Jump to content
Naimisiin.info

Lasienkeli

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lasienkeli kaikki viestit

  1. Itse hoitaisin vihkimisen eri päivänä ja eri tilaisuutena. Sitten järjestäisin erikseen hääjuhlan kaikille. Jotenkin tuntuisi oudolta tulla vieraaksi juhlaan, missä osa tulisi kirkosta paikalle...
  2. Meille myös tulossa tuo Willow Treen Promise. Se on vaan jotenkin tosi ihana.
  3. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Eipä mitään! Sain itse ideoita Sinellin valmiista kutsukorttimalleista, mitä oli esillä liikkeessä.
  4. Lasienkeli

    wc-kori

    Juu eiköhän se jokaisen oma asia ole, mitä lääkkeitä popsii ja jos vain tietynlainen kelpaa itselle, varmaan tajuaa sitä myös ottaa itseään varten mukaan. Ajattelin hommata paketillisen buranaa kaasoille, koska sitä popsin omaankin päänsärkyyni. En voi kuvitella, että yksi särkylääke aikuiselle ihmiselle kovin vaarallinen voi olla, vaikka kuinka olisi alkoholia veressä. Jos maksan puolesta kovasti pelkää, lienee parempi jättää se alkoholikin väliin... Edit. Hups, olinkin vasta kakkossivulla menossa (enkä huomannut kolmosta) ja vastaukseni oli ajateltu Saimin perään...
  5. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Kiitos! Tykkään niistä itsekin, kuva ei vaan tuo oikeutta väreille yms. Nuo sydämmet olen leikannut Fiskarsin kuvioleikkurilla. Ne on sellaista kuvioitua paperia, johon ihastuin, sen ostin Sinooperista. Valkoiset neliöt on helmiäispaperia (Sinelli) ja nuo alimmaiset neliöt ovat kuitusilkkiä, jossa on kimalletta joukossa. Sydämmien alla on vielä sellaiset koroketarrapalat 1,5 mm paksut, jolloin tuo sydän nousee koholle paperista.
  6. Lasienkeli

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Huih! En ollut ajatellut ollenkaan, että pappi tulisi hääjuhlaamme! Emme tunne häntä ollenkaan mutta hän on vanha ja erityisesti meitä varten tullut vihkimään toisesta seurakunnasta, koska halusimme miespapin ja oman srk:n miehet olivat lomalla. Hänellä siis tuskin on muita vihkimisiä tms. samana päivänä... Täytyy varmaan alkaa miettiä kohteliasta tapaa ilmaista asia hänelle, kun tapaamme. Olen niin huono tällaisissa asioissa...
  7. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Kiitos! Nuo kuoret ja korttipohjat on molemmat Sinellistä, ovat samaa helmiäissävyä. Niitä on vaikka mitä värejä, tummia ja vaaleita, sekä erilaisia kokoja (esim. pitkulainen ja neliö) kannattaa käydä katsomassa!
  8. Tässä hieman huono kuva hääkarkkiprotostamme, jonka ideaa kaikki valmiitkin karkit noudattavat.
  9. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Tässä meidän kutsut. Aika homma oli askarrella, varsinkin noiden rusettien solmimisessa meni aikaa... Sisällä on helmiäispaperi, johon on ihan tavallisella Canonin laserprintterillä tulostettu tekstit. Tosi siistiä jälkeä tuli.
  10. Lasienkeli

    New York

    Me ollaan lähdössä häämatkalle New Yorkiin 1.10. kahdeksi viikoksi. Vuokrataan auto kentältä ja vietetään ensimmäiset kolme yötä ajelemalla Cape Codille ja yövytään siinä matkalla. Loput ajasta vietetään sitten New Yorkin keskustassa. Huone keskustasta ollaan varattu Broadway Plaza hotellista, joka vaikutti hyvältä sijaintinsa ja saamiensa arvostelujen perusteella. Kamalan kallista tuolla on yöpyminen joka paikassa ja olen ymmärtänyt, että ihan halvimpiin hotelleihin ei välttämättä kannata mennä, ainakaan häämatkalla... Saa nähdä, millainen tuo valitsemamme yöpaikka sitten on. Lennot varattiin ihan Finskiltä, kun olivat ainoat suorat lennot. Halvemmallakin olisi voinut päästä mutta toisaalta helpotus, kun ei tarvitse miettiä, jääkö matkatavarat välille ja tuota lentokentillä pyörimistäkin ollaan harrastettu ihan riittävästi tähän mennessä. Mielelläni kuulisin muidenkin kokemuksia NYCin reissuista, joten jään seuraamaan keskustelua mielenkiinnolla!
  11. Lasienkeli

    Kutsukortteja

    Nuo taitaa olla auki noiden kuvioiden kohdalta, jos en ihan vääriä näe. Aivan ihanat kutsut kyllä!!
  12. Pidän kihlaa aina paitsi, jos leipoessa tarvitsee vaivata taikinaa käsin ja hiuksia värjätessä. Eli kihla on sormessa myös käsiä rasvatessa, tallilla jne. Jos ottaisin sen pois, en muistaisi enää laittaa takaisin. En tiedä, pitäiskö vihkiä sitten yrittää vähän paremmin varjella, jos siinä on enemmän kiviä. Kuitenkin esim. käsiä rasvaan ihan jatkuvasti, joten saisin koko ajan olla nykimässä sitä irti... Ja ratsastamassakin käyn lähes joka päivä, usein myös matkalla töistä tullessa.
  13. Häät syyskuussa 2010 ja eilen lähti puku tilaukseen!
  14. Mikä mahtaa olla tuo alempi Meriuchan puvuista? Ihana!
  15. Lasienkeli

    JUUSTOKAKKU???

