Buppis

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Buppis

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 07/04/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Meidän häissä soitti Tanssiyhtye Valo. Pojat olivat oikein mukavia ja soittivat aivan ihanasti. Viestittely tehtiin sähköpostin välityksellä ja kaikki sujui hienosti. Kysymykseen sai vastauksen nopeasti. Häävalssit he opettelivat ja tekivät soittolistastaan meidän musiikkimaun mukaisen. Ihastuin heti laulajan ääneen, kun sitä netistä kuuntelin ja yhtä hyvältä se kuulosti livenä. Häihin pojat saapuivat hyvissä ajoin ennen vieraiden tuloa. Kaikki oli valmiina, kun vieraat saapuivat. Maksoimme bändille 1140€, mutta tämä siitä johtuen että he tulivat jo kahden aikaan, kun varsinainen keikka alkoi noin yhdeksän aikaan. Bändi olisi ottanu hieman alle 900€ siitä, että he tulisivat paikalle 2 tuntia ennen keikkaa. Tämä ei meille sopinut, kun lava oli samassa tilassa missä häävieraatkin olivat. Suosittelen bändiä lämpimästi!! Pojat kyllä osaavat hommansa
 2. Häät onnellisesti ohi, rouvaelämää tästä eteenpäin <3

 3. Melko paljon yritän tehdä itse. Tässä listaa mitä olen ajatellut askarrella: * Kutsut * Juhlaohjeet kutsuun liitteeksi * Kirjekuoren koristukset * Kiitoskortit * Tienvarsikyltit * Vieraskirja * Lahjat vieraille * Menu/ohjelmatörpäköt * Hääauton koriste
 4. Mä oon käyttäny veetin ihonkarvanpoistoainetta.. Siitä jää pehmeä lopputulos..karvojen täytyy olla vaan vähän pidempiä, jotta lähtee varmasti kaikki.. Ja hassulta tuntuu seistä kädet ylhäällä, jotta aine kainaloissa saa vaikuttaa..mutta homma on vaivan arvoista..
 5. Hei. Kaipaisin kokemuksia Kauppakeskus Tuulosen parturi-kampaamoista. Onko kukaan käyttänyt niiden palveluita? Itse tässä pohdin että mistä tilaan häämeikin ja -kampauksen..
 6. Mun kihlasormuksessa lukee: Jussi 14.2.2006 ja sulhasen sormuksessa lukee: Tanja 14.2.2006 Sulhasen kihlasormukseen kaiverretaan vielä vihkipäivä, koska ei tahdo toista sormusta. Vielä en tiedä mitä omaan vihkisormukseeni kaiverretaan. Ideoita etsitään,ainakin vihkipäivä tulee.
 7. Odotan innolla kuvaa, sillä itekin olen ajatellut hääkarkeiksi Brunbergin suukkoja
 8. Itse haluan tyllialushameen sillä viime kesän häissä jossa olin niin morsiamen tanssiessa vanne tuli aina mutkan perässä ja se ei näyttänyt hirveän kivalta. Mutta tämä on vain minun mielipiteeni.