Carita9

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Carita9

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kiitos syyshäät vastauksestasi!
  2. Ollaan lähdössä kuukauden päästä häämatkalle Balille. Tarkoituksena olisi ottaa kaikenlaisia ihania hoitoja ja hierontoja ym. Onko kellään kokemuksia niistä? Hotellin yhteydessäkin on spa, mutta mietin onkohan siinä hinnat korkeampia kuin Balin ns. "omissa" hoitokeskuksissa. Onko kukaan käynyt Balilla kampaajalla?? Ammattitaitoisia? Hintataso?
  3. Muista kimppu kuvaukseen! Tai ainakin anna jollekin tehtäväksi muistuttaa siitä. Meidän varsinaiset hääkuvat otettiin juhlapaikalla ruokailun jälkeen, ja kaikessa siinä hässäkässä koko kimppu unohtui. Onneksi on nykyaika ja tekniikka, joten liitetään kimppu toisesta kuvasta toiseen... Tee ne asiat itse, joihin haluat panostaa. Jäi soittamatta urkurille, pappi ei katsonut omia muistiinpanojaan, ja jännittynyt sulhanen muisti marssin väärin, joten lopputuloksena oli väärä menomarssi. Jos olisin tiennyt tämän, olisin itse henk.koht. soittanut urkurille ja kertonut mitkä marssit ovat. Harmittaa edelleen... Tee kaikki mahdollinen askartelu ym. niin ajoissa kuin mahdollista. Kaksi iltaa ennen häitä väkersin vielä menu-paikkakortteja iltamyöhään. Mieluummin olisin ottanut jo rennosti. Ehkä pieni jännityskin olisi ehtinyt silloin tulla. Nyt ei ehtinyt, kun stressasin kaikkea mahdollista lähes viimeiseen asti. YRITÄ nauttia päivästä!!!! Tuntui, että koko päivä ja ilta menivät ohi kuin pikakelattuna! Ihan kuin en olisi "ehtinyt" nauttia päivästä tarpeeksi, kun kaikki oli ohi niin äkkiä.
  4. Hymyilin. Ei itkettänyt ollenkaan, koska menomarssi oli väärä. Ei jännittänyt eikä itkettänyt yhtään, koska pasmat menivät ihan sekaisin virheen takia. Tullessa sitä vastoin itketti, koska marssi oli oikea.
  5. Olisiko täällä ketään Filippiineillä käyneitä? Matkaan olisi tarkoitus lähteä loka-marraskuussa, ja kohde edelleen auki. Ykkösenä olisi Bali, mutta nyt alkoi kiinnostaa myös Filippiinit. Kokemuksia tosin kaivattaisiin? Etsimme ns. paratiisipaikkaa, jossa olisi myös jotain tekemistä. Yöelämä ei niinkään ole tärkeää, vaan rauhallista menoa mieluummin... Mutta onko Filippiinit paratiisipaikka?