Jump to content
Naimisiin.info

nna

Rouva
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku

nna's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. nna

    KUVIA naikkareiden somistuksista

    Meidän kattauksesta joulukuulta. Päädyttiin leikkokukkien sijaan puolukanvarpuihin vieraiden pöydissä. Tarjoilupöydässä oli iso asetelma.
  2. nna

    Teemana violetti/liila

    Tässä yksi kuva meidän joulukuisten häiden kattauksesta. "Suomalaiseen" ja yksinkertaiseen makuun.
  3. nna

    Mauritius

    voisin kuvitella, että maksaa jotain n. 40e, riippuu neuvottelutaidoista yms. meillä matka kesti noin tunnin (hotelli itärannikolla) ja hinta oli muistaakseni n. 35e. joka tapauksessa halvempi, kuin matkanjärjestäjän hinta. meille sanoivat kalevalta ihan suoraan kysyttäessä, että ei ehkä kannata varata heidän kauttaan taksia. joskus on helpompi maksaa pari euroa enemmän kuin inttää ja tingata pitkään. takseissa etukäteen sovittu hinta piti hyvin, ainoastaan kerran yksi kuski "anoi", että antaisimme vähän ylimääräistä (kyse oli niin pienestä summasta, että suostuimme). ei ollut tosiaankaan mikään uhkaava tilanne siinä hotellin pihalla jos joku kuitenkin yrittää huijata, niin hyvä tapa on kuulemma sanoa, että kertoo taksikuskista hotellille. hotellien asiakkaat ovat heille tärkeitä eikä niitä haluta menettää. taksikyydin lyhyelle matkalle saa välillä ilmaiseksikin. kuskit ovat taitavia markkinointimiehiä! kannattaakin ehkä "ystävystyä" jonkun vakiokuskin kanssa; hyöty on molemminpuoleinen.
  4. nna

    Mauritius

    Oltiin häämatkalla Mauritiuksella joulukuussa, hotellina pieni ja sympaattinen la Palmeraie , johon olimme oikein tyytyväisiä. Ympäristö oli aivan upea, ihana, ainutkertainen ja taksit puoli-ilmaisia Suomeen verrattuna (40-50e koko päiväksi). Hintataso muuten ei ole turistikohteista kaikkein halvimpia, esim. vaatteet Suomen hinnoissa. Ei sinne tosin shoppailemaan mentykään. Kävimme mm. luonnonpuistossa (suosittelen), snorklasimme ja uimme sekä söimme hyvin. Aika paljon tuli vietettya aikaa ihan vain hotellilla. Matka saatiin halvalla (en muista valitettavasti hintaa) Kaleva Travelsilta, lennot Ranskan kautta. Pyysimme tarjouksia eri matkatoimistoista ja valitsimme sitten tuon. Kannattaa vertailla hintoja! Tietysti ne vaihtelevat mm. matkan pituuden ja majoituksen mukaan, mutta jos vaatimustaso on suunnilleen tiedossa.
  5. nna

    Salon kukkakaupat

    tilasin sitten kukat Kikan kukasta ja olin niihin erittäin tyytyväinen. valitsin paikan palvelun perusteella: kiersin salon keskustan kukkakauppoja ja osassa oli melko töykeä kohtelu. minulla ei ollut mitään tarkkaa vaatimusta kimpusta, vaan ajattelin, että sanon, minkä tyyppisestä pidän ja teen selväksi, että arvostan ammattilaisen näkemystä ja maksan siitä, että hän suunnittelee kimpun puolestani. ehkä muissa paikoissa ei sitten ollut rohkeutta ottaa tämän tapaista tilausta; ehkä pelkäsivät että en sitten olekaan tyytyväinen ja nostan metelin hääpäivänä. Kikan kukassa minua palvellut ihminen (omistaja?) oli erittäin ystävällinen ja joustava, "innostui" heti ideoistani ja alkoi tekemään kimppuehdotuksia niiden pohjalta. lupasivat toimittaa kukat juhlapaikalle, lainasivat ilmaiseksi maljakon tarjoilupöytään jne. Alkuperäinen hinta-arvio alittui. Itse morsiuskimpulle tuli muistaakseni hintaa n. 70e, mikä oli vähemmän kun odotin, sillä sanoin jo kimppua tilatessani, että olen valmis maksamaan kimpusta vaikka yhtä paljon kuin puvustani ja se on minulle vähintään yhtä tärkeä. Kuva kimpustani on tuossa omien kimppujen esittelyketjussa.
  6. Tässä minun kimppuni. Katseltiin floristin kanssa ideoita, joista pidin ja kerroin haluavani (talvihäihimme) pyöreän, metsäisen kimpun, jossa on useampia eri kukkia/kasveja. Muuten annoin floristille aika vapaat kädet. Ammattilaiseen luottaminen kannatti! Kuvakulma venyttää tuota etualan ruusua, mutta idean näkee kuitenkin.
  7. nna

