Jump to content
Naimisiin.info

Lasienkeli

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lasienkeli's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Itse hoitaisin vihkimisen eri päivänä ja eri tilaisuutena. Sitten järjestäisin erikseen hääjuhlan kaikille. Jotenkin tuntuisi oudolta tulla vieraaksi juhlaan, missä osa tulisi kirkosta paikalle...
  2. Meille myös tulossa tuo Willow Treen Promise. Se on vaan jotenkin tosi ihana.
  3. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Eipä mitään! Sain itse ideoita Sinellin valmiista kutsukorttimalleista, mitä oli esillä liikkeessä.
  4. Lasienkeli

    wc-kori

    Juu eiköhän se jokaisen oma asia ole, mitä lääkkeitä popsii ja jos vain tietynlainen kelpaa itselle, varmaan tajuaa sitä myös ottaa itseään varten mukaan. Ajattelin hommata paketillisen buranaa kaasoille, koska sitä popsin omaankin päänsärkyyni. En voi kuvitella, että yksi särkylääke aikuiselle ihmiselle kovin vaarallinen voi olla, vaikka kuinka olisi alkoholia veressä. Jos maksan puolesta kovasti pelkää, lienee parempi jättää se alkoholikin väliin... Edit. Hups, olinkin vasta kakkossivulla menossa (enkä huomannut kolmosta) ja vastaukseni oli ajateltu Saimin perään...
  5. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Kiitos! Tykkään niistä itsekin, kuva ei vaan tuo oikeutta väreille yms. Nuo sydämmet olen leikannut Fiskarsin kuvioleikkurilla. Ne on sellaista kuvioitua paperia, johon ihastuin, sen ostin Sinooperista. Valkoiset neliöt on helmiäispaperia (Sinelli) ja nuo alimmaiset neliöt ovat kuitusilkkiä, jossa on kimalletta joukossa. Sydämmien alla on vielä sellaiset koroketarrapalat 1,5 mm paksut, jolloin tuo sydän nousee koholle paperista.
  6. Lasienkeli

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Huih! En ollut ajatellut ollenkaan, että pappi tulisi hääjuhlaamme! Emme tunne häntä ollenkaan mutta hän on vanha ja erityisesti meitä varten tullut vihkimään toisesta seurakunnasta, koska halusimme miespapin ja oman srk:n miehet olivat lomalla. Hänellä siis tuskin on muita vihkimisiä tms. samana päivänä... Täytyy varmaan alkaa miettiä kohteliasta tapaa ilmaista asia hänelle, kun tapaamme. Olen niin huono tällaisissa asioissa...
  7. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Kiitos! Nuo kuoret ja korttipohjat on molemmat Sinellistä, ovat samaa helmiäissävyä. Niitä on vaikka mitä värejä, tummia ja vaaleita, sekä erilaisia kokoja (esim. pitkulainen ja neliö) kannattaa käydä katsomassa!
  8. Tässä hieman huono kuva hääkarkkiprotostamme, jonka ideaa kaikki valmiitkin karkit noudattavat.
  9. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Tässä meidän kutsut. Aika homma oli askarrella, varsinkin noiden rusettien solmimisessa meni aikaa... Sisällä on helmiäispaperi, johon on ihan tavallisella Canonin laserprintterillä tulostettu tekstit. Tosi siistiä jälkeä tuli.
  10. Lasienkeli

    New York

    Me ollaan lähdössä häämatkalle New Yorkiin 1.10. kahdeksi viikoksi. Vuokrataan auto kentältä ja vietetään ensimmäiset kolme yötä ajelemalla Cape Codille ja yövytään siinä matkalla. Loput ajasta vietetään sitten New Yorkin keskustassa. Huone keskustasta ollaan varattu Broadway Plaza hotellista, joka vaikutti hyvältä sijaintinsa ja saamiensa arvostelujen perusteella. Kamalan kallista tuolla on yöpyminen joka paikassa ja olen ymmärtänyt, että ihan halvimpiin hotelleihin ei välttämättä kannata mennä, ainakaan häämatkalla... Saa nähdä, millainen tuo valitsemamme yöpaikka sitten on. Lennot varattiin ihan Finskiltä, kun olivat ainoat suorat lennot. Halvemmallakin olisi voinut päästä mutta toisaalta helpotus, kun ei tarvitse miettiä, jääkö matkatavarat välille ja tuota lentokentillä pyörimistäkin ollaan harrastettu ihan riittävästi tähän mennessä. Mielelläni kuulisin muidenkin kokemuksia NYCin reissuista, joten jään seuraamaan keskustelua mielenkiinnolla!
  11. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Nuo taitaa olla auki noiden kuvioiden kohdalta, jos en ihan vääriä näe. Aivan ihanat kutsut kyllä!!
  12. Pidän kihlaa aina paitsi, jos leipoessa tarvitsee vaivata taikinaa käsin ja hiuksia värjätessä. Eli kihla on sormessa myös käsiä rasvatessa, tallilla jne. Jos ottaisin sen pois, en muistaisi enää laittaa takaisin. En tiedä, pitäiskö vihkiä sitten yrittää vähän paremmin varjella, jos siinä on enemmän kiviä. Kuitenkin esim. käsiä rasvaan ihan jatkuvasti, joten saisin koko ajan olla nykimässä sitä irti... Ja ratsastamassakin käyn lähes joka päivä, usein myös matkalla töistä tullessa.
  13. Häät syyskuussa 2010 ja eilen lähti puku tilaukseen!
  14. Mikä mahtaa olla tuo alempi Meriuchan puvuista? Ihana!
  15. Lasienkeli

    JUUSTOKAKKU???

    Tuu-tikin ylläolevaa ohjetta testattu tänään ja todella herkullista tuli. Tein päälle vielä vadelmista ja hyytelösokerista kuorrutuksen.
×
×
  • Create New...