Jump to content
Naimisiin.info

FridaM

Rouva
  • Viestit

    60
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän FridaM kaikki viestit

  1. FridaM

    Suomenlinna (Helsinki)

    Meillä oli tilassa hieman alle 40 aikuista (sis. bändi ja catering) ja paikka täyttyi mukavasti. Ihmeteltiin jälkeenpäin, miten oltaisin sovittu, jos vieraita olisi ollut 60! Pöydät oli hevosenkengän muodossa, tarjoilut toisessa päässä ja bändi + tanssilattia toisessa päässä.
  2. Ajattelin värjäyttää ivoryt hääkenkäni fuksian värisiksi pikkujouluja ajatellen! Missä se onnistuisi edullisimmin? Onko kokemusta värjäytyykö strassit mukana?
  3. FridaM

    Suomenlinna (Helsinki)

    Hei! Meilläkin oli häät Ruutikellarissa. Meillä Catering jäi loppuun saakka tai osa siitä eli 1 tarjoilija. Juhlien täytyy päättyä viimeistään klo 01, jotta ehtii viimeiseen lauttaan 02. Lauttavaraukset oli tietty tehty.
  4. FridaM

    Santorini

    Yllättävän hyviä kuivia valkoviinejä: Nykteri ja Santorini Assyrtiko 2008.
  5. FridaM

