NeitiR

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About NeitiR

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 09/24/87

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Nukuin hyvin. Olin ihan poikki, kun viimein kahden maissa saatiin pöytäkartta ja viimeset paikkakortit valmiiksi, eli nukahtamisessa ei ollut mitään ongelmaa. Heräsin kanssa vasta kun herätyskello soi. Mielellään olisi nukkunut pidempäänkin
 2. Ensimmäinen kirje uudella nimellä oli kutsu serkkuni pojan ristiäisiin.
 3. Häät sujui todella hyvin, eikä mikään jäänyt harmittamaan. Muutamia kömmähdyksiä kuitenkin kävi. Meikissä meni pidempään kun olimme ajatelleet, minkä seurauksena minä olin puoli tuntia myöhässä kuvauksesta. Ehdittiin kuitenkin ottaa kuvat ihan hyvin. Vähän vakavampi töppäys kävi kirkossa, kun sulhanen oli unohtanut sulkea puhelimensa (ennen vihkimistä oli kaiken näköistä järjestelyä vielä, joten puhelinta ei voinut sulkea kovin aikaisin ja sitten se jäi kokonaan...) ja kesken vihkimisen siihen tuli tekstiviesti. Ei sekään niin paha, mutta sulhon välitön reaktio siihen oli "ei v**u!"... onneksi aika hiljaisella äänellä, mutta kyllä ainakin minä ja pappi kuultiin ihan hyvin. Vielä ei olla tarkastettu että kuuluuko se myös videolla... luultavasti ainakin huulilta pystyy siitä sitten lukemaan. Onneksi vieraat eivät olleet sitä kirkossa kuulleet, eivätkä myöskään tajunneet kenen puhelin se oli piipannut
 4. Minulle tulee kimppuun ruusuja ja liljoja, hinnaksi arvioitiin noin 100-110 euroa. Samalla tilattiin muutkin kukat juhliin, eli neljä viehettä, 13 pientä kukka-asetelmaa pöytiin, kaksi suurempaa asetelmaa buffettiin sekä pienet kimput morsiustytöille, yhteensä hintaa tulee noin 370 euroa. Samaan hintaan kukat myös tuodaan ja asetellaan juhlapaikalle. Onhan se paljon rahaa, mutta oltiin melkein varaudutta pahempaankin.
 5. Meille tulee tavallinen kahden hengen huone hotelli Krapilta 110 euroa. Hääpaketti, jossa oli isompi huone, myöhempi luovutus ja aamiainen huoneeseen (oisko ollu vielä jotain muutakin..?) oli 260 euroa. Tultiin siihen tulokseen, että se perushuone riittää meille. Parasta hotellissa on se, että se on vain parikymmentä metriä meidän juhlapaikasta -> helppo kömpiä sinne sitten juhlien päätteeksi!
 6. Olen luottanut tässä asiassa sukulaisiini, eli kaasoinani toimivat serkkuni, joka on yksi parhaita ystäviäni sekä pikkusiskoni.
 7. Meillä kanssa taloudellisista syistä muuttui häämatkasuunnitelmat ja pysytellään siis kotimaassa. Matkalle lähtö vasta ensi heinäkuussa mutta kertoilen suunnitelmia kuitenkin. Eli aluksi on ajatuksena lähteä kahdeksi päiväksi Bengtskärin majakalle, suunnitelmissa majakkaan ja siihen pieneen luotoon/saareen tutustumista, romanttista merelle katselua ja hylkeiden bongausta. Sitten tullaan Hankoon neljäksi päiväksi. Aluksi ajattelin Hotel Villa Maijaa, mutta heillä oli kaikki huoneet varattuja. Onneksi löysin toisen suloisen oloisen villa majoituksen (http://www.tellina.com/). Hangossa ajateltiin käppäillä pitkin rantoja, vuokrata pyörät ja viipottaa niillä ympäriinsä, käydä syömässä hyvin, ehkä jossain spa-hoidoissa ym. Yhtenä päivänä yritetään kanssa päästä sukeltamaan jollekin Hangon edustan hylylle (pitää vaan saada pari henkeä mukaan, retken järjestyminen kun edellyttää neljää sukeltajaa). Tällaisen häämatkan päätteeksi suunnataan luultavasti vielä kodin kautta pariksi päiväksi porukoitten mökille Porvoon saaristoon. Vaikka aluksi meillä oli ajatuksena suunnata jonnekin pidemmälle, niin oon tähän suunnitelmaan kyllä tosi tyytyväinen ja ihan innoissani.
