Moona-

Rouva
 • Content count

  295
 • Joined

 • Last visited

About Moona-

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. Morsian on ollut nyt varmaan vain liian uupunut alkamaan taistelemaan asiasta kanssanne, mitäpä on enää tehtävissä kun päivä on jo ohi. Minä kaasona kun huolehdin järjestelyistä enkä antanut morsiamen päivää moisen pilata, enkä siis häntä vaivannut. Kirjoitin rehellisen kokemukseni päivästä enkä näe mitään syytä mollata ketään turhaan. Omasta käyttämästäni pitopalvelusta kirjoitin tänne ylistävän kirjoituksen, koska kaikki meni loistavasti. Tämän palstan tarkoitus on juuri se että voi kertoa kokemuksiaan, sekä huonoja että hyviä. Kaikilla pitopalveluilla on varmasti niin onnistuineita kun epäonnistuneitakin häitä. Nämä olivat mielestäni epäonnistuneet. Mielestäni pitopalvelun työntekijöiden/omistajien on turha tänne tulla kertomaan omia mielipiteitään miten asiat ovat menneet. Lukijat osaavat varmasti tehdä omat päätöksensä.
 2. Olin kaasona viime viikonloppuna häissä, joissa oli tämä pitopalveluna. Alku meni hyvin. Ennen kirkkoa kun kävin juhlapaikalla, siellä oli todella mukava ja osaava nainen hoitamassa järjestelyitä. Kirkon jälkeen huomasin että tämä nainen oli lähtenyt ja jäljellä oli kaksi ei-niin-mukavaa tarjoilijaa. Aluksi kritisoitiin meidän päätöstä alkumaljojen ja onnittelujen järjestyksestä. Sitten tiuskittiin vieraille kun he menivät pyytämään puhdasta viinilasia. Osa laseista oli kuulemma likaisia siis heti alussa. Ruoka oli ihan ok muttei mitään kovin kummoista. Hääkakku oli ihan hyvän makuinen mutta tylsän näköinen. Jouduin koko ajan pyytämään heitä tekemään sitä ja tätä kun ei hommat sujuneet. Tiuskimista sain vain koko ajan vastaukseksi. Hääparin kuvaus myös myöhästyi koska kuvaaja ei saanut ruokaansa, koska tarjoilijoilla oli tupakkatauko. He myös lähtivät liian aikaisin ilmoittamatta kellekään että lähtevät. Hoputtivat vain vieraita kaatamaan kesken olleet juomat muovimukeihin että saisivat lasinsa pois. Heti kun morsian tulee häämatkalta niin otetaan kyllä yhteyttä pitopalvelun omistajaan. Varsinkin kun on vielä niin tuoreet ja lämpimät muistot omista häistä ja loistavasta pitopalvelusta niin tuntuu todella ikävälle ystäväni puolesta.
 3. Otettiin polaroid-kameralla. Vieraat saivat itse liimata kuvat vieraskirjaan ja kirjoittaa terveiset.
 4. Me mietittiin kans eka Tahkoa mutta majoitukseen ei edes kuulunut kylpylän käyttöoikeus niin eipä sitten menty sinne. Kävimme kahdessa eri kylpylässä peräkkäin. Ensin olimme kaksi yötä Nokian Edenissä. Tykättiin paikasta tosi paljon. Meillä oli Superior-huone ja muutamat hoidot. Huone oli ehkä vähän vanhanaikainen, ei LCD-televisiota jne. Mutta siisti se oli kuitenkin. Erityisesti pidimme aamubuffetista ja päivällisbuffetista. Niin monipuolista ja maukasta! Hoito-osasto oli viihtyisä ja hoidot hyviä. Kosmetologi oli vain töykeä eikä tykätty hänestä kumpikaan. Allasosasto oli monipuolinen. Meluisa ja täynnä lapsia mutta silti viihtyisä. Venäläisiä oli kyllä valitettavan paljon. Yleisesti ottaen ei niin täydellinen häämatkaa varten mutta kyplylänä aivan ihana! Sitten menimme Naantalin kylpylään kahdeksi yöksi. Majoituimme uuteen Spa Residenceen ja huone oli kyllä