Jump to content
Naimisiin.info

miukulainen-84

Rouva
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän miukulainen-84 kaikki viestit

  1. Raahesta pappi otti itse yhteyttä ja näin meille sanottiinkin kirkon varaamisen yhteydessä että pappi ottaa yhteyden. Viikkoa ennen häitä otti vasta yhteyden tekstiviestillä
  2. Löytyy lasit (sekä minulta että sulholta), ja lasit päässä myös naimisiin mennään. Minä näytän vammaselta ilman laseja ja sulho näyttää myyrältä... Ja piilarit on henk.koht. mielestä äärimmäisen epämiellyttävät.
  3. miukulainen-84

    Ihanat kaasot!

    Tänne tulen kyllä minäkin liputtamaan maailman parhaasta kaasosta! Liikaa täällä saa lukea näitä pettymyksiä puolin ja toisin kaasoilusta. Mutta minä voin olla 120% varma että meillä näitä pettymyksiä ei tule! Meillä voi olla mahdollista että kaaso on raskaana (ainakin sivulauseista pääteltynä ) joka olisi tuplasti mahtavaa! Meille voi tulla jätti sota ennen meidän häitä, mutta mä tiedän että tämän ihmisen kanssa ne "sodat" vain syventää ystävyyttä. Niin ne on tehnyt aikaisemminkin! Suuri kiitos jo etukäteen rakkaalle Ama82-kaasolleni. Luv juu! :-X
  4. Meillä meni paremminkin niin päin että minä vaadin, että maksan kaasolle mekon. Toki me molemmat tiedetään että me ollaan molemmat ihan pa. (eli minä ja kaaso... )eikä puku tule olemaan mikään 1000 euron merkki luomus. Jotain kaunista, ja sellaista mitä hän voi käyttää tulevaisuudessakiin! Tämä on yksi tapani kiittää häntä siitä että on ollut tukenani ja apunani tässä sekamelskassa. Ja onhan hän ollut se tärkein ihminen jo ennen miesten tuloa elämään, joten olen valmis maksamaan kaasolleni puvun.
  5. Tuskinpa meillekään tulee minkään sortin istumajärjestystä. Minä myös kammoan ideaa että jouduttas sulhon kans eristäytymään omaan "pikkupöytäämme". Tahdon ihmisten sekaan jutustelemaan yms. Meillä tosin on helppoa kun vieraina ei ole kuin minun sukulaisia jotka kaikki tuntee toisensa, ja muutamia ystäviä jotka on suurimmaksi osaksi lupsakoita savolaisia jotka jaarittelee vaikka katulamppujen kanssa ei luulis olevan hiljasta/tylsää. Meidän häät nyt muutenkin tulee olemaan hyvin vapaa muotoiset joka suhteen. Inhoan etikettiä, kierrän sellaset kaukaa..
  6. Ainakin itse olen koivunlehtiä säilönyt pakastimeen, ihan hyvin ovat kestäneet. Luulisi onnistuvan viinimarjanlehdilläkin. Itse olen laittanut ihan minigrip pussiin ja litistänyt ilmat ulos. Vievät vähän tilaa pakastimessa sellaiset littanat.
  7. Nykyisestä nti Huttusesta (Huttusia suomenmaassa on tällähetkellä 7464 kipaletta) tulloopi ajallaan rva Ilomäki. (Ilomäkiä suomessa 1067 kpl) Että hiukkasen harvinaisempi nimi.
  8. Vähän sama tilanne... Tosin pahasti (ainakin tällähetkellä) näyttää, ettei anoppi edes tule olemaan läsnä häissämme..(ellei hänen mielensä puolessa toista vuodessa mitenkään muutu..) Että jos sieltä sattuu tulemaan 50€ niin varmaankin pyörryn järkytyksestä ja kehystän sen setelin seinälle. (tai otan ainakin valokopion siitä ja laitan seinälle.) Keskusteltiin miehen kanssa tuossa juuri aiheesta ja totesimme ykskantaan että iloinen olisin siitä 50€:stakin vaikka vanhemmat veljet saisi rantatontin heidän tilaltaan... Mutta joo.. Muuten samoilla linjoilla monen kanssa siinä että varallisuudesta riippuen se on joko pieni tai iso. Itse tulen olemaan kiitollinen jokaisesta vieraasta joka häihimme tulee.. Jos he itse haluavat euron tai kaksi antaa olen todennäköisesti hyvin hämilläni ja hyvin kiitollinen.
  9. Yhdyn muihin, ja vastaan, että kyllä se on siitä kantajan persoonasta kiinni. Itselläni on ihan tuikitavallinen puolipyöreä 4mm sormus. (joka pujotettiin sormeeni eilen.. ) Ilman mitään kiviä. En vain halunnut siihen mitään. Nyt sitten syntyi ajatus, että jos (ja kun) joskus perheen lisäystä tulee, istuttaisin aina kiven per lapsi. Esim tyttölapsesta punaisen ja poikalapsesta sinisen kiven. /edit: Siis pujotettiin sormeeni toissapäivänä.. En ehtinyt edes hoksata että sitä ollaan jo maanantain puolella menossa. ;D
  10. Oooo.. Vau! ;D Kiitos Meibel, olen oppinut jälleen jotain uutta! Taulumäen kirkkoon en ole vielä sisälle asti ehtinyt, ehkäpä nyt voisi käydäkin kun tuo sukulaispappi siirtyi sinne kappalaiseksi.. Hyvä tekosyy!
  11. No ei se ole ihme, etten ole jyväskylässä törmännyt kuin kirkkopuiston kirkkoon ja taulumäen kirkkoon. Eihän nuita muita edes kirkoksi tunnista!! Keljon kirkon tunnistin nyt tuosta kuvasta, mut oon aina luullut sitä joko kirjastoksi tai uimahalliksi.. : Löysin näitä hirviöitä vielä muutaman lisää.. Valitettavasti.. Eipä taulumäenkään kirkko mikään komistus ole.. Netti sivuilla tätä kuvataan näin.. Siis anteeksi mikä?? BASILIKA?? oonkohan mää koulussa nukkunu jonkun tärkeän tunnin? Mä oon aina luullut basilikaa yrtiksi.. Lahti/salpausselän kirkko
  12. Juu kyllä nuo vetää aika sanattomaksi ! ja jos ajatuksena olisi ottaa hääparista kuvia kirkon kera, niin ei hyvää päivää.. : Melkein sama kun ottaisi kuvan jossain kerrostalo/betoniviidakossa. ;D Modernia tai ei, tuollaiseen minua ei saisi edes normaaliin jumalanpalvelukseen!! :-/ Kyllä sen kirkon pitää kirkolta näyttää!
  13. Aika kamalia. En kyllä itse näkisi meneväni missään tuon näköisessä naimisiin.. Jotain romantiikkaa siinä kirkossakin täytyy olla, jos sellaisessa naimisiin menen.. : Tässä myös muutamia.. Klaukkalan kirkko.. kuva kertoo kyllä kaiken.. Katollinen pyhän marian kirkko, minulla tulee tästä enemmän mieleen paloasema kuin kirkko Tämä löytyi vallan sivuilta nimeltä suomen rumin kirkko.. Vaasasta Tämä ei ole kamalan ruma mutta ei tästäkään kirkko mieleen tuu.. : orivedeltä..
  14. Samaa mieltä Bruiden kanssa, Jos ei papille kelpaa; otetaan toinen. Se on kuitenkin minun ja sulhaseni päivä. Ja kuten Brudekin sanoi, ne on vain olkapäät.. Omissa olkapäissäni ei ainakaan ole mitään rietasta!! :
×
×
  • Create New...