Jump to content
Naimisiin.info

cianna

Rouva
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän cianna kaikki viestit

  1. Vähän yli vuoden takaa hyviä kokemuksia heistä: http://www.foodz.fi/. Edullisin tarjous ja silti toiveemme mukaan kotimaista!
  2. cianna

    Havaiji

    Autovuokra viikolle, ei neliveto, oli 180 euroa. Otettiin ebookersin kautta, koska joulusesongille ei saanut enää itse firmojen kautta, toisaalta ebookersin hinta oli hyvin kilpailukykyinen + saatiin aina ilmaiseksi parempi auto kun mistä oltiin maksettu, otettiin aina se halvin mutta saatiin keskikokoinen auto sitten paikanpäällä Todennäköisesti sesongin ulkopuolella vuokraus on halvempi, mutta ainakin Mauilla ja Big islandilla auto oli must have, jos halusi liikkua pitkin eri rantoja ja alueita! Meillä oli pakettimatka, ja näköjään majoituksen osuutta ei ollut eritelty erikseen, mutta meillä matkat+majoitus oli 2600 e/hlö. Ruoka on yllättävän kallista, koska suurin osa tuodaan mantereelta, joten ruokailu oli muistaakseni vähintään Suomen hinnoissa. Me myös vuokrattiin snorklaussetit, mutta toisaalta shoppailuun ei juuri mennyt rahaa:)
  3. Kiitoskorteille tosiaan tulee hintaa, meilläkin yli 3 euroa per pieni kuva, lisäksi jokainen normaalikokoinen kuva teetettynä 10 euroa:( Kuvissa oli monia hyviä jotka haluaisin hääalbumiin, mutta jo 4 kuvaa ja läheisille isommat, tarkoittaa lähes 100 euroa. Tätä hinnastoa kannattaa kysyä jo etukäteen, tosin itse emme olisi kuvaajaa voineet vaihtaa hinnoista huolimatta.
  4. cianna

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Valitettavasti ei ihan toiveiden mukaan mennyt. Sijaiskanttori jotenkin jyräsi puhelimessa. Ei kommentoinut Throne room-ehdotusta mitenkään ja prinsessa ruususen olisin halunnut alkuun,mutta hän sanoi että ehdottomasti loppuun. En sitten siinä tilanteessa osannut sanoa mitään.Noh, onhan tuo Canon D kirkkoon tullessa on rauhallinen,mutta en tiedä pääsenkö itse tunnelmaan
  5. Festarilla kans oma puku on, tiistaina osaan kertoa menikö korjaukset hyvin. Mutta hinta yllätti mutkin, alushameeseen joustovyötärö (kiinasta tilatussa vanne oli ihan liian ylhäällä), nappi laahukselle, vetoketjun saumoista vähän höllennystä, poven kohdalta tiukennukset ja pitsihihojen lyhennykset: 80 euroa. Jotenkin oli henkisesti varautunut paljon enempään kun itse puvun sain edullisesti:)
  6. Onko tuoreita kokemuksia Espoossa tehdyistä korjauksista ja hinnoista? Muuten varmaan kiikutan puvun Festariin.
  7. cianna

    Kaitaliinat

    Heippa! Osaisiko joku arvioida minkä pituinen sellainen neljän hengen tavallinen juhlapöytä on? Juhlapaikka on 500 kilometrin päässä, ja halajaisin jo tukkuun katselemaan pöytäliinoja. Olin itse jotenkin ajatellut kahta metriä, eli 26 pöytää kertaa 2, mutta mies ajatteli sen olevan jotain 1,2:D
  8. cianna

