WakaWaka

Rouva
 • Content count

  678
 • Joined

 • Last visited

About WakaWaka

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1474 profile views
 1. ^Jep. Haluaisinkin varsinaisen maton sijaan jotain kangasta tms. josta saisi tehtyä mm. pukua suojaavan polun "alttarille" asti. Ehkä pitää etsiä jostain lakanoita ja leikata niistä sopivia suikaleita jos en muuta keksi.
 2. Apua! Mistä saan ulkovihkimisen keskikäytäväksi edullista mattoa metritavarana?
 3. Apua! Harkitsen Sincerity-puvun tilaamista liikkeen kautta, mutta liikkeessä tai ylipäänsä edes netissä ei ole kuvia toisesta värivaihtoehdosta, eli sand/nudesta. Kyseessä on Sincerity 3885. Oisko kellään edes sovituskuvaa tms. kyseisestä puvusta tässä pehmeän nuden sävyssä? En uskalla tilata ennen kuin jotain osviittaa on. Kuva puvusta
 4. Onko joku tehnyt taas löytöjä? Kiinnostaisi ainakin kuulla muista juhlapukuliikkeistä, tyyliin Muotikuu.
 5. Säännöt saattaisivat toimia, jos niiden ainoa tarkoitus olisi saada mies sitoutumaan naimisiin tai kihloihin. Pitemmän päälle säännöt johtaa siihen, ettei voi olla täysin oma itsensä vaan pitää pidättäytyä heittäytymästä. Mun mielestä sellainen elämä on pitemmän päälle aika laimeaa... Eli vaikka toimisivatkin, eivät musta ole sen arvoiset.
 6. ^Morsiussauna on hyvä idea, niin saat juhlittua vielä poissaolleiden kanssa oman makusi mukaisesti. Outoa tosiaan, että kierretään baareissa vaikka morsian ei juo alkoholia!
 7. Huomatkaa kuitenkin, että jos muusikko on soittamassa ilmaiseksi, koska on tuttu/sukulainen/ystävä, niin hänet pitää tottakai laittaa istumaan myös vieraiden joukkoon. Jos läheisyyden varjolla esiintyy ilmaiseksi, myös istumapaikka pitää löytyä salin puolelta. Ja tottakai vähintään ruoat pitää saada.
 8. Tämä on jäänyt lapsuudesta mieleen. Olin perhetuttujemme häissä, ja jopa minun, noin 12-vuotiaan, tiedossa oli, että pari oli uskovainen. Leikittiin sitten morsiusvisatyyliin, eli sulhanen ja morsian vastasivat molemmat tahoillaan juontajakaason kysymyksiin. Muutama kysymyksistä ei vain sopinut morsiusparin konservatiiviseen tyyliin. Morsiuspari oli luultavasti (ainakin yrittänyt) odottaa hääyöhön asti, joten kysymys "Milloin vietitte ensimmäisen yhteisen yön?" ei oikein sopinut kuvaan. Muistan nolostuneeni kysymyksestä pikkutyttönä. Eli noiden morsiusvisakysymysten pitäisi sopia morsiuspariin. Sama asia pätee mielestäni myös spiikkauksiin. Esim. kaksimielisyydet sopivat aika harvojen häiden juontoihin.
 9. Kysymys hieman aiheen ohi; Voinko pestä pitkän pitsireunaisen huntuni omassa pesukoneessa? Onko joku tehnyt näin? Käytitkö pesupussia tms? Muoks. Sain jo vastauksen toisessa ketjussa.
 10. Meillä oli tilinumero, koska molemmilla oli jo kaikki kotikrääsä, mitä tarvittiin. lahjoja listan ulkopuolelta tuli varsin vähän. Äidille, jolle ilmoittauduttiin, oli kerrottu pari lahjavinkkiä, jos joku halusi lahjoa tavaralla. En ymmärrä, miksi tiliä pidetään jotenkin vääränä vaihtoehtona. Mitä, jos ei halua kotiinsa turhaa rompetta?
 11. Hinta, jonka olen valmis maksamaan, suhteutuu siihen, kuinka läheinen ystävä on kyseessä. Jos kaksoseni olisi menossa naimisiin, olisin valmis maksamaan polttareista 50 euroa. Kaikkien muiden kavereiden kohdalla en maksa mielelläni enempää kuin maks. 35 euroa plus omat ruuat ja juomat. Toisten juomiakaan ei ole kiva joutua maksamaan, kun en itse juo määrällisesti paljoa. Paras systeemi on, että jokainen ostaa omat juotavansa. Tällä hetkellä järjestän itse kaason ominaisuudessa polttareita, jotka tulevat maksamaan noin 20 euroa per henki.
 12. Joku on kans mulle selittänyt vähän kateellisen oloisena, kun se "naimisiinmeneminen on niin klisee". Jaa no olkoon vaan klisee, niin luulin ennen ehkä itsekin, mutta kyllä se vaan näyttää tekevän oikeasti mut vähän aiempaa onnellisemmaksi.
 13. Vaikka B kuulostaa paikkana ihanalta, pitäisin A-vaihtoehdosta, koska tällöin kaikki mahtuvat samaan tilaan.
 14. Mulla oli päivän ajan ihoväriset sukkikset ja illalla vaihdoin mustiin alusvaatteisiin mätsääviin mustiin sukkiin ja sukkanauhoihin. Toimi