puten

Aktiivijäsen
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About puten

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Te jotka olette tarjonneet iltapalalla nakkeja, lihapullia, perunasalaattia tms tai karjalanpiirakoita. Nyt kiinnostaisi suositukset edullisista tuotteista, merkeistä, kaupoista...!! Samoin kiinnostaisi iltapalan määrä/ vierasta kohden
 2. Apua tarvittaisiin...polttariporukan miehet laitetaan kisaamaan kullikuningasta ja palkinnoksi mm kullipilli ja kullipastilleja (ajateltiin että heillä huumori riittää) mutta mitäs kivaa keksisimme polttareissa oleille naisille??
 3. Koska olette antaneet kaasolle / bestmanille lahjat?
 4. meillä morsiusneito ja sulhaspoika kulkevat yhdessä. Kummalle silloin tyynyn laittaisit kannettavaksi? Ja mitä toinen sitten tekee. Mietin että voisiko se joka ei tyynyä kanna niin vain pitää toista käsipuolesta kiinni? Ajatuksissa pyörii myös että viedäänkö tyyny bestmanille joka pitää tyynyä sitten vihkimisen ajan ja ojentaa sormuksen...
 5. kaipailisin kokemuksia sormustyynyn käytöstä. Miten ja kenellä se on ollut kirkossa, morsiusneidolla, sulhaspojalla jotka tuovat sen kävellessään kirkkoon vain bestmanilla?
 6. mitä kautta löysit tuon tarjouksen? yritin viikkareiden sivuja selata mutta ei sattunut silmiin
 7. Onko alkot tallinnassa auki myös sunnuntaisin?
 8. Nyt kaivattas pikaseen vinkkejä, että millä olette menneet tallinnaan ja minkälaisella paketilla, mitä maksanut? Kaikki laivamatka+ auto tarjoukset mitä olen löytänyt on olleet sikahintasia. Monenko hengen voimin olette tallinnassa käyneet?
 9. Ok..kiitos...hyvä tietää (itse asiassa voitinkin juuri stockalle lahjakortin, joten ei kun tilaamaan)
 10. Kokemuksia kaipailisin gallerian kukkakaupasta leppävaarasta sekä sellon kaivokukasta? Myös Heli Mikkonen ja Lähderannan kukkakauppa alkoivat kiinnotamaan tämän palstan kautta eli kokemuksia myös heistä otetaan mielellään vastaan
 11. En jaksanut millään lukea koko ketjua läpi joten nyt kyselisin tuoreita kokemuksia. Eli mistä alkoholit halvimmalla tallinnasta (haussa olutta, sidukkaa, puna/valkoviiniä, kuoharia, booliaineksia, konjakki, likööri). Mitä tulisi ottaa huomioon tallinnassa alkoholijuomia ostettaessa? Saa myös suositella hyviä juomia!
 12. voisiko kättelyn suorittaa seuraavalla tavalla. Eli vieraat ovat juhlapaikalla noin klo 15.15. He pääsevät sisälle odottamaan meitä...Kun me tulemme valokuvauksesta n. klo 16.00 soitamme kaasolle ja hän pyytää vieraita ulos vastaanottamaan hääparia. Kättely suoritettaisiin sitten niin että ulkona käteltäisiin ja kättelyn lopuksi vieraat menevät sisään ja saavat samalla onnittlumaljan joka nostetaan kun kaikki vieraat on kätelty. Kättelyssä mukana me ja vanhempamme.
 13. lisäisin vielä että meillä siis kolmella vanhemmalla uusioperheet ja sulhasen äiti taas yksinäinen ihminen...häneltä ajattelimme suoraan kysyä haluaako perhepöytään vai pöytään sen vieressä , johon tulee muitakin hänen sukulaisiaan.
 14. Tulevatko kaaso ja bestman aina mukaan perhepöytään eli pöytään jossa morsiusparin vanhemmat istuu? Mietin vain kun bestmanilla ei ole seuralaista ja muut hänen kaverinsa istuvat muualla ja sen sijaan kaasolla on seuralainen. Entäs sijoitetaanko perhepöytään tietysti myös vanhempiemme muut lapset...meillä kun tuota populaa sitten siinä pöydässä riittää kun vanhemmillamme on yhteensä 4 kouluikäistä lasta.
 15. meillä eräällä vieraalla on maidoton ja glutteniton ruokavalio. Pitopalvelun tuotteet ovat hyla-tuotteita, joten nyt kaiapaisin hyviä reseptejä tälle kyseiselle henkilölle. Ajattelin itse valmistaa ns erikoisruoat mutta ei niistä ole kokemusta kauheasti...reseptejä otetaan vastaan tänne tai mielellään osoitteeseen [email protected]