piula

Morsian
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by piula

 1. Kokemuksia, vinkkejä ja hintatietoja otetaan vastaan...
 2. Neljän viikon päästä vihdoin ja viimein Curacaolla!! Ei millään malttaisi enään jaksaa odotella.... Onko joku matkustanut Curacaolle jenkkilän kautta? Jos on, niin kuulisin mieluusti, miten kaikki sujui.. Me vietämme ensin muutaman päivän Miamissa ja sieltä lennämme Curacaolle. Mitään viisumeja tms ei varmaan kuitenkaan tarvita?? Saarella on ilmeisesti paljon eri rantoja ja olen lueskellut, että parhaiten perille pääsee vuokraamalla auton. Olivatko rannat kuitenkin ilmaisia? Mieluusti otamme myös vinkkejä rannoista...oliko jossain oikein silmiä hivelevän upeat maisemat???
 3. Nostellaas tätä! Muutaman kk:n päästä Curacaolle, ei malta odottaa! Olisi kiva kuulla tuoreita kokemuksia. Edelleen tuo hintataso kiinnostaa ja miten iltaisin pimeellä liikkuminen Willemstadissa, onko ihan turvallista?
 4. Tietenkin sellaista kohtuuhintaista etsitään, mutta laita ihmeessä vinkkejä vaan hotelleista, niin vertailemme niitä. Mutta siis olet sitä mieltä, että tilaa niistä löytyy aina, ettei varauksia tarvitse liiemmin tehdä etukäteen? Olen ymmärtänyt, että hintataso on suhteellisen korkea noilla Karibian saarilla. Onko jo ihan Suomen hintoihin verrattavissa? Onko muuten tuo Guadeloupe shoppailupaikka?
 5. Hei! Suunnittelemme häämatkaa Karibialle, lähtö vuoden vaihteen kieppeillä. Miten olette matkustaneet Karibialle, onko kokemusta välilaskusta NYC:ssä? Emme ole Nykissä käyneet, joten olisi mukava yhdistää reissuun myös kunnon kaupunkiloma, joten kuulemme mielellämme, jos on esim. tiettyjä lentoyhtiöitä suositella Karibian suuntaan. Tuo Guodaloupe ja Dominica meitä kiinnostavat kovasti, kunhan nyt löytäisimme vaan hyvät hotellit. Millainen välimatka Guodaloupen ja Dominican välillä on esim meriteitse? Ilmeisesti kuitenkin sen verran, ettei päivän reissut kannata, vaan parempi sitten ottaa ihan majoitukset molemmilta saarilta?
 6. Toivon todellakin, että näin on. Kävin taas Haikossa ja ei ole lehmää puun alla. Mutta siellä oli lauantaina 6 bussilastillista turisteja jotka kuvasivat hääparia jota ammattivalokuvaaja yritti itse kuvata. Siellä niitä turisteja vaelteli pitkin nurmikkoa, että jos olis jollain ollut ulkona vihkiminen, niin yhtään turistitonta kuvaa ei kyllä olisi saanut. Minua ainakin häiritsi aivan suunnattomasti turistien paljous ja se, että jäivät tuijottamaan hääparia kun yrittivät keskittyä kuvaukseen. Ajatelkaa jos tuollainen lauma ulkopuolisia ihmisiä kävelee pitkin poikin kesken vihkimisen ja jää vielä viereen tuijottamaan ja kuvaamaan. Ei kyllä tuntunnut kovin arvokkaalta koko Haikon puutarha. Niin ja paras oli Villan takana olleet auringonottajat! Voi elämä, jos meidän häissä juhlapaikan takapihalla olisi puolialaston pariskunta, ajaisin kyllä heidät todella nopeasti pois! Ei hyvää päivää!!! Satutko tietämään, oliko Haikossa sinä päivänä häitä? Niistä turisteista lähtee varmaan myös aika kiitettävä meteli! Vähän kyllä pelottaa mitä siitä ulkovihkimisestä tulee.. en ymmärrä mikseivät voi Haikossa edes ilmoittaa muille vieraille/turisteille, jos ulkona on vihkiminen, että kiertävät alueen kaukaa. Ja pyytäisivät muutenkin hienovaraisuutta, eli pysyisivät poissa hääparin tieltä että saisivat viettää juhlapäivää rauhassa ilman ylimääräisiä silmäpareja...
