miukulainen-84

Rouva
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About miukulainen-84

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/30/84

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Raahesta pappi otti itse yhteyttä ja näin meille sanottiinkin kirkon varaamisen yhteydessä että pappi ottaa yhteyden. Viikkoa ennen häitä otti vasta yhteyden tekstiviestillä
 2. Löytyy lasit (sekä minulta että sulholta), ja lasit päässä myös naimisiin mennään. Minä näytän vammaselta ilman laseja ja sulho näyttää myyrältä... Ja piilarit on henk.koht. mielestä äärimmäisen epämiellyttävät.
 3. Raahessa tammikuussa -09
 4. Lyönpäs itseni tänne joukon jatkeeksi! Eli Raahen kirkoon on varaus 10.1-09 ja jatkopaikka vielä hieman avoin. Mietittiin veteraanimajaa ja lohenpyrstöä, enkä oikein osaa päättää kumpi ois kivempi. Lohenpyrstössä en ole koskaan käynyt.. Asutaan kyllä Kiuruvedellä mutta kun 90 prosenttisesti kaikki vieraista on Raahesta, ja se on miun kotikotikaupunki niin häät vietetään sitten lapsuuden maisemissa
 5. Tänne tulen kyllä minäkin liputtamaan maailman parhaasta kaasosta! Liikaa täällä saa lukea näitä pettymyksiä puolin ja toisin kaasoilusta. Mutta minä voin olla 120% varma että meillä näitä pettymyksiä ei tule! Meillä voi olla mahdollista että kaaso on raskaana (ainakin sivulauseista pääteltynä ) joka olisi tuplasti mahtavaa! Meille voi tulla jätti sota ennen meidän häitä, mutta mä tiedän että tämän ihmisen kanssa ne "sodat" vain syventää ystävyyttä. Niin ne on tehnyt aikaisemminkin! Suuri kiitos jo etukäteen rakkaalle Ama82-kaasolleni. Luv juu! :-X
 6. Meillä meni paremminkin niin päin että minä vaadin, että maksan kaasolle mekon. Toki me molemmat tiedetään että me ollaan molemmat ihan pa. (eli minä ja kaaso... )eikä puku tule olemaan mikään 1000 euron merkki luomus. Jotain kaunista, ja sellaista mitä hän voi käyttää tulevaisuudessakiin! Tämä on yksi tapani kiittää häntä siitä että on ollut tukenani ja apunani tässä sekamelskassa. Ja onhan hän ollut se tärkein ihminen jo ennen miesten tuloa elämään, joten olen valmis maksamaan kaasolleni puvun.
 7. Tuskinpa meillekään tulee minkään sortin istumajärjestystä. Minä myös kammoan ideaa että jouduttas sulhon kans eristäytymään omaan "pikkupöytäämme". Tahdon ihmisten sekaan jutustelemaan yms. Meillä tosin on helppoa kun vieraina ei ole kuin minun sukulaisia jotka kaikki tuntee toisensa, ja muutamia ystäviä jotka on suurimmaksi osaksi lupsakoita savolaisia jotka jaarittelee vaikka katulamppujen kanssa ei luulis olevan hiljasta/tylsää. Meidän häät nyt muutenkin tulee olemaan hyvin vapaa muotoiset joka suhteen. Inhoan etikettiä, kierrän sellaset kaukaa..
 8. Miksi minun päähäni on iskostunut se, ettei naimisiin mennä toisen tahdosta? Eikö se kuitenkin ole kahden ihmisen yhteinen päätös? Uskon Heidin miehellä olevan ihan järkevä (ainakin omasta mielestään ) selitys asialle. Onko miehen edellinen vaimo ollut millainen? onko hän kenties jo kerran "joutunut naimisiin toisen tahdosta"? Ehkä ero otti koville ja pelkää saman tapahtumista? Joskus jopa sosiaaliset paineet voivat saada aikaan sen ettei halua "näin pian" uudestaan naimisiin? (sukulaiset, ystävät yms..) Keskustelkaa, kertokaa mitä itse haluatte ja miksi. Miksi naimisiin meno on sinulle tärkeää ja ole myös valmis kuuntelemaan syyt miksei miehesi halua naimisiin. Ja kuten Rosetta sanoikin, ehkä miehesi ajattelee automaattisesti häitä 200 henkilön suurjuhlana, voihan sitä mennä naimisiin maistraatissa ja vaikka lapsen synnyttyä pitää avioliiton siunaus. Tsemppiä, ja onnea tulevasta perheen jäsenestä Heidille.
