Jump to content
Naimisiin.info

toadstool

Rouva
  • Viestit

    52
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän toadstool kaikki viestit

  1. toadstool

    Trash the dress

    ^heh "käytiin tekee trash the dress -kuvia" ja allekirjoituksessa "Kirjailtu nyöritettävä laahushääpuku myynnissä (koko 36-40)!" nojoo, ei kai ne aina hirveesti lopullisesti likaannu. pisti vaan silmään tuo
  2. ostin ton kirjan häihini, mutta muistin laittaa sen esille vasta seuraavan päivän aamupalalla noh kyllä siihen muutamat kirjoitteli ja kotiin päästyäni kirjoittelin itse sitten lisää, liimailin laulujen sanoja ja kukkakimpun palasia. hyvä kun oli paljon sivuja niin sai kaikennäköiset muistot ja muutaman valokuvankin kansien väliin. eli ei ihan alkuperäistä tarkoitustaan täyttänyt, mutta käyttöä löytyi..
  3. toadstool

    Edullinen hintataso?

    oltiin riikassa maanantai-sunnuntai. suosittelen edullisemmaksi häämatkakohteeksi! lennot ryanair tampereelta n 100€. sviitti 80€ /yö eli 480 6 yötä. normaali huone ois ollut 40€/yö eli 240€/6yötä. lorvittiin kahviloissa, syötiin hyvin, reissattiin jurmalaan biitsille ja vuokrattiin moottoripyöräkin päiväksi. -> käyttörahaa meni 750€ yhteensä. toisaalta ei nyt maailman halvin, mutta helposti ois pärjännyt vähemmälläkin, esim just normaali huone hotellista ja ei mopon vuokrausta tms niin yhteensä alle tonnilla koko reissu kahdelle.
  4. apua! lehti-ilmoitus pitäisi jättää, mutta tuli probleema. mites yleensä ilmoitetaan nimen vaihto? tuleeko siihen vain kummankin vanhat nimet vai jotenkin se (tässä tapauksessa morsiamen) uusi nimi?
  5. kun oli "pakko" hankkia kertikset mökillä pidettäviin ulkohäihin, niin ekolosta löytyi nätit kompostoitavat/poltettavat. pari pesukertaakin noi kyllä kestää jos tarvii.
  6. muistakaa rakkaat naikkarit kiinnittää ne koristenauhat tiukalle! tänään työpaikan eteen kurvas hieno hääautomersu, mutta näytti aika surulliselta, ku nauhat repsotti ja roikkui toiselta puolelta melkein maassa talvineilikka~: no mutta hyvä, että kuitenkin lähipiiristä löyty veteraaniauto. eipähän tarvi vuokrailla kalliilla rahalla.
  7. no nyt on ilta-asun kengät löytyneet. valkoiset tietty! http://2.bp.blogspot.com/_vlpHZfp48_I/SmGQ...0-h/3sixty.jpeg
  8. sama ongelma. isillä ois sellanen, mutta koska asuu 600 km päässä ei pysty ajamaan sitä tänne (ei oo auto ihan parhaassa kunnossa). ja sulhollakin ollut nuorempana sellasia 3 kpl joten sopis meille. sympaattinen auto no löytyhän se!
  9. Kortti maksaa noin 500 euroa, sulho juuri pari viikkoa sitten tiedusteli asiaa autokoululta. Eli aika kallis muiden hääkustannuksien lomassa.. En sitten tiedä vaikuttaako hintaan, jos löytyy ennestään piikkikortti tms. lisäksi varmaan tulee viranomaismaksut ja muut esim inssistä, teoriakokeesta ja käsittelykokeesta tulevat maksut. ajoin kolme vuotta sitten A-kortin (B oli ennestään) ja 800-900 € meni. nykyään ajomäärät on vielä hieman lisääntyneet tuolloisesta. tosin yhden käsittelykokeen jouduin uusimaan eli siihen meni tuosta varmaan 100 €..
