Jump to content
Naimisiin.info

hheidi

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

hheidi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko Vichyn sarja tuttu? Sitä myydään ainoastaan apteekeissa. Siltä sarjalta löytyy jalkavoiteita ja yksi niistä on juuri halkeileville kantapäille. Lisäksi sarjasta löytyy hoitava jalkavoide jatkuvaan käyttöön. Voide halkeileville kantapäille toimii hyvin. Sopii myös jos esim. sormenpäät halkeilee. Suosittelen!(:
  2. Löytyhän täältä tällanenkin. (: Me ollaan menossa Espanjaan 2,5 viikoksi. Paikka valikoitui sillä, että jouduttiin vajaa vuosi sitte olla erossa tiiviin yhdessäolon jälkeen mun työharjottelun ajan, ku olin Espanjassa. Lennot n. 420 euroa, vuokrayksiö n. 490 euroa tuolta ajalta. Häät ja matka on kesäkuussa, jolloin Espanjassa on asuntojen (ja hotellienki?) hinnat korkeampia. Rahaa ei huimia summia ole, mutta lentojen ja majoituksen voi onneksi suurimmaksi osaksi maksaa etukäteen.
  3. Mä luin joskus poliisin sivuilta, jostain missä oli ihmisten kysymiä kysymyksiä ja vastauksia, että häistä olisi kolme kuukautta aikaa hankkia passi uudelle nimelle. Siinä kysyjä oli menossa heti häistä suoraan häämatkalle, eli uutta passia ei ehtisi hankkia.
  4. Kysykääpä esim. Pikisaaresta pukupuolen opiskelijoilta, nehän alottelee näihin aikoihin (?) opinnäytetöitä. Mulle meinas yks kaveri, kuka opiskeli pukuompelijaksi, tehdä hääpuvun opinnäytetyönä.
  5. hheidi

    Edullinen hintataso?

    Entä kesäkohteista mikä olis edullinen?
  6. Ikävintä oli seurata yhdissä häissä morsiamen ryöstöä. Sulhasen piti laulaa joku laulu, vaikka ryöstön järjestäjät (hyvät kaverit) tiesivät kyllä, ettei sulhanen osannu laulaa. Ei se vastaankaan kehdannu laittaa, laulo kyllä laulun ja sai morsiamen takasi. Siinä vaiheessa ku sulhanen alotteli laulua, ei ollu enää kenenkään mielestä hauskaa, ketkä vähänkään sulhasta tunsi..
  7. Mä en kyllä uskalla ikinä tehdä mitään noin kivuliasta. Muutenki kipukynnys niin matala, että välillä ihmettelen itekki, että miten käy niin kipeää. Tyydyn Venus Breeze höylään.
  8. Siinä olis jotaki mitä löysin.. Edit. Tosin en oo varma tuosta vasemmanpuoleisesta että onko se varmasti peikonpähkinä. Ei oo ainakaan niin kippurainen mitä ne kukkakaupassa oli.
  9. Mun mielestä jokainen pari tehköön, niinku parhaaksi näkee. Meillä kumpiki osallistuu yhtä paljon. Kumpiki suunnittelee ja askartelee kutsuja, ohjelmia, menuja yms yms. Meillä tää toimii näin, mutta joillaki se on luontevampaa, että toinen hössöttää vähän enemmän.
×
×
  • Create New...