 9. Ainakin itse olen koivunlehtiä säilönyt pakastimeen, ihan hyvin ovat kestäneet. Luulisi onnistuvan viinimarjanlehdilläkin. Itse olen laittanut ihan minigrip pussiin ja litistänyt ilmat ulos. Vievät vähän tilaa pakastimessa sellaiset littanat.
 10. Nykyisestä nti Huttusesta (Huttusia suomenmaassa on tällähetkellä 7464 kipaletta) tulloopi ajallaan rva Ilomäki. (Ilomäkiä suomessa 1067 kpl) Että hiukkasen harvinaisempi nimi.
 11. Vähän sama tilanne... Tosin pahasti (ainakin tällähetkellä) näyttää, ettei anoppi edes tule olemaan läsnä häissämme..(ellei hänen mielensä puolessa toista vuodessa mitenkään muutu..) Että jos sieltä sattuu tulemaan 50€ niin varmaankin pyörryn järkytyksestä ja kehystän sen setelin seinälle. (tai otan ainakin valokopion siitä ja laitan seinälle.) Keskusteltiin miehen kanssa tuossa juuri aiheesta ja totesimme ykskantaan että iloinen olisin siitä 50€:stakin vaikka vanhemmat veljet saisi rantatontin heidän tilaltaan... Mutta joo.. Muuten samoilla linjoilla monen kanssa siinä että varallisuudesta riippuen se on joko pieni tai iso. Itse tulen olemaan kiitollinen jokaisesta vieraasta joka häihimme tulee.. Jos he itse haluavat euron tai kaksi antaa olen todennäköisesti hyvin hämilläni ja hyvin kiitollinen.
 12. Yhdyn muihin, ja vastaan, että kyllä se on siitä kantajan persoonasta kiinni. Itselläni on ihan tuikitavallinen puolipyöreä 4mm sormus. (joka pujotettiin sormeeni eilen.. ) Ilman mitään kiviä. En vain halunnut siihen mitään. Nyt sitten syntyi ajatus, että jos (ja kun) joskus perheen lisäystä tulee, istuttaisin aina kiven per lapsi. Esim tyttölapsesta punaisen ja poikalapsesta sinisen kiven. /edit: Siis pujotettiin sormeeni toissapäivänä.. En ehtinyt edes hoksata että sitä ollaan jo maanantain puolella menossa. ;D
 13. Oooo.. Vau! ;D Kiitos Meibel, olen oppinut jälleen jotain uutta! Taulumäen kirkkoon en ole vielä sisälle asti ehtinyt, ehkäpä nyt voisi käydäkin kun tuo sukulaispappi siirtyi sinne kappalaiseksi.. Hyvä tekosyy!
 14. No ei se ole ihme, etten ole jyväskylässä törmännyt kuin kirkkopuiston kirkkoon ja taulumäen kirkkoon. Eihän nuita muita edes kirkoksi tunnista!! Keljon kirkon tunnistin nyt tuosta kuvasta, mut oon aina luullut sitä joko kirjastoksi tai uimahalliksi.. : Löysin näitä hirviöitä vielä muutaman lisää.. Valitettavasti.. Eipä taulumäenkään kirkko mikään komistus ole.. Netti sivuilla tätä kuvataan näin.. Siis anteeksi mikä?? BASILIKA?? oonkohan mää koulussa nukkunu jonkun tärkeän tunnin? Mä oon aina luullut basilikaa yrtiksi.. Lahti/salpausselän kirkko
 15. Juu kyllä nuo vetää aika sanattomaksi ! ja jos ajatuksena olisi ottaa hääparista kuvia kirkon kera, niin ei hyvää päivää.. : Melkein sama kun ottaisi kuvan jossain kerrostalo/betoniviidakossa. ;D Modernia tai ei, tuollaiseen minua ei saisi edes normaaliin jumalanpalvelukseen!! :-/ Kyllä sen kirkon pitää kirkolta näyttää!