    Tuu-tikin ylläolevaa ohjetta testattu tänään ja todella herkullista tuli. Tein päälle vielä vadelmista ja hyytelösokerista kuorrutuksen.
  16. Tosi kauniit nuo Qatar! Saakohan tuollaisia renkaita valmiina jostain?
  17. Lasienkeli

    Taustamusiikkia häihin

    Me ollaan ajateltu soittee sellaista melko neutraalia musiikkia, esim. balladeja ja bändejä tyyliin oasis, jotka eivät ole liian raskasta musiikkia mutteivät kuitenkaan iskelmää tai mitään mistä emme itse pidä. Loppuillasta sitten vähän reippaampaa musiikkia, jos joku innostuu vaikka tanssimaan.
  18. Näytti olevan sivutkin uudistuneet: http://www.kelhi.net Sivuilla sanotaan näin: Pöytiä 14kpl - Tuoleja 170kpl + penkkejä ja pikku pöytiä, Yht: n.200 henkilöä. Mutta voin tarkastaa sitten lauantaina vielä, kiinnostaa itseäkin Itse kun haluaisin violetin teemavärin niin tuolta löytyy tietysti kaikkia muita värejä jo sisältä mutta ei se ehkä haittaa...
  19. Kiitos tiedoista! Sovinkin itse asiassa jo näytön ensi viikonlopuksi sinne niin pitää kysellä lisää! Oletteko varanneet kirkon myös jo vai pystyyköhän sitä näin aikaisin edes varaamaan? Tosi kiva, jos päädytään samaan paikkaan niin voidaan vaihtaa ideoita yms.
  20. Niin ja tiedätkö (tai tietääkö joku muu?), saako tuolla polttaa kynttilöitä? Entä oliko paikasta poistuttava tiettyyn aikaa mennessä?
  21. Olemme ajatelleet myös 2010. Kuinkahan aikaisin tuo Kelhi pitäisi varata? Oletteko te jo varanneet? Millainen se on sisältä, tiedätkö? Eli millaisia kalusteita tms. siellä on? Saakohan sinne mennä katselemaan paikkoja jo etukäteen?
  22. Kiitos Jonna! Tuo paikkahan se juurikin oli! Täytyy käydä paikan päällä katselemassa vielä paikkoja. Osaatteko sanoa, millaisia kirkkoja olisi tuon Kelhin lähistöllä, entä Hatanpään kartanon? Yhtenä vaihtoehtona olemme miettineet myös Narvan seurojentaloa. Kaikkiin periaatteessa olisi mahdollisuus siirtyä Lempäälän kirkosta, mikä olisi tietysti ensisijainen vaihtoehto mutta matkaa kertyy jonkin verran...
  23. Villa Hakkari on ehdottomasti yksi vaihtoehto. Sen sijainti ei ole kovin mukava, kun on niin lähellä tietä ja olen ymmärtänyt, ettei yhtenäistä tilaa ole paljoa? Mites, mahtaako mitään vähän vähemmän prameaa olla tiedossa kellään? Joku maalaistalotyylinenkin kävisi hyvin, tilaa pitäisi kuitenkin olla ja pihapiirin rauhallinen ja kaunis
  24. Löysin itse asiassa juuri äsken tuonne sivuille. Paikka näyttää ihan mahtavalta kyllä. Jonkin verran miinusta löysin toisesta keskustelusta: ei kynttilöitä eikä omia juomia... Mutta ehkä näin on useimmissa hienoissa paikoissa muutenkin. Jotenkin kaipaisin myös enemmän yhtä, isoa tilaa vieraille. Olisikohan mitään muita vastaavia (vähän pienempikin paikka käy kyllä, miljöö on tärkein) lähistöllä?
  25. Hei kaikki! Katselin hääpaikoistanne kuvia ja epätoivo alkaa iskeä... Olen koko ikäni haaveillut isosta ja valoisasta kartanosta, jossa pitää häät. En vain onnistu löytämään mitään sopivaa. Helsingin seudulla täydellisiä paikkoja olisi varmaan sata mutta asumme Lempäälässä ja toiveissa olisi hääpaikka mahdollisimman läheltä (esim. Valkeakoski/Tampere tmv.). sijaintiakin tärkeämpää olisi rauhallinen sijainti, kaunis piha, kaunis rakennus, jossa tilaa ainakin sadalle hengelle mieluiten yhdessä tilassa. Jokin kaunis kirkko lähistöllä kruunaisi kaiken. Kuvittelen joskus eksyneeni Valkeakoskella sijaitsevan kartanon sivuille mutten enää onnistu löytämään niitä millään... Olenkohan kuvitellut koko jutun? Tehtävä tuntuu mahdottomalta mutta toivon vielä, että jollain teistä olisi antaa jokin hyvä vinkki ja pelastaa yksi elämäni tärkeimmistä päivistä... En todellakaan haluaisi mennä naimisiin S-marketin pihassa! Kaikki vinkit otetaan vastaan, jotka vain toiveisiini jotenkin sopivat. Ihania kartanoita kannattaa ehdottaa ihan hieman kauempaakin. Kiitos jo etukäteen!
×
×
  • Create New...