  10. tässä minun setti. kihlaa ei tosin ole vielä kiillotettu..
  11. ^taitto InDesignilla. kuvat piirretty lähinnä käsin, skannattu, käsitelty Photoshopilla.
  12. kiitos paljon! ja ohje siis tuli tällaisen kutsun väliin http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...p;#entry2139579 tässä siskoni suunnittelemassa ohjeessa siis edetään ikään kuin kirkolta kohti juhlapaikkaa ja iltaa: -------------------- VIHKIMINEN ... kirkossa ...lla. Kirkko löytyy 3 km keskustasta etelään, ..tien ja ....kadun risteyksestä, Helsinki-tien länsipuolelta, läheltä *sulhon* ja *morisamen* kotia. -------------------- MÖKILLE! Juhlapaikkana toimii Leppästen mökki ..ssa, jonne on kirkolta noin 55 km. Järjestämme kaikille kimppakyydin ..aan. Ilmoita siis tuletko omalla autolla vai tarvitsetko kyydin. AUTOILIJAT Jos autossasi on tilaa, ilmoitathan siitä meille niin saamme muun juhlaväen kyytiin. -------------------- KLO 17 ---> RUOKAILU alkaa kun kaikki ovat löytäneet ...aan. Tarjoamme ruokaa, kakkuja ja kahvit. Jos haluat mehua väkevämpää, tuo omat juomat mukanasi. OHJELMA Tietovisa, yhteislaulua ja pihaleikkejä. Ei morsiammen ryöstöä eikä pönötystä. Illan aikana on mahdollisuus myös saunoa naapurin savusaunassa ja uida lammessa. JUHLAPAIKKA Hääjuhlat pidetään mökkinurmella ulkosalla. Paikalta löytyy aitta vaatteiden vaihtoon sekä huusseja, mutta ei juoksevaa vettä tai muuta luksusta. Ota siis kirkkovaatteiden lisäksi lämmintä mukaan. Verkkarit, lenkkarit ja villapaita ovat oiva valinta illaksi. Pyyhe mukaan, jos haluat saunoa. -------------------- ILMOITTAUTUMINEN 26.6. mennessä ... (*morsiamen* sisko) 0400 – 000 000, arkisin 10.00 – 18.00 tai [email protected] Ilmoitathan samalla allergioista, yöpaikkatoiveista, mukana tulevista pikkulapsista ja eläimistä sekä heidän erityistarpeista. LAHJALISTA Toivomme pääsevämme häämatkalle hieman Tikkurilaa pidemmälle. Häämatkatili: 800020-00000000 Vaihtoehtoisesti saat myös lahjalistan ..ltä. Pääasia kuitenkin on että saavut paikalle! ------------------- MAJOITUS Tarjolla eritasoisia vaihtoehtoja: Telttapaikka 0 € (oma teltta mukaan) Siskonpetipaikka nuorisomökissä 4 € Mukava lomamökki kävelymatkan päässä 30 € / henkilö Autolla liikkuville mökkejä vuokraa Camping ***** www.camping***.fi, puh nro Iltapalaa ja aamupalaa tarjolla myös mökillä. Hääpari on paikalla seuraavanakin päivänä. Jos haluat yöksi kotiin, ..sta lähtee junia joka tunti puoleen yöhön asti. ELÄIMET Juhlapaikalla riemuitsee myös meidän puudeli ja mahdollisesti muitakin kilttejä koiria. Jos joku juhlavieraista saadaan kiinni elukoiden ruokkimisesta juhlaruoalla, voittaa hän itselleen seuraavan huussiämpärintyhjennysvuoron. -------------------- LÄMPIMÄSTI TERVETULOA Jos sinulla on kysyttävää käytännön asioista, ota yhteyttä ***iin. 0400 – 000 000, arkisin 10.00 – 18.00 tai [email protected] Juhlaohjelman hoitaa bestman **** ********, ****@gmail.com
  13. toadstool

