toadstool

Rouva
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About toadstool

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  taNpere
 1. ^heh "käytiin tekee trash the dress -kuvia" ja allekirjoituksessa "Kirjailtu nyöritettävä laahushääpuku myynnissä (koko 36-40)!" nojoo, ei kai ne aina hirveesti lopullisesti likaannu. pisti vaan silmään tuo
 2. ostin ton kirjan häihini, mutta muistin laittaa sen esille vasta seuraavan päivän aamupalalla noh kyllä siihen muutamat kirjoitteli ja kotiin päästyäni kirjoittelin itse sitten lisää, liimailin laulujen sanoja ja kukkakimpun palasia. hyvä kun oli paljon sivuja niin sai kaikennäköiset muistot ja muutaman valokuvankin kansien väliin. eli ei ihan alkuperäistä tarkoitustaan täyttänyt, mutta käyttöä löytyi..
 3. oltiin riikassa maanantai-sunnuntai. suosittelen edullisemmaksi häämatkakohteeksi! lennot ryanair tampereelta n 100€. sviitti 80€ /yö eli 480 6 yötä. normaali huone ois ollut 40€/yö eli 240€/6yötä. lorvittiin kahviloissa, syötiin hyvin, reissattiin jurmalaan biitsille ja vuokrattiin moottoripyöräkin päiväksi. -> käyttörahaa meni 750€ yhteensä. toisaalta ei nyt maailman halvin, mutta helposti ois pärjännyt vähemmälläkin, esim just normaali huone hotellista ja ei mopon vuokrausta tms niin yhteensä alle tonnilla koko reissu kahdelle.
 4. apua! lehti-ilmoitus pitäisi jättää, mutta tuli probleema. mites yleensä ilmoitetaan nimen vaihto? tuleeko siihen vain kummankin vanhat nimet vai jotenkin se (tässä tapauksessa morsiamen) uusi nimi?
 5. kun oli "pakko" hankkia kertikset mökillä pidettäviin ulkohäihin, niin ekolosta löytyi nätit kompostoitavat/poltettavat. pari pesukertaakin noi kyllä kestää jos tarvii.
 6. muistakaa rakkaat naikkarit kiinnittää ne koristenauhat tiukalle! tänään työpaikan eteen kurvas hieno hääautomersu, mutta näytti aika surulliselta, ku nauhat repsotti ja roikkui toiselta puolelta melkein maassa talvineilikka~: no mutta hyvä, että kuitenkin lähipiiristä löyty veteraaniauto. eipähän tarvi vuokrailla kalliilla rahalla.
 7. no nyt on ilta-asun kengät löytyneet. valkoiset tietty! http://2.bp.blogspot.com/_vlpHZfp48_I/SmGQ...0-h/3sixty.jpeg
 8. sama ongelma. isillä ois sellanen, mutta koska asuu 600 km päässä ei pysty ajamaan sitä tänne (ei oo auto ihan parhaassa kunnossa). ja sulhollakin ollut nuorempana sellasia 3 kpl joten sopis meille. sympaattinen auto no löytyhän se!
 9. Kortti maksaa noin 500 euroa, sulho juuri pari viikkoa sitten tiedusteli asiaa autokoululta. Eli aika kallis muiden hääkustannuksien lomassa.. En sitten tiedä vaikuttaako hintaan, jos löytyy ennestään piikkikortti tms. lisäksi varmaan tulee viranomaismaksut ja muut esim inssistä, teoriakokeesta ja käsittelykokeesta tulevat maksut. ajoin kolme vuotta sitten A-kortin (B oli ennestään) ja 800-900 € meni. nykyään ajomäärät on vielä hieman lisääntyneet tuolloisesta. tosin yhden käsittelykokeen jouduin uusimaan eli siihen meni tuosta varmaan 100 €..
 10. tässä minun setti. kihlaa ei tosin ole vielä kiillotettu..
