WakaWaka

Rouva
  • Viestit

    678
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän WakaWaka kaikki viestit

  1. ^Jep. Haluaisinkin varsinaisen maton sijaan jotain kangasta tms. josta saisi tehtyä mm. pukua suojaavan polun "alttarille" asti. Ehkä pitää etsiä jostain lakanoita ja leikata niistä sopivia suikaleita jos en muuta keksi.
  2. Apua! Mistä saan ulkovihkimisen keskikäytäväksi edullista mattoa metritavarana?
  3. Apua! Harkitsen Sincerity-puvun tilaamista liikkeen kautta, mutta liikkeessä tai ylipäänsä edes netissä ei ole kuvia toisesta värivaihtoehdosta, eli sand/nudesta. Kyseessä on Sincerity 3885. Oisko kellään edes sovituskuvaa tms. kyseisestä puvusta tässä pehmeän nuden sävyssä? En uskalla tilata ennen kuin jotain osviittaa on. Kuva puvusta
  4. Onko joku tehnyt taas löytöjä? Kiinnostaisi ainakin kuulla muista juhlapukuliikkeistä, tyyliin Muotikuu.
  5. WakaWaka

    Sääntötyttöilystä etua?

    Säännöt saattaisivat toimia, jos niiden ainoa tarkoitus olisi saada mies sitoutumaan naimisiin tai kihloihin. Pitemmän päälle säännöt johtaa siihen, ettei voi olla täysin oma itsensä vaan pitää pidättäytyä heittäytymästä. Mun mielestä sellainen elämä on pitemmän päälle aika laimeaa... Eli vaikka toimisivatkin, eivät musta ole sen arvoiset.
  6. ^Morsiussauna on hyvä idea, niin saat juhlittua vielä poissaolleiden kanssa oman makusi mukaisesti. Outoa tosiaan, että kierretään baareissa vaikka morsian ei juo alkoholia!
  7. WakaWaka

    Ruokaa ym. bändille?

    Huomatkaa kuitenkin, että jos muusikko on soittamassa ilmaiseksi, koska on tuttu/sukulainen/ystävä, niin hänet pitää tottakai laittaa istumaan myös vieraiden joukkoon. Jos läheisyyden varjolla esiintyy ilmaiseksi, myös istumapaikka pitää löytyä salin puolelta. Ja tottakai vähintään ruoat pitää saada.
  8. Tämä on jäänyt lapsuudesta mieleen. Olin perhetuttujemme häissä, ja jopa minun, noin 12-vuotiaan, tiedossa oli, että pari oli uskovainen. Leikittiin sitten morsiusvisatyyliin, eli sulhanen ja morsian vastasivat molemmat tahoillaan juontajakaason kysymyksiin. Muutama kysymyksistä ei vain sopinut morsiusparin konservatiiviseen tyyliin. Morsiuspari oli luultavasti (ainakin yrittänyt) odottaa hääyöhön asti, joten kysymys "Milloin vietitte ensimmäisen yhteisen yön?" ei oikein sopinut kuvaan. Muistan nolostuneeni kysymyksestä pikkutyttönä. Eli noiden morsiusvisakysymysten pitäisi sopia morsiuspariin. Sama asia pätee mielestäni myös spiikkauksiin. Esim. kaksimielisyydet sopivat aika harvojen häiden juontoihin.
  9. Kysymys hieman aiheen ohi; Voinko pestä pitkän pitsireunaisen huntuni omassa pesukoneessa? Onko joku tehnyt näin? Käytitkö pesupussia tms? Muoks. Sain jo vastauksen toisessa ketjussa.
  10. Meillä oli tilinumero, koska molemmilla oli jo kaikki kotikrääsä, mitä tarvittiin. lahjoja listan ulkopuolelta tuli varsin vähän. Äidille, jolle ilmoittauduttiin, oli kerrottu pari lahjavinkkiä, jos joku halusi lahjoa tavaralla. En ymmärrä, miksi tiliä pidetään jotenkin vääränä vaihtoehtona. Mitä, jos ei halua kotiinsa turhaa rompetta?
  11. Hinta, jonka olen valmis maksamaan, suhteutuu siihen, kuinka läheinen ystävä on kyseessä. Jos kaksoseni olisi menossa naimisiin, olisin valmis maksamaan polttareista 50 euroa. Kaikkien muiden kavereiden kohdalla en maksa mielelläni enempää kuin maks. 35 euroa plus omat ruuat ja juomat. Toisten juomiakaan ei ole kiva joutua maksamaan, kun en itse juo määrällisesti paljoa. Paras systeemi on, että jokainen ostaa omat juotavansa. Tällä hetkellä järjestän itse kaason ominaisuudessa polttareita, jotka tulevat maksamaan noin 20 euroa per henki.
  12. Joku on kans mulle selittänyt vähän kateellisen oloisena, kun se "naimisiinmeneminen on niin klisee". Jaa no olkoon vaan klisee, niin luulin ennen ehkä itsekin, mutta kyllä se vaan näyttää tekevän oikeasti mut vähän aiempaa onnellisemmaksi.
  13. Vaikka B kuulostaa paikkana ihanalta, pitäisin A-vaihtoehdosta, koska tällöin kaikki mahtuvat samaan tilaan.
  14. Mulla oli päivän ajan ihoväriset sukkikset ja illalla vaihdoin mustiin alusvaatteisiin mätsääviin mustiin sukkiin ja sukkanauhoihin. Toimi
  15. WakaWaka

