Jump to content
Naimisiin.info

Loralei

Rouva
 • Posts

  54
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

872 profile views

Loralei's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Miten teidän häät meni Klubilla? Onko jotain, mitä kannattaa huomioida? Meillä häät siellä tulevana kesänä. Nyt vasta huomasin tämän kysymyksen. Meillä meni kaikki enemmän kuin täydellisesti. Kaikki oli juuri kuten oli sovittu ja meidän ei tarvinnut huolehtia yhtään mistään hääpäivänä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta ja ruoka oli todella hyvää! Voin erittäin lämpimästi tuota paikkaa suositella ja huolettomin mielin siellä juhlittiin. Soittivat vielä edellisenä päivänä ja varmistivat että kaikki on kuten pitää ruoan osalta.
 2. Me varattiin kans puikkarista huone hääyöksi. Otettiin sellanen poreammeellinen huone.
 3. Käytiin tänään neulamäen kukkapajassa ja sieltä otettiin kukat. Minusta edullinen paikka ja hyvä palvelu.
 4. Me mennään ens viikolla käymään tuolla neulamäen kukkapajassa, todennäköisesti sieltä otetaan kukat. Häämessuilla juttelin sen floristin kanssa ja jäi kyllä todella positiivinen kuva.
 5. Me ollaan näillänäkymin tarjoamassa juurikin alkumalja ja kaks kaatoa viiniä ruualla vieraille. Alkuun oli suunnittelilla open bar tiettyyn summaan asti ja lisäksi booli. Nämä nyt kuitenkin jäänee pois ja jokainen ostakoon omat juomansa. Alkoholittomat juomat me maksetaan koko illan ajan ja samoin BM:n ja kaason juomiset. Saa nähdä miten suunnitelma vielä muuttuu mutta nyt on nämä ajatukset. Kutsuun tulee myös maininta siitä että mitä me tarjotaan ja juhlapaikassa on baari.
 6. Lenore Joo, siis maitoallergia on eri asia kun laktoosi-intoleranssi ja kyllä ne allergiset sanoo olevansa allergisia. Meillä on kans sellanen tilanne että minun allergiat säätelee paljonkin sen mitä meidän häissä tarjotaan ja esim. kalaa ja äyriäisiä ei ole ollenkaan tarjolla. Samoin kaikki ruoka tarjoillaan omista asitoistaan, eli salaatin ainesosat on kaikki erikseen ja liha ei lillu kastikkeessa yms. Me pidetään huoli siitä että jokainen allerginen vieras saa syötäväkseen sellaista ruokaa joka on hänelle turvallista syödä. Tästä ei tingitä.
 7. Meille tulee Meri-Tuuli. Kuvat vaikutti hyviltä joita hänen nettisivuilla on ja yhteydenpito on ollut sujuvaa. Ja hintakaan ei ole paha vaikka tuleekin tänne Kuopioon kuvaamaan.
 8. Kyllähän siellä klubilla tilat riittää hyvinkin 50 henkilölle. Meille tulee 80-90 vierasta ja hyvin kaikki sinne sovitaan.
 9. Sepä se että tähän ei voi aivan varmasti luottaa. Yks vaihtoehto on ottaa tämä henkilö "puhutteluun" ennen häitä ja sanoa suoraan että lentää pihalle jos rupee kuppi kallistumaan liikaa. Toisaalta tuntuu kovin julmalta jättää vain yksi pois kaveriporukasta ja selvinpäin se on ihan mukava tyyppi. Onneks häihin on vielä aikaa joten kerkee asiaa miettimään ja näkemään tapahtuuko tyypin käytöksessä mitään muutosta parempaan.
 10. Meidän kaveriporukassa on yks tyyppi jonka minä jättäsin mielellään kutsumatta. Se ottaa aina runsaalla kädellä viinaa ja alkaa haastamaan jonkun kanssa riitaa. Yhteiset illanvietot menee aina siihen että se suututtaa jonkun omalla käytöksellään. Jos sitä ei kutsuta, se on ainoo kavereista joka jäis rannalle. En kyllä halua kenekään tappelevan meidän häissä ja en voi luottaa siihen että tämä tyyppi osaisi häissäkään käyttäytyä. Harmi ois jättää yks pois, mutta mutta... Hänen avopuolisonsa on täysin tuntematon mulle ja miehelle joten se on myös yksi ongelma, jos kutsutaan, kutsutaanko yksin vai avec. Muiden kavereiden puolisot on kyllä hyvinkin tuttuja ja toki kutsun saavat.
 11. Omaa kokemusta ei ole Puijon majasta, mutta pääasiassa olen kuullut kehuja paikasta ja ruoasta. Muutamia ei niin hyviä kokemuksia on kans, mutta joka paikastahan kuulee kaikenlaista. Ainakin hienolla paikalla se on ja talvihäihin varmaan hyvin kaunis. Itse myös sitä mietittiin omien hääjuhlien paikaksi, mutta päädyttiin toiseen paikkaan.
 12. Loralei

  Bändien hinnat

  Meillä bändi maksaa 800€. Soittajia taitaa olla 5.
 13. Jos häälehtiä ei lasketa ni alusasu ja sukkanauha. Juhlapaikka myös maksettiin, mutta ei kai sitä voi laskee ostokseksi.
 14. Meillä vihkiminen on klo 14. Tuo aika haluttiin. Aamulla ei tule liian kiire valmistautumisessa ja keretään ottaa kuvat ennen vihkimistä.
 15. Rakas ystäväni on mun kaaso. Tutustuttiin opiskeluaikoina ja olen heidän tyttärensä kummitäti. Paras mahdollinen kaaso <3
×
×
 • Create New...