Jump to content
Naimisiin.info

maaria81

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän maaria81 kaikki viestit

  1. Anushka: anteeksi viive vastauksessa, olin häämatkalla pari viikkoa. Minun kimpussani oli lilaa eustomaa ja valkoisia ruusuja sekä vihreitä lehtiä. Malli oli "valuva". Yritän liittää kuvan tähän, katsotaan onnistuuko, kun en ole sitä aiemmin tehnyt...
  2. Juhlin häitä viime viikonloppuna ja tilasin kukat Välivainion puutarhalta. Voin suositella paikkaa lämpimästi, sain erittäin hyvää palvelua ja kimppu samoin kuin vieheet olivat kohtuuhintaiset (yht. 80 €) ja juuri sellaiset kuin sovimmekin. Koska en asu enää Oulussa, asioin pääasiassa sähköpostitse, mikä sujui erinomaisesti. Sain vastauksen kysymyksiini saman päivän aikana, usein muutamassa tunnissa.
  3. Me tavattiin syksyllä 2000, kihloihin mentiin jouluna 2002 ja häät on helmikuussa, eli kihlausaika meillä reilut kuusi vuotta.
  4. Olen selaillut viestiketjua ja paljon on tietoa tarjolla, mutta Oulun eläkeläisten Vaaskealasta kaipaisin vielä lisätietoja. Eli kertoisitteko te, joilla kokemusta sieltä on, minkä verran sisätiloihin mahtuu ihmisiä ja mitä piditte paikasta. Kiitos jo etukäteen avusta!
×
×
  • Create New...