FridaM

Rouva
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

About FridaM

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä oli tilassa hieman alle 40 aikuista (sis. bändi ja catering) ja paikka täyttyi mukavasti. Ihmeteltiin jälkeenpäin, miten oltaisin sovittu, jos vieraita olisi ollut 60! Pöydät oli hevosenkengän muodossa, tarjoilut toisessa päässä ja bändi + tanssilattia toisessa päässä.
 2. Ajattelin värjäyttää ivoryt hääkenkäni fuksian värisiksi pikkujouluja ajatellen! Missä se onnistuisi edullisimmin? Onko kokemusta värjäytyykö strassit mukana?
 3. Hei! Meilläkin oli häät Ruutikellarissa. Meillä Catering jäi loppuun saakka tai osa siitä eli 1 tarjoilija. Juhlien täytyy päättyä viimeistään klo 01, jotta ehtii viimeiseen lauttaan 02. Lauttavaraukset oli tietty tehty.
 4. Yllättävän hyviä kuivia valkoviinejä: Nykteri ja Santorini Assyrtiko 2008.
 5. Tulimme juuri häämatkalta Santorinilta. Valitsimme hyväksi onneksemme "On the Rocks"-hotellin, emmekä katuneet valintaa päivääkään. Kyllä oli satumaisen upea & romanttinen saari ja elämäni kaunein matka! Suosittelen Santorinilla ainakin auton vuokrausta (30-40 eur/päivä) useammaksi päiväksi, aurinkomatkojen tai omatoimista meriretkeä, Oian ja Imeroviglin kyliä & Ilias-vuorta (näköalat), Red Beachiä (erikoisin ranta, missä olen ollut) & Perissaa (rantatunnelmaa, ravintoloita, kuten Aquarius ja hyvät uintiaallot) & Monolithos -rantaa (autio & rajuja aaltoja). Hyviä ravintoloita on paljon. Me pidimme Imeroviglin Blue Note-ravintolasta ja Akrotirissa olevasta kalderan reunalla olevasta "Maria"-ravintolasta ja Red Beachille menevän tien varressa olevasta Urugualaisten pitämästä "perinteisestä tavernasta" (nimi oli muistaakseni juuri perinteinen taverna ja se oli kuta kuinkin bussipysäkkiä vastapäätä). Erityisesti maistui alkupaloina tomaattipyörykät, uunissa paistettu feta, viininlehtikääryleet ja pääruokana erilaiset kala-, äyriäis- ja liharuoat.
 6. Meilläkin vain vihkisormukset, koska en halunnut välissä kihloihin. En myöskään ole koskaan ollut suuri sormusten käyttäjä. 2 sormusta samassa sormessa olisi jopa ahdistanut!
 7. Moi! Alkoholin roudaus on sitten heinäkuun häihin pian edessä! Isoilla matkalaukulla ja juomakärryllä mennään...! Kumpikohan laivoista - Tallink vai Viking Line XPRS kannattaa valita juomien hankkimiseen? Olisi kiva jakaa laiva/viinatarjousvinkit tässä ketjussa! Superalkostahan tietty saisi juomia vielä halvemmalla, mutta tuskin sieltä saisi kaikkia haluamiamme merkkejä.
 8. Kuka osaisi suositella hääkeikkoja tekevää riksayrittäjää pääkaupunkiseudulta?
 9. Eipä kestä! Kiitos sinulle uusista vintage-kuvista!
 10. VINKKI, VINKKI! Lopulta pitsinauha kutsukortteihin ja maljakoihin, buffet-pöydän pitsikangas, kirjeensulkija"timantit" löytyivät Itäkeskuksen 2.kerroksesta Eurokankaasta ja pienestä samalla käytävällä olevasta ompelutarvikeputiikista. Kunpa olisin kävellyt tuonne Itäkeskukseen suoraan... Nuo pitsinauhat olivat supertarjouksessa ja maksoivat 1,50/2,5eur/metri sijaan alle euron metri. Mistään kirppareilta, missä kävin, eikä muistakaan kangasliikkeistä löytynyt sopivannäköistä pitsinauhaa ja tuskin kirppareilta olisi edes saanut pitsiä alle Eurokankaan hintojen!!!
 11. Valitsimme Santorinin sen kauneuden ja rauhallisuuden vuoksi. Toinen vaihtoehto olisi ollut jännittävä, mielenkiintoinen ja romanttinen, mutta varmaankin myös jossakin määrin stressaava ja meluinen Rooma. Kuuba (salsamatka) oli kaukokohde-vaihtoehto, mutta sinne ei ilmeisesti ainakaan heinäkuun lopulla kannata mennä... Ehkä pumpulihäät -hääpäiväkohde!!! 1 Paperihäät 2 Pumpulihäät 3 Nahkahäät 4 Keramiikkahäät 5 Puuhäät 6 Sokerihäät 7 Villahäät 7 ½ Messinkihäät 8 Kumi/Pronssihäät 9 Pellavahäät 10 Tinahäät 11 Teräshäät 12 Silkkihäät 12 ½ Kuparihäät 13 Pitsihäät 14 Norsunluuhäät 15 Kristallihäät 20 Pronssi/Posliinihäät 25 Hopeahäät 30 Helmihäät 35 Korallihäät 40 Rubiinihäät 45 Safiirihäät 50 Kultahäät 55 Smaragdihäät 60 Timanttihäät 65 Kruununtimanttihäät 70 Rautahäät 80/75 Briljanttihäät
 12. Oih! Ihania, inspriroivia kuvia! Kiitos paljon! Mitä silmäniloa!
 13. Millaiset alkupalat teillä on liha/kalapääruoalle? Mikä jää kokemuksen mukaan pöytään ja mikä on suosittua?
 14. Bridezillaksella on valkoisia, muovisia kauhoja... Karkkikauha Valkoinen Hinta 2.50€ (alv. 22%) ...mutta olisiko kukaan edelleenkään (luin koko ketjun....) bongannut Helsingin erikoisliikkeistä kauniita, metallisia, vanhanajan kauhoja irtokarkeille?