Liiina

Rouva
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Liiina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me varattiin EckeröLinelta päiväristeily, maissa aikaa kolmisen tuntia, matkassa mukana 2hlö + henkilöauto, ei hyttiä eikä aterioita ja hinnaksi tuli 78e. Ihan kohtuuhinta mun mielestä. Meillä tosin vielä matka Helsinkiin (150km) mutta laskettiin että silti tulee edullisemmaksi hakea tuolta. LIsäksi EckeröLinen omassa marketissa hinnat osin jopa halvempia kuin maissa, ja laivalta saa s-etukortilla bonusta joten saa kaiken hyödyn irti Nyt pitäisi vaan laskeskella määriä..
 2. Pirreliini, hinta on tietääkseni siinä 1000euron kieppeillä kokoonpanosta riippuen.
 3. Onko jollain kokemuksia D.U.O:sta tai D.E.M.O:sta hääkampauksen/-meikin osalta? Nämä kaksi tuntuisivat kohtuuhintaisilta vaihtoehdoilta..
 4. Eilen varattiin kahden viikon matka Lefkasiin, Kreikkaan! Tarkoituksena kierrellä Lefkasia ja sen lähisaaria autolla tai (mitä luultavimmin, jos mieheltä kysytään:) ) moottoripyörällä. Matkalle lähdetään 18.8., häiden jälkeisenä tiistaina. Ihanaa ihanaa
 5. Vaikea päätös tämä nimi asia on. Oma sukunimeni on hyvin harvinainen (meitä on alle 10) ja mieheni nimi toisaalta nen-päättyinen ja hyvin yleinen.. Yhdysnimestä tulisi melko pitkä, mutta silti se tuntuisi jollain tavalla hyvältä vaihtoehdolta. Toisaalta olen aina ajatellut, että otan miehen nimen kun menen naimisiin ja haluaisin kuitenkin että perheellä olisi vain yksi nimi.. Enkä oikein osaa ajatella että mieheni ottaisi minun nimeni. Onneksi tässä on vajaa vuosi aikaa miettiä
 6. Kostiliina, mulla aika samanlainen tilanne edessä nimen suhteen; oma nimeni on todella harvinainen ja tämän lisäksi tulevan mieheni nimi on yksi tavallisimmista. Tavallaan tuntuu todelta haikealta ajatella luopuvansa omasta nimestä, mutta toisaalta haluan ehdottomasti, että perheessä kaikilla tulee olemaan sama nimi. Mieheni olisi valmis harkitsemaan minun nimeni ottamista, mutta minulla taitaa olla enemmän sitä vastaan Tai en tiedä onko sitä vastaan sinällään mitään, mutta se tuntuisi kummalliselta. En arvannut ajattelevani näin mutta jo nyt, vuotta ennen häitä, tuntuu että nimiasiasta tulee yksi vaikeimpia asioita häiden suhteen! Yhdysnimeä tietenkin saatan vielä harkita mutta siitä tulisi vähän turhan pitkä ja hankala..
 7. Kiitos viestistä! Näin me sen itsekin ajattelimme, että ovat varmaan ihan mielellään omassa rauhassa sillä välin kun eivät ole soittamassa. Miten tuo ruokapuoli, onko ok tarjotaruoaksi jotain muuta kuin ruokaa vieraille tarjottavasta noutopöydästä?
 8. Meidän juhlapaikalla tulee olemaan iso sali, joka täyttyy vieraista aika mukavasti etenkin kun haluamme tanssilattialle tilaa. Bändissä on 9 jäsentä, joten heidän sijoittaminen vaatisi yhtä kokonaista lisäpöytää.. Paikassa on esiintymislavan takaosassa tilava takahuone, niin onko teidän mielestänne ok, jos katamme sinne takahuoneeseen lämpimän ruoan bändille erikseen? Ajattelimme hankkia salaatteja, leipää, esim. broilerikiusauksen tms ja juotavaa heille, miltä tämä teistä kuulostaa? Heidän on tarkoitus ruokailun aikana soittaa taustamusiikkia ainakin jonkin aikaa, joten senkin puolesta tuo voisi olla meistä toimiva? Pitopalvelussa tuo 9hlön osuus on kuitenkin aika suuri joten pystymme tarjoamaan hyvää ruokaa heille edullisemminkin.. Emme halua kuitenkaan olla epäkohteliaita, sen vuoksi mielipiteitä kiitos
 9. Kiitos Ranna vastauksesta! Näin mä myös ajattelin että vihreä ei ehkä kuitenkaan hyppäisi samalla tavalla silmille kuin esim. violetti tms joka olisi ehkä tyyliltään liian erilainen.. Ja toisaalta kun paikka on täynnä pöytiä niin eiköhän se niiden koristaminen tuo mukaan sen yleisvärin ja -tunnelman. Paikassa on pari kaappia seinillä jotka ajateltiin peittää jollain kankaalla jossa olisi teemavärit jollain tapaa mukana. Sekin voi piristää tunnelmaa. Pienillä jutuilla on paljon kyllä merkitystä.. Aikaa tosin on mulla vielä enemmän kuin tarpeeksi kun häihin vielä melkein vuosi - suunnittelu ja miettiminen on vaan kauhean kivaa ainakin näin alkuinnostuksessa
 10. Samoja värejä ollaan mietitty: suklaanruskea, vihreä ja valkoinen mutta "ongelmana" on juhlapaikka sinällään, sillä kyseessä on lattiasta kattoon puunvärinen paikka. Mitä luulette, häiritseekö tuo vaaleampi ja punertavampi puunväri tuota väriyhdistelmää? Toivoisin, että kun tila kuitenkin täyttyy pöydistä joihin tulee valkoiset pöytäliinat, niin tuo ero jotenkin hälvenisi...? Mitä luulette?
 11. Maskutalolla olisi meidänkin tarkoitus häitä viettää, joskin vasta ensi kesänä Jos häiden jälkeen viitsit kirjoitella, niin kiva olisi kuulla jälkeenpäin kokemuksia ja mietteitä, mitä kannattaa ehkä ottaa huomioon tuon tilan suhteen! Näytti kyllä mukavalta vaikka aika perusjuhlapaikka onkin, koristeltua saa kauniisti ja meille tärkeintä oli, että kaikki vieraat mahtuvat hyvin samaan tilaan, ilman että tulee sellanen "hallimainen" fiilis.. Saanko kysyä, mikä pitopalvelu teidän häissä on? Oikein onnistuneita häitä toivotan teille!