 8. Ei tuo taida olla valssi ollenkaan, joten tanssiminen taitaa onnistua parhaiten vaan 'hitaana'. Ihana kappale kyllä.
 9. Meidän häät on jotenkin vähän tylsä ja yksitoikkonen. Samaa ei voi sanoa Satuhäistä
 10. Mä otan sormuksen pois nukkumaan mennessä ja suihkussa. Joskus viikonloppusin jos ei ole mitään ohjelmaa ja ollaan koko päivä kotona, niin sormuskin saattaa jäädä koko päiväksi korurasiaan. Mies pitää sormusta ihan koko ajan. Itse en jotenkin osaa nukkua korujen kanssa.
 11. Onko häämatka nyt niin ihmeellinen, että se pitäisi järjettömän aikaisin varata? Ei kai tavallisia matkojakaan varata vuosia etukäteen, miksi sitten häämatkoja? Mekään emme ole vielä varanneet häämatkaa, enkä koe todellakaan että oltaisiin liian myöhässä (häät siis heinäkuussa 09)
 12. Näin sellaista unta, että oli hääpäivä ja me ei oltu tehty mitään muuta häiden eteen kun mitä nyt tällä hetkellä ollaan tehty (häihin 8 kk), eli kirkko ja juhlapaikka oli varattu ja puku ostettu mutta ei sitten muuta. Puku oli pienentämättä eikä ollut kampaajaa eikä papin ja kanttorin kanssa ollu sovittu mitään. Kirkon pihassa sovittelin äidin kenkiä, että mitkä näistä sopisi mulle parhaiten. Juhlapaikalla (ravintolassa, joka oikeasti on tosi nätti) oli jostain syystä ihan erilainen sisustus eli rumia isoja pöytiä ym. Bändi soitti jotain juomalauluja ja jostain syystä meidän oli pakko istua samassa pöydässä kaukaisten setien ym. kanssa. Uni oli ihan kamala, mutta jotenkin siinä oli sitten kokoajan sellainen olo, että tämän on pakko olla vaan harjoitus, ne oikeat häät on sitten myöhemmin
 13. Heippa! Meille tulee ravintolahäät, jossa tarjotaan luultavasti alkumalja + 2 lasia viiniä. Tämäkin tulee kustantamaan meille laskujeni mukaan reippaasti yli kaksi tonnia (n. 100 vierasta, väh. 30 e / pullo). Boolia harkittiin, mutta se olisi sitten ollut 40 e /litra! Ei todellakaan oteta! Mielestäni ei ole kuitenkaan mitenkään kummallista, jos hääpari ei kustanna vieraille alkoholijuomia. Ravintolassa se tulee vaan niin järjettömän kalliiksi! Serkkuni häissä tänä kesänä vieraille tarjottiin alkumaljat, ruuan kanssa alkoholittomia ja holillisia sai sitten ostaa baarista. Homma toimi aivan mainiosti.
 14. Saatiin vihkiaika Pyhän Laurin kirkkoon 18.7.2009 klo 15! Olin jo melkein varma, ettei tule onnistumaan, kun ei olla vantaalaisia.
 15. Puhuttiin kyllä noin "yleisellä tasolla", että kihloihin ei ole mitään järkeä mennä, jos ei myös olla menossa naimisiin. Ja sitten myös, että kosinnasta ei sovita etukäteen (eräs tuttavapariskuntamme sopi, että kosinta tapahtuu sitten uutena vuotena. tämä oli minusta vähän hassua). Kosinta tuli periaatteessa yllätyksenä minulle, mutta miehen hermoilusta viimeisen viikon aikana osasin kyllä päätellä jotain.