    Turun kukkakaupat

    Flores Marta Paimiosta tekee ainakin ihan mielettömiä kukkajuttuja. Palvelu oli tosi ystävällistä ja joustavaa, mutta välimätkan vuoksi päädyin sitten ottamaan kukat muualta. Kannattaa googlata, niin löydät nettisivut.
  8. nna

    Salon kukkakaupat

    Salolainen kaverini otti kukat flores martasta paimiosta. Kukat olivat ihan mielettömän upeat (Marta on kai voittanut kukkiensidonnan mm. pronssia tai jotain). Itsekin kysyin tarjousta sieltä, mutta autottomana oli liian vaikeaa päästä käymään katsomassa kukkia. Jos tulee esim. Turusta, niin on kätevästi matkan varrella. Palvelu oli todella ystävällistä ja joustavaa sähköpostitse ja puhelimessa, joten harmittaa vähän, että en päässyt käymään paikan päällä.
  9. nna

    Teemana violetti/liila

    miksei vaikka molemmatkin, meilläkin tulee lilan lisäksi muutakin (ruskea ja tumma vihreä).
  10. nna

    Teemana violetti/liila

    ikeassa ainakin on liloja (purppura) isoja servettejä, halpojakin on. ja pöytäkynttilöitä.
  11. nna

    Pöytänumerot (kuvia)

    Ajattelin tällaisia peltipurkkeja tai sitten lasisia kynttiläkuppeja, joiden ympärille tulisi kuultopaperi, johon on printattu numero. tässä linkissä kuva
  12. nna

    Salon kukkakaupat

    Minuakin kiinnostaisi...
  13. nna

    Teemana joulu

    Hääkarkin sijaan voi myös antaa piparin, johon on kuorrutettu morsiusparin nimet/nimikirjaimet. Tällä hetkellä itseä kiehtoo koristeluissa eniten tummanvihreä sametti ja havupuut, ulkotulet. Häitä juhlitaan tosin jo aika hyvissä ajoin ennen joulua (5.12.2009), mutta haluan joulun näkyvän tarjoilussa ja jossain määrin koristeissa, musiikkivalinnoissa (yhteislaulut) jne. tosin nuo asiat eivät kuulu tänne somistusosastolle.
  14. 14.75 kihla ja on täsmälleen sopiva, jos vihkistä tulee vaikeasti suurennettava, niin otan varmaan valmiiksi koon 15 ja käytän kihlan alla. siinä toivossa, että saan joskus vähän lisää lihaa luiden ympärille
  15. Minne Salossa mahtuisi 120-130 vierasta? (mieluiten ihan vanhan salon alueella tai muuten lähellä uskelan kirkkoa) Onko kukaan pitänyt juhlia seurakunnan tiloissa? Meille on tulossa täysin alkoholittomat häät, joten jos sen suhteen on jotain sääntöä, niin ei haittaa. Seurakunnan tiloista ainakin Mahlakankareen seurakuntakoti vaikuttaa mukavalta, mahtaako siellä olla astioita tarpeeksi tuolle vierasmäärälle? Kertokaa, jos vain tiedätte. Muurlan opistolta olen kysellyt tarjousta nettisivujen lomakkeella, mutta eivät ole vastanneet mitään, vaikka siitä on jo ainakin pari kuukautta. Ihmettelen, että nettisivuilla pidetään tuollaista lomaketta, jos sitten ei vastata... Ja häiden ajankohta on talvella, jos se nyt jotain vaikuttaa
×
×
  • Create New...