    Santorini

    Tulimme juuri häämatkalta Santorinilta. Valitsimme hyväksi onneksemme "On the Rocks"-hotellin, emmekä katuneet valintaa päivääkään. Kyllä oli satumaisen upea & romanttinen saari ja elämäni kaunein matka! Suosittelen Santorinilla ainakin auton vuokrausta (30-40 eur/päivä) useammaksi päiväksi, aurinkomatkojen tai omatoimista meriretkeä, Oian ja Imeroviglin kyliä & Ilias-vuorta (näköalat), Red Beachiä (erikoisin ranta, missä olen ollut) & Perissaa (rantatunnelmaa, ravintoloita, kuten Aquarius ja hyvät uintiaallot) & Monolithos -rantaa (autio & rajuja aaltoja). Hyviä ravintoloita on paljon. Me pidimme Imeroviglin Blue Note-ravintolasta ja Akrotirissa olevasta kalderan reunalla olevasta "Maria"-ravintolasta ja Red Beachille menevän tien varressa olevasta Urugualaisten pitämästä "perinteisestä tavernasta" (nimi oli muistaakseni juuri perinteinen taverna ja se oli kuta kuinkin bussipysäkkiä vastapäätä). Erityisesti maistui alkupaloina tomaattipyörykät, uunissa paistettu feta, viininlehtikääryleet ja pääruokana erilaiset kala-, äyriäis- ja liharuoat.
  6. Meilläkin vain vihkisormukset, koska en halunnut välissä kihloihin. En myöskään ole koskaan ollut suuri sormusten käyttäjä. 2 sormusta samassa sormessa olisi jopa ahdistanut!
  7. Moi! Alkoholin roudaus on sitten heinäkuun häihin pian edessä! Isoilla matkalaukulla ja juomakärryllä mennään...! Kumpikohan laivoista - Tallink vai Viking Line XPRS kannattaa valita juomien hankkimiseen? Olisi kiva jakaa laiva/viinatarjousvinkit tässä ketjussa! Superalkostahan tietty saisi juomia vielä halvemmalla, mutta tuskin sieltä saisi kaikkia haluamiamme merkkejä.
  8. Kuka osaisi suositella hääkeikkoja tekevää riksayrittäjää pääkaupunkiseudulta?
  9. Eipä kestä! Kiitos sinulle uusista vintage-kuvista!
  10. VINKKI, VINKKI! Lopulta pitsinauha kutsukortteihin ja maljakoihin, buffet-pöydän pitsikangas, kirjeensulkija"timantit" löytyivät Itäkeskuksen 2.kerroksesta Eurokankaasta ja pienestä samalla käytävällä olevasta ompelutarvikeputiikista. Kunpa olisin kävellyt tuonne Itäkeskukseen suoraan... Nuo pitsinauhat olivat supertarjouksessa ja maksoivat 1,50/2,5eur/metri sijaan alle euron metri. Mistään kirppareilta, missä kävin, eikä muistakaan kangasliikkeistä löytynyt sopivannäköistä pitsinauhaa ja tuskin kirppareilta olisi edes saanut pitsiä alle Eurokankaan hintojen!!!
  11. Valitsimme Santorinin sen kauneuden ja rauhallisuuden vuoksi. Toinen vaihtoehto olisi ollut jännittävä, mielenkiintoinen ja romanttinen, mutta varmaankin myös jossakin määrin stressaava ja meluinen Rooma. Kuuba (salsamatka) oli kaukokohde-vaihtoehto, mutta sinne ei ilmeisesti ainakaan heinäkuun lopulla kannata mennä... Ehkä pumpulihäät -hääpäiväkohde!!! 1 Paperihäät 2 Pumpulihäät 3 Nahkahäät 4 Keramiikkahäät 5 Puuhäät 6 Sokerihäät 7 Villahäät 7 ½ Messinkihäät 8 Kumi/Pronssihäät 9 Pellavahäät 10 Tinahäät 11 Teräshäät 12 Silkkihäät 12 ½ Kuparihäät 13 Pitsihäät 14 Norsunluuhäät 15 Kristallihäät 20 Pronssi/Posliinihäät 25 Hopeahäät 30 Helmihäät 35 Korallihäät 40 Rubiinihäät 45 Safiirihäät 50 Kultahäät 55 Smaragdihäät 60 Timanttihäät 65 Kruununtimanttihäät 70 Rautahäät 80/75 Briljanttihäät
  12. Oih! Ihania, inspriroivia kuvia! Kiitos paljon! Mitä silmäniloa!
  13. Millaiset alkupalat teillä on liha/kalapääruoalle? Mikä jää kokemuksen mukaan pöytään ja mikä on suosittua?
  14. Bridezillaksella on valkoisia, muovisia kauhoja... Karkkikauha Valkoinen Hinta 2.50€ (alv. 22%) ...mutta olisiko kukaan edelleenkään (luin koko ketjun....) bongannut Helsingin erikoisliikkeistä kauniita, metallisia, vanhanajan kauhoja irtokarkeille?
  15. Hempeän vihreä "Viburnum" uhkuu romanttisuutta, mutta sopisiko partneriksi Ruutikellarin kesäiseen juhlapöytään kauniimmin viininpunainen vai vaaleanpunainen/fuksia ruusu? Mielipiteitä, rakkaat naikkari-ystävät, kiitos!!
  16. Kiitos. Luin mielenkiinnolla... Aloitin ketjun, sillä asia kiinnostaa ihan tavallisena ravintola-asiakkaana . Pöytäviinit kyllä ovat häihin vielä ostamatta (itse hankitaan) - joten saa toki niitäkin suositella! Niin, ja kuohuviinejä. Tarapacaa olen pöytäviiniksi itse alustavasti ajatellut liha/kalaruokavaihtoehdon kanssa. Sitä on niin valko- kuin punaviininä. Loppuillan hanapakkausvalinnatkin täytyy jossakin vaiheessa tehdä... Ehkä Graffigna Malbec, Espíritu de Chile Cabernet Carmenère tai Quay Landing Shiraz. Valkoviineissä menee vielä vaikeammaksi.
  17. Aika harvinaistahan se on, että saa ravintolassa lasiinsa kelvollista punaviiniä... vai onko teillä toisenlaisia kokemuksia? Loisteessa sain. Taisi olla ensimmäinen kerta vuosiin...
  18. Olen kuullut, että oikea, itse leikelty murattiköynnös saattaa hyvinkin kestää koko kesäisen hääpäivän pöydällä ilman mitään sientä/vesiastiaa - pitäneekö paikkansa?
  19. Minäkin tilasin näytteitä ruusunterälehdistä. Ainakaan Now...forever ruusunterälehdet eivät todellakaan olleet laadultaan & ulkonäöltään sellaisia, kuin niiden olisi mielestäni pitänyt olla. SCREENiltä ei todellakaan voi päätellä mitään!
  20. Kiitos! Täältä löytyy todellisia asiantuntijoita!!! Stockalla kävinkin jo, mutta siellä ei ollut mallia, joka haussa. Yritän hakea vaihtoehtoa sille, että tilaisin Swa-korut morsiuspukuliikkeen kautta. Sitä kautta setti varmaankin tulisi kaikkein kalleimmaksi.
  21. Haussa myös osoitteet, joista löytyy hääkimppu- ja hiusstrassit/kristallit...
  22. Hei Kaikille! Aktiivihaussa Swarowskin sydänkristallikorvikset ja hopeinen ketju + kirkas sydänkristalli. Mistä osoitteesta olette löytäneet omat Swarowskinne?
  23. FridaM

    Santorini

    Hei! Kalderan reunalla on toinenkin, ilmeisesti "On the Rocks":iin (n.1400 eur/vko) verrattuna hieman edullisempi hotelli "Olympos Village" (?). Onko joku ollut siellä suomalaisen matkanjärjestäjän kautta?
×
×
  • Create New...