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Sain lahjaksi lahjakortin Figura Shopiin, josta ostin itselleni tosi hienot ja ylelliset juhla-alusvaatteet. Hienoimmat, mitä mulla on.
  16. "Mielestäni rakkauden tai sitoutumisen määrä ei kasva sitä mukaa kun suhteessä ns edetään (esim kihloista naimisiin). Kun aikoinaan aloin mieheni kanssa seurustelemaan, sitouduin häneen jo silloin kunnolla, se oli heti selvä peli. En oikein osta ajatusta siitä, että avoliitto olisi jotenkin vain jonkinlainen "kevytversio" parisuhteesta." Tämän voi nähdä monella tavalla. Kai se määräytyy itse kunkin arvoista, arvostaako seurustelua, avoliittoa, kihlausaikaa ja avioliittoa yhtä paljon. Itse näen sen tarpeellisena, että jossain kohtaa harkinta-aika päättyy ja sitoutuminen alkaa. Ellei sitten tosiaan ole heti alusta alkaen ollut aivan varma aikeistaan. Toisaalta julkinen sitoutuminen on mielestäni myös pitkälle kantava voima, joka suojelee suhdetta. Ihminen ei ehkä kehtaa tehdä nopeasti typeryyksiä, vaikka mieli tekisikin
  17. Halusin sitoutua Jumalan ja muiden ihmisten edessä julkisesti. Avioliittohan on aika julkinen asia. Halusin ja haluan sitoutua hyviin ja pahoihin päiviin hänen kanssaan. Halusin tehdä päätöksen, sillä seurusteluamme pidin avioliittopäätöksen harkinta-aikana. Ajattelin, että joko haluamme mennä naimisiin tai sitten pitää löytää uusi mies. Halusin heittäytyä tähän suhteeseen ja antaa kaikkeni ja unohtaa jossittelun ja liian fiilistelyn. Halusin olla hänen kanssaan miettimättä, tuntuuko minusta jokaisella hetkellä hyvältä. "Entä tällä hetkellä?" Minulle seurustelu oli tunnusteluaikaa, joka meillä loppui avioliittoon. Ei tarvitse enää stressata, tuottaako puolisoni minulle jatkuvasti ääretöntä mielihyvää. (Sellainen stressi minulla oli välillä seurustellessa. ) Nyt tuntuu, että voin keskittyä olemaan hyvä puoliso sen sijaan, että sressaisin, teinkö hyvän diilin vai en. En mennyt naimisiin toisten painostuksesta. En jättänyt myöskään menemättä toisten ihmetyksen takia. Näin minä tein, mutta en sano että tämä on ainoa tapa elellä ihmisiksi.
  18. Kävin tänään ostamaan sellaisia silmätippoja, joiden pitäs sopia piilolinssien päälle laitettavaksi. Tuntuvat toimivilta.
  19. Mulla kävi niin, että kun ensi kerran kokeilin morsiuspukuani, ajattelin, että se on jotenkin liian raskas. Liikaa kaikkea. Mutta siskoni, jolla ei ole vielä häitä tiedossa, alkoi puhua, että pitäisikö hänen ostaa puku . Sitten näin eräässä häälehdessä puvun kuvan ja ajattelin, että vau, tämäkö se puku oli, jota kokeilin! Sitten seuraavalla sovituskierroksella puku oli edelleen kaunein ja päädyin ostamaan sen.
  20. WakaWaka

    Teemana pionit

    Mun kimppuuni tulee valkoisia ja vaaleanpunaisia pioneja. Näin tammikuussakin oli mahdollista saada niitä!
  21. Meille on ihan selvää, ettei kummankaan polttareissa ole strippausta tms. Ei muutenkaan katsota pornoa, joten ois vähän oudot polttarit, jos niissä olis jotain tollasta. Muutenkaan ei ole sellasta oloa, että nyt on viimeinen tsäänssi örveltää, kun ei ole ennenkään tullut örvellettyä. Eli hauskanpidon kannalta polttareitani odottelen, mutten odota mitään ihan hirveän repäisevää. Ehkäpä eniten kavereiden kanssa hengausta ja ns. "laatuaikaa" .
  22. Tekis itsekin mieli laulaa mutta pelkään, että liikutun kovin...
  23. WakaWaka

    Trubaduuri häissä?

    Muistakaa myös vaihtoehtona laulava pianisti. Halvaksi tulee ja tämäkin voi olla aikas tyylikästä.
  24. Ai niin, sehän oli muistaakseni todella todella ihana kappale. Harmi, kun meillä on jo valssi valittuna..