Lasienkeli

Morsian
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Lasienkeli

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse hoitaisin vihkimisen eri päivänä ja eri tilaisuutena. Sitten järjestäisin erikseen hääjuhlan kaikille. Jotenkin tuntuisi oudolta tulla vieraaksi juhlaan, missä osa tulisi kirkosta paikalle...
 2. Meille myös tulossa tuo Willow Treen Promise. Se on vaan jotenkin tosi ihana.
 3. Eipä mitään! Sain itse ideoita Sinellin valmiista kutsukorttimalleista, mitä oli esillä liikkeessä.
 4. Juu eiköhän se jokaisen oma asia ole, mitä lääkkeitä popsii ja jos vain tietynlainen kelpaa itselle, varmaan tajuaa sitä myös ottaa itseään varten mukaan. Ajattelin hommata paketillisen buranaa kaasoille, koska sitä popsin omaankin päänsärkyyni. En voi kuvitella, että yksi särkylääke aikuiselle ihmiselle kovin vaarallinen voi olla, vaikka kuinka olisi alkoholia veressä. Jos maksan puolesta kovasti pelkää, lienee parempi jättää se alkoholikin väliin... Edit. Hups, olinkin vasta kakkossivulla menossa (enkä huomannut kolmosta) ja vastaukseni oli ajateltu Saimin perään...
 5. Kiitos! Tykkään niistä itsekin, kuva ei vaan tuo oikeutta väreille yms. Nuo sydämmet olen leikannut Fiskarsin kuvioleikkurilla. Ne on sellaista kuvioitua paperia, johon ihastuin, sen ostin Sinooperista. Valkoiset neliöt on helmiäispaperia (Sinelli) ja nuo alimmaiset neliöt ovat kuitusilkkiä, jossa on kimalletta joukossa. Sydämmien alla on vielä sellaiset koroketarrapalat 1,5 mm paksut, jolloin tuo sydän nousee koholle paperista.
 6. Huih! En ollut ajatellut ollenkaan, että pappi tulisi hääjuhlaamme! Emme tunne häntä ollenkaan mutta hän on vanha ja erityisesti meitä varten tullut vihkimään toisesta seurakunnasta, koska halusimme miespapin ja oman srk:n miehet olivat lomalla. Hänellä siis tuskin on muita vihkimisiä tms. samana päivänä... Täytyy varmaan alkaa miettiä kohteliasta tapaa ilmaista asia hänelle, kun tapaamme. Olen niin huono tällaisissa asioissa...
 7. Kiitos! Nuo kuoret ja korttipohjat on molemmat Sinellistä, ovat samaa helmiäissävyä. Niitä on vaikka mitä värejä, tummia ja vaaleita, sekä erilaisia kokoja (esim. pitkulainen ja neliö) kannattaa käydä katsomassa!
 8. Tässä hieman huono kuva hääkarkkiprotostamme, jonka ideaa kaikki valmiitkin karkit noudattavat.
 9. Tässä meidän kutsut. Aika homma oli askarrella, varsinkin noiden rusettien solmimisessa meni aikaa... Sisällä on helmiäispaperi, johon on ihan tavallisella Canonin laserprintterillä tulostettu tekstit. Tosi siistiä jälkeä tuli.
 10. Me ollaan lähdössä häämatkalle New Yorkiin 1.10. kahdeksi viikoksi. Vuokrataan auto kentältä ja vietetään ensimmäiset kolme yötä ajelemalla Cape Codille ja yövytään siinä matkalla. Loput ajasta vietetään sitten New Yorkin keskustassa. Huone keskustasta ollaan varattu Broadway Plaza hotellista, joka vaikutti hyvältä sijaintinsa ja saamiensa arvostelujen perusteella. Kamalan kallista tuolla on yöpyminen joka paikassa ja olen ymmärtänyt, että ihan halvimpiin hotelleihin ei välttämättä kannata mennä, ainakaan häämatkalla... Saa nähdä, millainen tuo valitsemamme yöpaikka sitten on. Lennot varattiin ihan Finskiltä, kun olivat ainoat suorat lennot. Halvemmallakin olisi voinut päästä mutta toisaalta helpotus, kun ei tarvitse miettiä, jääkö matkatavarat välille ja tuota lentokentillä pyörimistäkin ollaan harrastettu ihan riittävästi tähän mennessä. Mielelläni kuulisin muidenkin kokemuksia NYCin reissuista, joten jään seuraamaan keskustelua mielenkiinnolla!
