Jump to content
Naimisiin.info

Eva

Aktiivijäsen
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Eva's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. mIksei onnistuisi? Hyvällä hionnalla pienennetyst sormuksesta ei edes huomaa, että se on pienennetty ja samoin kahden sormuksen modistaminen yhdeksi onnistuu basic rutiinilla, ellei mitään ihmeellisempää toivota. Miksei "palaset"kin onnistuisi, nehän voisi jopa tehdä suorien palkkienn sijaan vaikka roomalaisiksi numeroiksi häääoäivästänne! Ei huono idea tuo palkit ja timangit.
  2. Meillä on mieheni kanssa leveät keltakultaflakat kihloina. Alunperin oli tarkoitus vain modistaa näistä vihkisormukset, mutta minä saan lisäksi uuden sormuksen. (Jee!) Kihloihin tulee timantteja ympäriinsä ja kumpaankin yksi rubiini symboliikaksi. Siis myös miehen sormukseen tulee useampia kiviä. Kivet istutetaan hiertäen ja epäsymmetrisesti ja ne ovat myös senverran pieneiä, ettei niitä huomaa kuin välkähdyksinä kun valo osuu sopivasta kulmasta. Laitan vaikka kuvia kun saan ne sepältä. Suunnittelin sormukset itse ja tein suunnitelmasta yksinkertaisen version koneella. Tämän jälkeen pyysin tarjoukset useammalta kultasepältä. Näin sain hintaskaalan budjettia varten. Jos mieleistä valmissormusta ei löydy, kannattaa kultasepiltä kysellä tarjouksia uniikkiin. Saattaa tulla jopa halvemmaksi ja saat varmasti sellaiset sormukset kuin haluatte. Paljas kihla ei välttämättä kalpene vihkin rinnalla, se saattaa yksinkertaisuudellaan jopa tukea sitä ja saada aikaan paremman kombon kuin pramea ja pramea.
  3. Mulle tulee kreikkalaismallinen seppele (siis sellainen "laiha", ei runsas, vaan ns klassinen) ja sen heiton jälkeen cocktailhattu/fascinaattori (hieno sana. ) Huntua en tahdo, koska se kuuluu meilestäni jollekin neitseellisemmälle, kuin minä, joten seppele on hyvä. Naimattomat neitseet pitää huntua, rouvat hattua, tai pääliinaa, ja "jo naidut" naiset ja lesket pitää seppelettä. Aion myös viskata seppeleeni puskan sijaan. Lentänee mallinsa vuoksi hyvin.
  4. Kiitos, Amantine! Nyt on aika varattuna hääkampaukseen ja meikkiin Tähtisilmän Tainalta. Sama sävel löytyi heti ja oikealle päivällekin löytyi aika! Happy,happy,happy. (nyt vain kerron sulhaselle, että hääkampaus tehdään täysin väärällä puolella kaupunkia kuin häät, tai kuvaus... Hee.)
  5. Kiitos myyntipuheesta! Taidanpa mennä käymään... Muiltakin tosin ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä lainekampaukset hallitsevista kampaajista!
  6. Osaako kukaan suositella kampaajaa, joka osaisi tehdä 20-30-luku kampauksen, eli painetut/vesilaineet? Paniikkia pukkaa...
  7. Kukaan muu ei ole vastannut niin vastataan osittain. Pienet timantit maksavat 5-9 e/kpl, riippuen kiven ja hionnan laadusta, sekä timantin väristä. Niitten istuttaminen maksaakin sitten alkaen ~20e. Mustista kivistä en osaa sanoa. Suosittelen valmistavaa kultasepänliikettä, joka saa tarkastettua päivän hinnan ja saatavuuden. Sekä hinta, että saatavuus saattavat vaihdella jopa ihan päivittäin. Periaatteessa musta, tai muu värillinen, timantti on halvempi kuin w/vs timantti. Myös ns princess-cutin tulisi olla halvempi kuin briljantin, mutta näin ei ikävä kyllä aina ole. Onnea metsästykseen!
  8. Kaikki korut kannattaa aina kaiverruttaa käsin! Käsin kaiverruksessa leikataan materiaalia, kun taas konekaiverruksessa materiaalia vain siirretään kirjoituksen tieltä, eli siis materiaalia ei poisteta. Käsin kaiverrettu kaiverrus pysyy kauemmin kuin koneella tehty, mutta sen poistaminen on usein hankalampaa. Käsinkaiverrus on myöskin lähes aina kauniimpi, eikä oikeasti edes maksa niin paljon, että kannattaisi jättää väliin!
