Jump to content
Naimisiin.info

seal

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

seal's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Heips Itse sain loistavat kukat Töölöntorin kukasta. Kimppua lähdettiin tekemään ilman minkäänlaista idaa itselläni siitä, mitä haluan, ja silti floristin suunnittelema kimppu sopi täydellisesti juuri meidän häihin, pukuuni ja käteeni. Kaasojen rintakukat oli todella sirot ja kauniit, bestmanin ja sulhasen vieheet hieman tuhdimmat, kuten asiaan sopikin.
  2. meillä on häihin vielä pitkä aika... joten mitään ei ole vielä päätetty. Ollaan kuitenkin puolittain vitsillä, puolittain tosissaan heitetty mahdollisuutta "Vanhoja poikia viiksekkäitä" -valssista, koska se sopisi meidän teemaan ja olishan se hauskaa kun kertosäkeessa lauletaan "tanssittu koskaan ei nestorin häitä..." saattaa tosin olla että sulhasen vaari tekee meille ihan oman valssin, sikälimikäli runosuonta kutkuttaa ja saadaan joku soittaja sitten paikalle se soittamaan.
  3. Meillä on järjestelyt vasta aluillaan, mutta toistaiseksi näyttää siltä että meidän säästölistalle kuuluu: -hääyö -kuljetuskulut (ei hääautoa, ei siirtymisiä) -kukat -valokuvaus (hyödynnetään sukulaisia & kavereita) -mulle ei tule valkoista kolttua, vaan iltapuku, jota käytän häiden jälkeenkin.. (jos tän nyt voi säästöksi laskea..) -otetaan tuttu dj, ei bändiä -virosta viinakset -osa säästöstä on jo "kotiutettu" löytämällä vihkisormus häämessuilta alehintaan
  4. seal

    Häämessut

    Minäkin kävin sekä kaason että morsiamen roolissa häämessuilla vanhassa satamassa. Ei tarvinnut tyhjin käsin lähteä kotiin; mukaan tarttui useampi pitopalvelutarjous sekä vihkisormus tuli tilattua Tästä se lähtee.
  5. seal

    Mistä löytäisin...

    Heips Mulla onkin vähän tällänen erilainen kysely... tietääkö kukaan mistä saisi knalleja halvalla? (siis vaikka muovisia, ei tarvitse olla "oikean" hatun kokoisia, vaan jotkut "lelutkin" käy..) Värillä ei väliä, ne varmaan maalataan kuitenkin... mutta jos on tietoa niin vinkatkaa!
×
×
  • Create New...