 11. ^taitto InDesignilla. kuvat piirretty lähinnä käsin, skannattu, käsitelty Photoshopilla.
 12. kiitos paljon! ja ohje siis tuli tällaisen kutsun väliin http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...p;#entry2139579 tässä siskoni suunnittelemassa ohjeessa siis edetään ikään kuin kirkolta kohti juhlapaikkaa ja iltaa: -------------------- VIHKIMINEN ... kirkossa ...lla. Kirkko löytyy 3 km keskustasta etelään, ..tien ja ....kadun risteyksestä, Helsinki-tien länsipuolelta, läheltä *sulhon* ja *morisamen* kotia. -------------------- MÖKILLE! Juhlapaikkana toimii Leppästen mökki ..ssa, jonne on kirkolta noin 55 km. Järjestämme kaikille kimppakyydin ..aan. Ilmoita siis tuletko omalla autolla vai tarvitsetko kyydin. AUTOILIJAT Jos autossasi on tilaa, ilmoitathan siitä meille niin saamme muun juhlaväen kyytiin. -------------------- KLO 17 ---> RUOKAILU alkaa kun kaikki ovat löytäneet ...aan. Tarjoamme ruokaa, kakkuja ja kahvit. Jos haluat mehua väkevämpää, tuo omat juomat mukanasi. OHJELMA Tietovisa, yhteislaulua ja pihaleikkejä. Ei morsiammen ryöstöä eikä pönötystä. Illan aikana on mahdollisuus myös saunoa naapurin savusaunassa ja uida lammessa. JUHLAPAIKKA Hääjuhlat pidetään mökkinurmella ulkosalla. Paikalta löytyy aitta vaatteiden vaihtoon sekä huusseja, mutta ei juoksevaa vettä tai muuta luksusta. Ota siis kirkkovaatteiden lisäksi lämmintä mukaan. Verkkarit, lenkkarit ja villapaita ovat oiva valinta illaksi. Pyyhe mukaan, jos haluat saunoa. -------------------- ILMOITTAUTUMINEN 26.6. mennessä ... (*morsiamen* sisko) 0400 – 000 000, arkisin 10.00 – 18.00 tai [email protected] Ilmoitathan samalla allergioista, yöpaikkatoiveista, mukana tulevista pikkulapsista ja eläimistä sekä heidän erityistarpeista. LAHJALISTA Toivomme pääsevämme häämatkalle hieman Tikkurilaa pidemmälle. Häämatkatili: 800020-00000000 Vaihtoehtoisesti saat myös lahjalistan ..ltä. Pääasia kuitenkin on että saavut paikalle! ------------------- MAJOITUS Tarjolla eritasoisia vaihtoehtoja: Telttapaikka 0 € (oma teltta mukaan) Siskonpetipaikka nuorisomökissä 4 € Mukava lomamökki kävelymatkan päässä 30 € / henkilö Autolla liikkuville mökkejä vuokraa Camping ***** www.camping***.fi, puh nro Iltapalaa ja aamupalaa tarjolla myös mökillä. Hääpari on paikalla seuraavanakin päivänä. Jos haluat yöksi kotiin, ..sta lähtee junia joka tunti puoleen yöhön asti. ELÄIMET Juhlapaikalla riemuitsee myös meidän puudeli ja mahdollisesti muitakin kilttejä koiria. Jos joku juhlavieraista saadaan kiinni elukoiden ruokkimisesta juhlaruoalla, voittaa hän itselleen seuraavan huussiämpärintyhjennysvuoron. -------------------- LÄMPIMÄSTI TERVETULOA Jos sinulla on kysyttävää käytännön asioista, ota yhteyttä ***iin. 0400 – 000 000, arkisin 10.00 – 18.00 tai [email protected] Juhlaohjelman hoitaa bestman **** ********, ****@gmail.com
 13. vasemmalla etukansi, oikealla sisäteksti. taite ylhäällä edit: ja toteutus siis silkkipainona