    Kutsukortteja

    vasemmalla etukansi, oikealla sisäteksti. taite ylhäällä edit: ja toteutus siis silkkipainona
  14. tässä meidän hieman erilainen kutsu siis neliön muotoinen ja tuo juhlaohjeistus tuli sinne mukaan neliöksi taiteltuna (poistin tosta kuvasta vähän puhelinnumeroita ja nimiä, joten älkää ihmetelkö tyhjiä laikkuja) jos haluutte tietää noi tekstitkin niin kaipa sekin onnistuisi.. kysykää jos tarvii.
  15. meillä taas sulho vapaakirkokkolainen ja minä ev lut. mennään kuitenkin luterilaisessa naimisiin.
  16. itse itseäni lainaten, tuolts toisesta ketjusta:
  17. nimenomaan näin! mutta kylläpä niistä jotain maksaisikin mielellään. muutamassa ravintolassa töissä olleena, ollaan annettu jääpaloja ilmaiseen, mutta kysyjänä on aina ollut joku kanta-asiakas ja tosiaan hyvä pointti toi, että ne loppuu helposti pienestä koneesta. ja tuntuu, että jos kone on aivan tyhjä se tekee hitaammin paloja lisää kuin puolillaan oleva.. en sit tiedä onko toi fakta, mutta ikuisuus niissä menee
  18. ^tuo "onnelliset" on aika söpö meille tulee "leppäset"
  19. toadstool

    Huntu kasvoilla?

    hyvä ketju! mieki suunnittelin alunperin laittavani hunnun kasvoille, mutta en oo vielä keksinyt miten sen parhaiten toteuttaisi. vai toteutanko ollenkaan. se ois vaan niin kiva kun sen vois nostaa pois siitä. mutta haluisin kyllä että se nostettais jo siinä vaiheessa ku olen alttarille saapunut..
  20. Hei, pystysitkö heittää jotain linkkiä , että mistä noita bajamajoja saa vuokrattua? Onko kyseessä joku valtakunallinen firma tai mitenhän se toimii? Meillä kans juhlat teltassa ja vessajuttu kyl mietityttää.. bajamaja ois helpoin ratkaisu, ei tarttes rakentaa ja tyhjennellä sankkoja bajamajat ovat lassila&tikanojan tuotteita: http://www.lassila-tikanoja.fi/fi/Palvelut...ut/Default.aspx ja ps. ei ollutkaan kyse ihan uudesta (kuten häämessuilla annettiin ymmärtää ) vaan muuten siistitty ja hyväkuntoinen vessa
  21. mie vuokraan 80 hengen telttahäihini yhden bajamajan. 95€ oli kpl sellanen yksinkertaisin ilman käsipesujuttuja. lisäksi rahti ja alvit joten hintaa tulee (pirkanmaalle) noin 200 €. jotenki vaan en halua ajatella juhlavieraitani tyhjentämässä huussin ämpäriä.. ilmeisesti lähettävät ihan uuden ja puhtaan bajamajan ja se yks vessa riittää noin 200 käyntiin muistaakseni.
  22. toadstool

    Tietokilpailu / häävisa

    No, kyllä nää nyt suurimmaksi osaksi ON sellaisia, joihin vanhemmat tietää vastaukset. Varsinkin, jos he ovat samassa joukkueessa. Mutta enpä kommentoi tänne enempää, pääasia on kuitenkin, että kaikilla on hauskaa! totta. mutta tarkoitin, että jos haluaa niin sellasia kysymyksia voi keksiä, että kaikki pääsee mukaan. ihan muuten vaan liitin noi omat mukaan, en ehkä niinkään esimerkkinä tästä. mutta onneksi näitä saa vielä hioa pari kuukautta! ihan tyytyväinen en oo vielä näihin..
  23. olen suunnitellut vaihtavani vaatteet illaksi hieman rennompii, koska juhlat on mökillä ja mieluumin siellä viilettää verkkareilla, kuin morsiusmekossa. illalla voi tulla myös vähän kylmempi. ja myös vieraita on ohjeistettu ottamaan mökkivaatteita mukaan, jos jäävät illaksi. tähän mennessä suunnitteilla valkoiset r&b-samettiverkkarit ja jotkut makeet tennarit niiden kanssa. mutta mitään en oo vielä löytänyt kaupoista, joten aika alussa nää suunnitelmat on. valkoinen ois värinä kiva, ku kerta morsian oon! onko kellään muulla suunnitteilla vaihtaa vaatteita illaksi? ja minkälaiseen?
×
×
  • Create New...