piula

Morsian
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

About piula

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Neljän viikon päästä vihdoin ja viimein Curacaolla!! Ei millään malttaisi enään jaksaa odotella.... Onko joku matkustanut Curacaolle jenkkilän kautta? Jos on, niin kuulisin mieluusti, miten kaikki sujui.. Me vietämme ensin muutaman päivän Miamissa ja sieltä lennämme Curacaolle. Mitään viisumeja tms ei varmaan kuitenkaan tarvita?? Saarella on ilmeisesti paljon eri rantoja ja olen lueskellut, että parhaiten perille pääsee vuokraamalla auton. Olivatko rannat kuitenkin ilmaisia? Mieluusti otamme myös vinkkejä rannoista...oliko jossain oikein silmiä hivelevän upeat maisemat???
 2. Nostellaas tätä! Muutaman kk:n päästä Curacaolle, ei malta odottaa! Olisi kiva kuulla tuoreita kokemuksia. Edelleen tuo hintataso kiinnostaa ja miten iltaisin pimeellä liikkuminen Willemstadissa, onko ihan turvallista?
 3. Tietenkin sellaista kohtuuhintaista etsitään, mutta laita ihmeessä vinkkejä vaan hotelleista, niin vertailemme niitä. Mutta siis olet sitä mieltä, että tilaa niistä löytyy aina, ettei varauksia tarvitse liiemmin tehdä etukäteen? Olen ymmärtänyt, että hintataso on suhteellisen korkea noilla Karibian saarilla. Onko jo ihan Suomen hintoihin verrattavissa? Onko muuten tuo Guadeloupe shoppailupaikka?
 4. Hei! Suunnittelemme häämatkaa Karibialle, lähtö vuoden vaihteen kieppeillä. Miten olette matkustaneet Karibialle, onko kokemusta välilaskusta NYC:ssä? Emme ole Nykissä käyneet, joten olisi mukava yhdistää reissuun myös kunnon kaupunkiloma, joten kuulemme mielellämme, jos on esim. tiettyjä lentoyhtiöitä suositella Karibian suuntaan. Tuo Guodaloupe ja Dominica meitä kiinnostavat kovasti, kunhan nyt löytäisimme vaan hyvät hotellit. Millainen välimatka Guodaloupen ja Dominican välillä on esim meriteitse? Ilmeisesti kuitenkin sen verran, ettei päivän reissut kannata, vaan parempi sitten ottaa ihan majoitukset molemmilta saarilta?
 5. Toivon todellakin, että näin on. Kävin taas Haikossa ja ei ole lehmää puun alla. Mutta siellä oli lauantaina 6 bussilastillista turisteja jotka kuvasivat hääparia jota ammattivalokuvaaja yritti itse kuvata. Siellä niitä turisteja vaelteli pitkin nurmikkoa, että jos olis jollain ollut ulkona vihkiminen, niin yhtään turistitonta kuvaa ei kyllä olisi saanut. Minua ainakin häiritsi aivan suunnattomasti turistien paljous ja se, että jäivät tuijottamaan hääparia kun yrittivät keskittyä kuvaukseen. Ajatelkaa jos tuollainen lauma ulkopuolisia ihmisiä kävelee pitkin poikin kesken vihkimisen ja jää vielä viereen tuijottamaan ja kuvaamaan. Ei kyllä tuntunnut kovin arvokkaalta koko Haikon puutarha. Niin ja paras oli Villan takana olleet auringonottajat! Voi elämä, jos meidän häissä juhlapaikan takapihalla olisi puolialaston pariskunta, ajaisin kyllä heidät todella nopeasti pois! Ei hyvää päivää!!! Satutko tietämään, oliko Haikossa sinä päivänä häitä? Niistä turisteista lähtee varmaan myös aika kiitettävä meteli! Vähän kyllä pelottaa mitä siitä ulkovihkimisestä tulee.. en ymmärrä mikseivät voi Haikossa edes ilmoittaa muille vieraille/turisteille, jos ulkona on vihkiminen, että kiertävät alueen kaukaa. Ja pyytäisivät muutenkin hienovaraisuutta, eli pysyisivät poissa hääparin tieltä että saisivat viettää juhlapäivää rauhassa ilman ylimääräisiä silmäpareja...
 6. Jestas mua rupes naurattaa toi Apu-lehden juttu!! Kyllä me morsmaikut taidettiin aikamoinen haloo nostaa!! Taisivat olla Haikossa vähän pulassa. Mutta ihan aiheesta! Ja hienoa, että Haikko myös sitä palautetta kuuntelee, pisteet siitä! Kävimme Haikossa hiljattain ja täytyy kyllä sanoa, että aika kurjasti ne lehmä laiduntaa siinä Villan vieressä Keltainen kummajainen on tosiaan vähemmän häiritsevässä paikassa, mutta ne rannassa olevat sitten taas.. ovat vielä ihan hirmuisen isoja.
 7. Itseltä menee herkästi muisti jos tulee erityisesti tiukkaa juotua. Muutama aamu sitten heräsin uneen, että olin ollut koko hääpäivän ihan jurrissa, enkä muistanut seuraavana päivänä siitä yhtään mitään. Ahdisti vielä herätessäkin. Täytynee olla varovainen rohkaisuryyppujen kanssa..
 8. Redrika, mitä mieltä olet orkideoista, ovatko tyyliltään hieman liian erilaisia pukuni kanssa? Valkoisia orkideoita olen ihastellut ja jostain syystä nyt viehättävät enemmän mitä kallat, vaikka niistäkin pidän ihan valtavasti.
 9. Niiiin samaa mieltä, mut pelkään, etteivät ala mitään alennuksia antamaan... Itse laitoin palautetta sähköpostilla ja sen jälkeen myös puhelimessa - ja kyllä meidän morsmaikkujen palautteet on ONNEKSI otettu huomioon! Se keltainen rumilus tosiaan lähtee kartanon edestä, mutta miltäs se puisto muuten näyttää? Onko ne loput tosi näkyvästi siellä? Mennään muutaman viikon päästä siellä käymään....vähän kyllä jännittää Meillä pitäisi olla paviljongissa vihkiminen, niin toivotaan, ettei oo kauheesti Äkkijyrkän romukasoja ympärillä!
 10. Juu ja ei kuulemma lähde peltilehmät mihinkään... täytyy vaan katsoa Kartanon terassilta toiseen suuntaan...
 11. Itse soitin sinne ihan muissa asioissa ja jossain välissä sitten tuli maininta. Eikä mainittu sanallakaan, että olis noin isot hirvitykset kyseessä. Toi keltanen hirvitys tossa suoraan Kartanon edessä pilaa niin totaalisesti koko maiseman!! Saas nähdä mitä sieltä kuuluu, laitoin juuri tulenkivenkatkuista viestiä...
 12. Puhelimessa näistä kuulin, mutten yhtään tajunnut mistä on kyse!! AIVAN JÄRKYTTÄVIÄ!!!!!!! En todellakaan tuosta miljööstä ala maksaa sitä mitä on ilmoitettu!!!! Nyt kaikki kuorossa valittamaan, joohan, yritetään saada ne lehmät mäkeen sieltä!!
 13. morsmaikku 2009: Meille tuli kortit N&F:lta viikossa! Oli tosi hyvää ja nopeaa palvelua, en voi kuin suositella
 14. morsmaikku2009: meille tulee Mikael Soininen tosin Turusta asti
 15. Miksei sitä sukunimeä voi sitten kirjoittaa?? Onko se jotenkin mautonta? Itse ajattelin kyllä laittaa koko nimen paikkakorttiin kun siihen kerran allekkain hyvin mahtuvat..