Jump to content
Naimisiin.info

omanlaatuinen

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän omanlaatuinen kaikki viestit

  1. No kuule mä tilasin haakauppa.fi paikasta kertis pöytäliinaa 1,2x50m rullan. Se on sellaista hillitty kuvioista valkoista liinaa, eikä maksanu kun 34e + 10e toimitus. Aika halpa metrihinta kuitenki . Alle euron! Ja jos sieltä tilaa muutakin niin ne kattoo toimituskulut uudestaan . Niin ja sen valmistaja oli Duni.
  2. Hienoa, tiesinhän minä että täältä löytyy jauhopeukaloitakin . Kiitos kiitos, antakaa tulla lisää vaan .
  3. Okei, en löytänyt tätä aihetta, joten tässäpä. Kaipailen siis hyviä reseptejä leipien leivontaan. Hiiva-, ruis-, hapan-, rieska- ym. ohjeita otetaan kiitollisina vastaan . Ohjeet saa siis olla sekä sähkö- että leivinuunille .
  4. voi kuinka ihania kimppuja . Haluaisin itsekin tehdä itelleni kimpun, kaasollekin jotain ja sulholle ja bestmanille ja morsiustytölle ja meidän kahelle pikkupojalle . Olenkohan haukannut liian ison palan . Olen ajatellut tehdä kimpun tummanpunaisista ruusuista, onkohan niitä reilun kaupan ruusuja tätä väriä.... jotain kesä-/morsiusharsoa lisäksi, sekä helmiä... satiininauhaa tai pitsiä varren ympärille.... Tuleekohan kimpusta liian iso tai vaikeasti solmittava jos laittaa 25-30 ruusua??? Voih, sormet syyhyää
  5. Hei Jena!!! Saankos udella paljonko joudutte maksaa Kassu Halosen taidetalon tiloista vuokraa??? Meillä on häät kesällä 2009 ja haluttais juhlia Manamansalolla. Kassu Halosen taidetalo olisi tuttu saaripäivien tiimoilta, ja muutenkin Manamansalo olisi ihannepaikka juhlille.
  6. Onkos kenelläkään kokemusta Inkaliljan (alstroemedia ligtu) kestävyydestä hiuksissa. Kimpuissa sitä näkee melko paljon, miten lie kampauksen somistuksena =)?
×
×
  • Create New...