehdokkaita on löytynyt Kalevalalta, Tillanderilta, Sandbergilta ja kultasepänliike Andreasenkin näytti tarjoavan vallan mainoin ehdokkaan ja mielestäni vielä ihan hyvään hintaan. Koska kihla on pyöreähkö ja sileä valkokultainen sormus niin siihen on tarjolla "muutama" eri vaihtoehto. Mutta miten on? Onko kenelläkään kokemusta tästä tamperelaisesta kultasepänliikkeestä? Olen ymmärtänyt, että heillä voi myös teettää sormuksia, mutta mahtaakohan se olla paljon kalliimpaa kuin tuollaisen "valmiin" ostaminen.