 7. Jestas mua rupes naurattaa toi Apu-lehden juttu!! Kyllä me morsmaikut taidettiin aikamoinen haloo nostaa!! Taisivat olla Haikossa vähän pulassa. Mutta ihan aiheesta! Ja hienoa, että Haikko myös sitä palautetta kuuntelee, pisteet siitä! Kävimme Haikossa hiljattain ja täytyy kyllä sanoa, että aika kurjasti ne lehmä laiduntaa siinä Villan vieressä Keltainen kummajainen on tosiaan vähemmän häiritsevässä paikassa, mutta ne rannassa olevat sitten taas.. ovat vielä ihan hirmuisen isoja.
 8. Itseltä menee herkästi muisti jos tulee erityisesti tiukkaa juotua. Muutama aamu sitten heräsin uneen, että olin ollut koko hääpäivän ihan jurrissa, enkä muistanut seuraavana päivänä siitä yhtään mitään. Ahdisti vielä herätessäkin. Täytynee olla varovainen rohkaisuryyppujen kanssa..
 9. Redrika, mitä mieltä olet orkideoista, ovatko tyyliltään hieman liian erilaisia pukuni kanssa? Valkoisia orkideoita olen ihastellut ja jostain syystä nyt viehättävät enemmän mitä kallat, vaikka niistäkin pidän ihan valtavasti.
 10. Niiiin samaa mieltä, mut pelkään, etteivät ala mitään alennuksia antamaan... Itse laitoin palautetta sähköpostilla ja sen jälkeen myös puhelimessa - ja kyllä meidän morsmaikkujen palautteet on ONNEKSI otettu huomioon! Se keltainen rumilus tosiaan lähtee kartanon edestä, mutta miltäs se puisto muuten näyttää? Onko ne loput tosi näkyvästi siellä? Mennään muutaman viikon päästä siellä käymään....vähän kyllä jännittää Meillä pitäisi olla paviljongissa vihkiminen, niin toivotaan, ettei oo kauheesti Äkkijyrkän romukasoja ympärillä!
 11. Juu ja ei kuulemma lähde peltilehmät mihinkään... täytyy vaan katsoa Kartanon terassilta toiseen suuntaan...
 12. Itse soitin sinne ihan muissa asioissa ja jossain välissä sitten tuli maininta. Eikä mainittu sanallakaan, että olis noin isot hirvitykset kyseessä. Toi keltanen hirvitys tossa suoraan Kartanon edessä pilaa niin totaalisesti koko maiseman!! Saas nähdä mitä sieltä kuuluu, laitoin juuri tulenkivenkatkuista viestiä...
 13. Puhelimessa näistä kuulin, mutten yhtään tajunnut mistä on kyse!! AIVAN JÄRKYTTÄVIÄ!!!!!!! En todellakaan tuosta miljööstä ala maksaa sitä mitä on ilmoitettu!!!! Nyt kaikki kuorossa valittamaan, joohan, yritetään saada ne lehmät mäkeen sieltä!!
 14. morsmaikku 2009: Meille tuli kortit N&F:lta viikossa! Oli tosi hyvää ja nopeaa palvelua, en voi kuin suositella
 15. morsmaikku2009: meille tulee Mikael Soininen tosin Turusta asti
 16. Miksei sitä sukunimeä voi sitten kirjoittaa?? Onko se jotenkin mautonta? Itse ajattelin kyllä laittaa koko nimen paikkakorttiin kun siihen kerran allekkain hyvin mahtuvat..
 17. Ei ole se ihan oikea paikka tälle, mutta minulla on tekomurattia myynnissä, jos sitä joku kaipailee.. Bridezillasilta ostettu, eikä ole käytetty kun turhan aikaisin aloitin suunnittelut ja sitten vaihtui juhlapaikka ja koristeet sitä myötä... ja rahaa palaa Ja Bridezillasia hieman edullisemmin sitä myyn!
 18. Itse en jaksa miettiä kovinkaan paljoa korttien persoonallisuutta tai persoonattomuutta. Vieraat lukasevat ne pari kertaa ja olennaisintahan heidän kannalta on informaatio ja sen selkeys. Joten se ja sama kutsukorttien persoonallisuuden suhteen. Me kohdistamme energiamme ja aikamme paljon mielummin itse juhlaan. Calligraphenilla palvelu oli mitä erinomaisinta, sähköposteihin tuli tosi nopeasti vastaukset. Kortit laitoin tilaukseen viime pe ja eilen tuli viesti että lähtivät postiin...