 11. Kiitos Redrika! Tuokin kuva on kaunis ja talletin sen muistiin! Luulen, että otan muutaman kuvia mukaan kukkakauppaan ja kysyn heidän mielipidettään, millaisen saisi tehtyä ja mihin hintaan Kiitos myös Eustoma-vinkistä! Niistä täytyy ehdottomasti kysellä myös! Ja myös vinkit hiuksiin laitettavista kukista tulivat tarpeeseen, kiitos niistäkin! Löysin linkittämästäsi ketjusta pari kuvaa, mitähän kukkia nämä ovat?
 12. Kiitos kuvista Redrika! Ja anteeksi, etten ehtinytkään aiemmin laittamaan kuvia! Ylhäältä viidennessä kuvistasi on erityisesti ihanat violetit kukat! Mitä ne mahtaa olla? Tässä kuvassa on myös ihanan värisiä violetteja, mitähän ne on? Tässä sitten näitä muita kuvia...Kuitenkin violetti puuttuu lähes kaikista, sitä pitäisi jostain kehittää väliin... Tässä on kiva malli. En vain tykkää noista isoista lehdistä, enkä muratista Tämäkin on kivan mallinen, mutta noin paljon liljaa näyttää aika raskaalta jotenkin... Tämä on tosi kiva... jos tuo yläosa olisi vaan vähän isompi, ettei näyttäisi niin kolmiolta. Tässä on jotain persoonallista. Tämä on myös tosi kaunis, vähän pidempänä mallina vain ehkä. Tämäkin on kiva. Kuitenkin tuo alaosa roikkuu jotenkin vähän repsahtaneesti. Toisaalta kimppu voisi olla jotain ihan muutakin... Tämäkin on omalla yksinkertaisella tavallaan tosi ihana. Huh, tämä on vaikeaa, nyt kun olen noita katsellut, niin onhan noissa jonkinlainen linja, eli hajulla ollaan, mitä haetaan! Jotenkin on niin vaikea vain kuvitella, miltä joku kimppu näyttäisi muutoksilla, jos ei nää valmista kuvaa! Erityisesti kaipaan vinkkejä noista violeteista kukista, mitä saisi vielä inhimilliseen hintaan syyskuussakin. Ja jostain kivasta valkoisesta hiuksiin laitettavastakin (valkoisesta). Kampaajan mielestä lilja on liian iso kampaukseeni. Mitähän nuo ihanat pienet valkoiset kukat kolmanneksi viimeisessä näistä kuvista mahtaa olla...? Ja tietysti, jos vielä tulee mieleen jokin ehkä makuuni sopiva kimppu jossain... Edit. Poistin vähän liitteitä...
 13. Kiitos Redrika vastauksestasi! Tässä on vain yksi ongelma... En pidä kallasta, koska miellän sen alitajuisesti aina vain hautajaiskukaksi. :/ Kun pääsen kotikoneelle, lisään pari kuvaa niistä, mitä olin aiemmin ajatellut. Ehkä sinulla olisi tallessa jokin samantyylinen mutta vielä parempi vaihtoehtokuva! Onko sinun mielestäsi tuollaiseen pukuun parempi laskeutuva kimppu vai "pystymallinen"?
 14. Nuo taitaa olla auki noiden kuvioiden kohdalta, jos en ihan vääriä näe. Aivan ihanat kutsut kyllä!!