Jump to content
Naimisiin.info

marsipaani

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

marsipaani's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. marsipaani

    Alkoholiton sininen booli?

    mä tekisin ehkä jonkin sitrustyyppisen boolin vaiks spritee/muuta lemonaadijuomaa ja jotain muuta vaaleeta juomaa, ehkä greippilimuu tai mehua ja värjäisin sitten koko hässäkän hyppysellä sinistä karamelliväriä. Laittaisin sit ehkä pinnalle jotain limesiivuja ja jäitä.
  2. IHANA IHANA IHANA IHANA idea tuo sydänheijastin!!!!!!!! :-X :-X meillä kun on marraskuussa häät, niin tuohan on ihan loistohomma!!!!!!!!!!!!! :-X tykästyin kovasti, ja jos ette tykkää pahaa, niin kopion idean!!!! ;D
  3. Sympatiaa! Itse valittaisin asiasta pitopalveluun, ja vaatisin tietysti hyvitystä esim. loppuhinnasta. Näyttää siltä että pitopalvelu ei ole lainkaan kunnioittanut sopimustanne!
  4. marsipaani

    Makarooni salaatti ???

    Joo. Ja samaa reseptiä (siis puolet majoneesia ja puolet kermaviiliä) voi käyttää perunasalaattiin: -keitettyjä kuutioituja peruneita - kapriksia vähän - pari suolakurkkua - hyvin pieni purjo silputtuna - valkopippuria - suolaa - ja sitten se kermaviilimajoneesihässäkkä sekaan Ja taas on hyvä nopea salaatti helposti!
  5. marsipaani

    Makarooni salaatti ???

    No, en syö lihaa, mutta tässä ohje, mihin voit varmasti tujauttaa mukaan myös kinkkua: -Keitettyjä kuviomakarooneja (tulee kivan näköistä, jos ovat vielä eri värisiä) suunnilleen ehkä 2 litraa tai jotain, - 1 pakastepussillinen maissia - 2 mehevää suolakurkkua - 1/2 - 1 purkki kermaviiliä - tuubillinen kevytmajoneesia - suolaa - sitruunapippuria - valkopippuria Kaikki sössätään sekaisin ja lisää sitten sitä kinkkua joku kiva määrä. Majoneesin ja kermaviilin suhteen näkee itse parhaiten kun niitä lisäilee. Itse olen yleensä käyttänyt suhdetta puolet ja puolet. Homman juju on valkopippurissa. On kiva että se vähän maistuu, mutta ikävää, jos tulee laitettua liikaa. Varovaisuutta siis siihen. Kiva juttu, jota olen käyttänyt tässä on sitruunaöljy. sillä kun ensin maustaa kylmät, keitetyt makaroonit, niin tulee kiva pieni vivahde sitruunaiseen koko ruokaan, lisäksi on miellyttävää että makaroonit ovat irtonaisia, eivätkä yhdessä klöntsässä, kun salaattia tekee... Suosittelen myös kehittämään tästä pohjasta muita sovellutuksia.
  6. Kas, laitoin ilmoitukseni vähän väärään paikkaan... ... no mutta siis juustokakun reseptiä olen metsästämässä. Haluaisimme sellaisen hääkakuksi, kun me molemmat olemme siihen ihan persona ;D Jos arkistoistasi sattuisi unelmien resepti löytymään, olisin kovin kovin kiitollinen
  7. Ai niin, ja sitten siitä mustikkamehusta puheen ollen tuli mieleeni Ranskalaisten suosima alkumalja/aperitiivi KIR tai KIR ROYALE. Kir on tilkkanen mustaherukkalikööriä ja kuivaa valkoviinä, suhde noin 1:5. Kir Royaleen tulee valkoviinin tilalle shampanjaa (kuinkas muuten) ;D Mikä jottei hommaa voisi kokeilla myös sillä kuohuviinillä!
  8. Vietämme häät marraskuussa ja olen päättänyt tarjota valkoisen glögin alkuhömpsyiksi. Onpahan lämmintä ja kaunista! Kuohuviini oli mielestämme niin kovin tavallista ja shampanjaan ei varallisuus riittäisi, joten kehitämme sitten ihan reilusti erilaisen jutun. Tuo Ointskun mainitsema mustikkamehu sitruunalimsalla kuulosti myös oikein hauskalta!
×
×
  • Create New...