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Tämmöistä aikataulua alustavasti sovittu. Aika harva ilmeisesti on ajatellut mennä kuvaukseen hääpäivän aikana? Miten he jotka ovat menneet, ovat tehneet? Ennen vihkimistä jännittää liikaan, joten on ajateltu mennä heti siunaamisen jälkeen. Toisaalta en haluaisi pitää vieraita odottamassa, joten budjetoin tosi vähän aikaa kuvaukselle. Yksi vaihtoehto varmaan olis kuvaus paikanpäällä, mut syksyllä ulkona kuvaaminen on ehkä mahdotonta, joten tila on sit seuraava ongelma... Häiden aikataulu 8:00 Hiukset 10:00 Välipala ja meikki 11:30 Pukeutuminen, pystyykö syömään lounasta 13:00 Avioliittoon siunaus VIERAAT 13:30-14:00 Siirtyminen nuorisoseuralle HÄÄPARI 13:30-14:15 Kuvaus, onkohan realistinen aika 14:30 Tervehtiminen, alkumalja ja tervetulosanat 15:00 Pöytiin siirtyminen, alkuruuat 15:30 Ohjelmaa, puhe 16:00 Pääruoka 16:45 Ohjelmaa 17:00 Tauko, astioiden korjaus 17:30 Kakunleikkaus ja kaffe 18:00 Ohjelmaa 19-> Bändi aloittaa häävalssilla ja muilla tansseilla Morsiuskimpun heitto? Iltapala 20:00 Bändin 2.setti 21:30 3.setti -> juhlintaa ja joku Djnä?
  9. Haluan edes kerran päästä Euroopan ulkopuolelle, joten Havaiji kutsuu joulukuussa:D
  10. Hei! Onko kokemuksia kolmenkimarasta tai vanha wasa-cateringistä taikka Foodzista? Muutaman tarjouksen sain, mutta pitäisi varmaan tehdä uusi kierros nyt kun tietää paremmin mitä haluaa!
  11. Varattiin Havaijille matkat jouluksi, ja sähköpostitse saatu tarjous oli sen verran kilpailukykyinen omatoimimatkaankin verrattuna, että otimme matkan Helin matkojen kautta. Muutokset alkuperäiseen tarjoukseen onnistui, ja vaikka sovimme asiat vain sähköpostitse, oli se meille toimivin tapa.
  12. Hei! Onko kokemuksia mitä vaihto helsingin seudulla maksaa? Puvussani on aika matala selkä, kannattaakohan sellaiseen edes vaihtaa? Vetoketju pitää todennäköisesti joka tapauksessa vaihtaa.
  13. cianna

    Havaiji

    Jee, nyt on varattu häämatka Maui-Big Island-La. LA:ssa kyllä vain 1 yö rajallisen loman takia, mutta kaksi viikkoa paratiisisaarilla odottaa ensi joulukuussa. Nyt kun vaan malttaisi odottaa! Vinkkejä edellisten lisäksi ko. saarilta saa kertoa mielellään! Helin matkoilta saatiin hyvää palvelua, vaikka muutettiin toiveitakin muutamaan kertaan. Myös mielestäni edullinen hinta, vaikka olin etsinyt hotelleja ja lentoja omatoimisestikin, niin räätälöityjä matkoja ei kyllä halvemmalla saa.
  14. cianna

    Vaasa

    Lisää kokemuksia Vaasan ja ympäristön juhlapaikoista kaipaillaan. Villaa kävimme katsomassa joulukuussa, mutta en ole vielä ihan vakuuttunut. Vieraita tulossa n. 100> .
  15. cianna

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Mies haaveilee Star wars-musiikista... Eli pakko keksiä nopeasti joku vasta ehdotus. Tässä lukiessa tajusin, että saisikohan kirkkoon Brave heartista sen ihanan tunnusmusiikin! <3 Satuttiin kihloihinkin menemään Skotlannissa. Nyt tarvis sitten enää säkkipillin soittajan;D
  16. Täällä onkin ollut paljon kommentteja, jossa itse on liitytty kirkkoon puolison takia. Itse erustan sitä toista puolta, eli kuulun kirkkoon, en ole uskovainen mutta haluaisin uskoa:) Mieheni pitkällisen pohdinnan jälkeen erosi kirkosta muutama vuosi sitten. Hän ei kuitenkaan suhtaudu kovin intohimoisesti valintaansa, ja tuntuu hyväksyvän, että itse olen kirkossa ja aion kasvattaa lapsiani kristinuskon periaattein (moni tuttavapariskunta on paljon enemmän riidoissa uskonasioiden takia...) Nyt sitten kihlautumisen jälkeen mies itse ehdotti että voi liittyä kirkkoon, jos MINÄ haluan. Ensimmäinen reaktioni oli, että sehän olis tosi tekopyhää. Selvitimme äiti-papiltani kaavojen eroja siunauksen ja vihkimisen välillä, ja erohan ei suuri ole. Äidinkään mielestä ei ole väliä onko se sitten siunaus vai vihkiminen, kunhan jumalan siunaus saadaan;) Nyt kuitenkin olen alannut miettiä mikä olis järkevämpää ja luontevampaa. En haluaisi mennä maistraattiin paria päivää ennen arkitamineissa "suorittamaan" lakipuolta pois alta. Mieskin kuitenkin on kuulunut kirkkoon ja voisi liittyä ainakin väliaikaisesti takaisin. Toisaalta ahristaa jos mun on tehtävä se päätös... Häät kuitenkin vasta 2010 että on aikaa miettiä. Onko kohtalontovereita? edit. Niin ja halusin vielä tuoda esiin, että kirkkotilaisuus on minulle oikeasti tärkeä, enkä halua sitä sukulaisten tai juhlavuuden takia.
×
×
  • Create New...