 19. Mites jos seremoniamestari sen nostaisi? Niin olen nähnyt tehtävän muutamissa juhlissa.. ja tämän jälkeen toinen vanhemmista on pitänyt puheen/toivottanut vieraat tervetulleiksi, jossa nostanut vielä maljan. Ei noita etikettejä mun mielestä tarvii kauheesti miettiä, kun tilanteet on aina millaisia on, pääasia että on vaan mukavaa ja hyvä fiilis!
 20. Pidä ihmeessä, varsinkin kun sulla on noin kivaa kerrottavaakin!!! Itsekin pitäisin puheen, jos jotain sanottavaa keksisin...ja voisin sen puheen parkumatta pitää
 21. Apua, tietääkö joku millainen aluspukine kannattaisi laittaa empire-mallisen puvun alle?? Ostin puvun sillä infolla, ettei vannetta tms tarvitse ja pidinkin siitä että on kapea. Pukua hakiessa eri myyjä sanoi, että vanne/tylli täytyy hommata alle, ettei puku mene haarojen väliin kävellessä... great! En kuitenkaan halua että malli menee pilalle liian isolla aluspukineella...
 22. Moikka salmiakki, miten tuon sivujen välissä olevan narun kiinnitys onnistuu?
 23. Mun kaveri, joka on kampaaja, tulee Haikkoon tekee sen kampauksen. Tulee siis muutenkin häihin. Haikossa meikin tekeminen maksais aika lailla (120eur), joten soittelin Porvoon meikkipaikkoja läpi ja Jazz Hiusstudiosta löytyi maskeeraja, joka lupasi vielä tulla Haikkoon! Mahtavaa!! Hintakin on asiallinen; koemeikki 20 eur ja häämeikki 38 eur. Jos meikkaajaa etsii, kannattaa kysyä vaikka tuolta! Tosin suositella en voi, sillä en kyseistä henkilöä tunne, enkä tiedä mitään hänen työhistoriastaan... Mutta siksi onkin hyvä että voi käydä koemeikissä.
 24. Ei voi olla totta! Meille ehdotettiin juuri tuota samaista pöydän kiertämistä. Meinasin revetä ihan täysin tuolle idealle. Sitä jättiläis pöytää ei kuulema saa ulos huoneesta kun ei mahdu ovista. Se on koottu ja liimattu keltaisessa salongissa ja siellä siis on ja pysyy. Todella fiksusti ajateltu tuokin asia. Toivon todella, että vihkimisen saisi jotenkin nätisti järjestettyä, on se kuitenkin aika tärkeä osa päivää vaikka kestääkin vain vähän aikaa. Perhana niin olis pitänyt vaan se kirkko varata, olis jokseenkin helpompaa. Ai niin vielä loppuhuipennus tälle päivälle, bändi perui tulonsa Harmillinen juttu toi bändi asia!! Mutta onneksi ei jäänyt viimeiselle kuukaudelle, eli vielä on aikaa löytää uusi, tsemppiä etsintään!! Meillä on vielä mennyt kaikki ihan niinkuin pitikin, mutta kauhulla odotan jos sitten lähempänä h-hetkeä tulee jotain hämminkiä, peruutuksia jne.. Meikäläisestä puhkee silloin varmasti esiin sellainen bridezilla, että oksat pois!
 25. Me ollaan päätetty pääruoka ja se on yrttihärkää vai mikä se nyt oli. Alkuruokia olen poiminut kaikista menuista sekaisin ja tahtoisin vielä ehdottaa omiakin mieltymyksiä. Luulisin, että ovat joustavia noissa asioissa, ainakin juomien suhteen olemme saaneet toivoa listan ulkopuolelta. Niin ja kakunkin tekevät muunneltuna versiona. Meille tulee valkosuklaa-vadelmakakku omalla koristeella ja kerrostelineeseen. Me otettiin se menu nro 1, juurikin tuolla yrttihärällä. Ja samoinen valkosuklaa-vadelmakakku meillekin, tosin peilin päällä. Mutta sapuskoista oon vaan kuullut pelkkää hyvää, että pitäis olla niiden puolesta hyvät oltavat. Ei tullut muuten mieleen ees alkaa vaihtelee noita alkuruokia, onnistuiko hyvin? Vai tuliko lisämaksuja?