upea! Parveke merinäköalalla ja valtavan kokoinen parisänky. Allasosasto oli ensialkuun pettymys. Isoimman altaan vesi oli suorastaan jääkylmää ja se oli syvä. Aluksi en siihen uskaltautunut kun en osaa uida mutta seuraavana päivänä uskallauduin sinne kun vettä olikin vain kaulaan asti. Ulkoallas oli ihana kun ulkona oli lämmintä +26 astetta ja aurinko paistoi. Hotelli ja allasalue oli kyllä ihan täynnä lapsia ainakin näin kesäaikaan. Eli ei mielestäni sen suhteen rauhallisempi kuin Nokia Edenikään. Yhtä meluisaa siellä ei tosin ollut kun ei ollut liukumäkiä sun muita. Majoituspakettiimme kuului 1 päivällisbuffet sekä 1 ruokailu listalta toisessa ravintolassa. Ekana iltana menimme syömään buffettia. Mielessä vielä tietenkin Edenin ihanuudet. Buffet oli suuri pettymys! Henkilökuntakin oli nyrpeää. Saimme kuitenkin jotenkuten mahat täyteen. Aamiaisbuffet oli aika surkea myös. Seuraavana iltana se toinen ravintola oli taas aivan mielettömän ihana! Ruoka oli taivaallista ja henkilökunta ystävällistä.
 5. ^ Juuri noin mäkin perustelin ja läpi meni. Tärkeintä on just painottaa että se ei suoranaisesti ole meikkaamista. Miehet kun kammoaa sitä sanaa. Sanoo vaikka että se on pohjustamista ja pienten virheiden peittelyä. Ja painottaa sitä just että ei kukaan todellakaan sitä huomaa.
 6. Minulla oli pitkä laahus ja piti kyllä vaivata ystävää käymään kanssani vessassa. Jos joku on tarpeeksi läheinen sinulle niin ei varmasti siitä pahastu, oli se sitten kaaso tai muu vieras. On sitä pukua tosi hankala alkaa monta kertaa illassa pois ottamaan ja taas päälle.
 7. Onkohan siitä sitten tehty tutkimusta että kuinka suuret osat siviilivihkimisistä suoritetaan maistraatissa ja juhlapaikalla. Onhan tuo kyllä inhottavaa että oikein lehtijutussa lukee että valitaan maistraatti jos ei kirkkoa.
 8. Pöydät ja tuolit pitää itse järkkäillä joo. Me liikuteltiin niitä jonkun verran mutta takaisin laittaminen ei kauan kestänyt ku kaikki auttoivat.
 9. Hyvin sujui. Ennen kuin nostin laahuksen napilla ylös niin jouduin kävelemään laahuksen kanssa hiekkatietä ja kyllähän se vähän likastui mutta ei kamalasti. Tanssi sujui ihmeen hyvin eikä kukaan tallannut sen kummemmin sen päälle.
 10. Tälläinen tuli meidän vieraskirjasta.
 11. Meillä on yhteinen käyttötili ja omat säästötilit. Näin on helpoin maksaa kaikki yhteiset asiat, vuokra, sähköt...
 12. Tässä ketjussa joku mainitsi että PayPal oli hankalampi vaihtaa. Miten se sitten lopulta kävi? Juuri kävin tullissa tullailemassa ja tilaus tuli vanhalla nimellä ja PayPal-kuitissakin vanha nimi vaikka naimisissa olen ollut jo 1,5kk kuitenkin. Ei tuota vanhaa nimeä enää kauaa viitsi käyttää.
 13. Meillä meni 500 euroa 50 vieraan häihin. Tallinnasta haettiin. Juomia jäi kyllä yli, olutta varsinkin jota oli varattu todella paljon. Breezerit loppuivat kyllä ihmeen pian eli niitä ois menny enemmänkin.
 14. Molempien tilojen siivous maksettiin erikseen. Eli siivouksesta jouduimme maksamaan melkein toisen saman kuin itse tilavuokra oli. Siivouslasku tuli häiden jälkeen postissa joltain firmalta.
 15. Meillä ainakin piti hälyttimet itse huolehtia päälle ja pois päältä niin sinne tullessa kuin yöllä poistuessakin. Avain jätettiin sitten kartanon postilaatikkoon.