  9. Meillä on tullut ylimääräisiä kutsumattomia kutsuttuja 3x avec, yksi näistä velipuoleni uusi tyttöystävä, johon äitipuoleni sanoi että maksaa kyllä tytön tulon, jos ovat vielä häitten aikaan yhdessä. Kiva, en edes tiennyt että velipoika seurustelee... Mutta kyllä se lähinnä on ollut sulhanen, joka näitä uusia kutsuttuja on keksinyt.. Vuoden päivät ollaan vieraslistaa mietitty ja kun kutsuja ollaan sitten printtaamassa, hän muistaa yhtäkkiä kaksi serkkuaan lähikunnista monilapsisine perheineen, sekä ainakin kaksi kaveria(+avec, kun eivät tunne ketään!), joista ei koko vuoteen ole ollut puhetta! Ja minä en ole ns bridezilla, joka tekee päätökset yksin, vaan sulho on alusta asti ollut suunnittelemassa kanssani. Ei mitään, miehen puolelta tulee niin vähän porukkaa, että poistimme sitten listasta muutaman minun vanhemman kaverin ja pari työkaveria (joilla oli kutsutkin valmiina, postimerkkejä vaille...). Ja silti kutsuttuja on liikaa. Onneksi osa joutuu perumaan kuitenkin. Silti, suunniteltu ja käännelty ja mietitty VUOSI ja nyt sille muistuu mieleen suku ja kaverit?!? Ei hyvää huomenta... Arvatkaa kuka, muuten, sai kunnian ilmoittaa esim työkavereille, että emme voikaan kutsua heitä sittenkään, vaikka häistä on puhuttu ja kohta vuoden verran?
  10. Serythian 'uniikki' on aivan ihana... Hyvä idea noi sivu timangit!
  11. Avokauppahan ei ole mikään itsestään selvyys, joten varsinkaan jo kaiverretusta sormuksesta ei välttämättä saa rahoja takaisin. Toisaalta, vahingoittunut/rikkinäinen tavara tulee saada palauttaa, tai vaihtaa vastaavaan. Mitä itse suosittelisin on se, että hetimiten käyt kyseisessä liikkeessä sormuksen kanssa ja teet reklamaation. Kauppa ei voi korvata asiaa, ellei saa siitä ilmoitusta, joten se on eka tehtävä. Jos sormuksessa on selvät pihdinjäljet, ei kukaan itseään kunnioittava kultaseppä voi päästää sellaista käsistään asiakkaalle. reippaasti alle puolen millin klommot saa korjattua suht helposti, mutta sitä isompien kanssa tulee ongelmia. Käy siis työn tehneen kultasepän luona ja selitä tilanne, kyllä hän sen yrittää jotenkin korjata. Jos ei, yritä purkaa kauppa vetoamalla rikkonaiseen tavaraan. Kerrothan, kuinka kävi.
  12. Meillä tulee olemaan vihkiminen ulkona, mutta toisink kuin Sahramilla, tammen alla. Matka "alttarille" tehdään näillä näkymin räsymatoista ja kynttilät reunustavat räsykujaa. Bestaman muistutti vanhasta perinteestä tahdon-kohdassa, jonka mukaan sulhanen saa jokaisesta vaikenemastaan sekunnista kossupullon... Kossuista viis, mutta sukulaisten ilmeet olisivat tämän arvoisisa! Sukkanauhan heiton alussa, kun sulhanen mönkii siellä helman alla, on tarkoitus hieman vedättää. Ajatuksena on helman alle kiinnitetty vyö, joka on enemmän tai vähemmän täynnä kaikkea epämääräistä. Aluksi sieltä on tarkoitus vetää bestmanin kalsarit, olettaen, että sellaiset saadaan jostain huomaamatta. Myös erilaiset muut asiaan liittymättömät kamat tullee kyseeseen. Kalsareitten lisäksi. Minulla ei ole hääkimppua, vaan seppele. Aion heittää seppeleen, jonka jälkeen laitan päähäni hatun uuden siviilisäädyn merkiksi. (Eli huntua käyttivät neitsyet, jo naimisissa olleet/lesket käyttivät yleisesti seppelettä. Rouva peittää päänsä huivilla tai hatulla.) Mietimme myös, että meidän pöytämme takana olisi lakana tms valkoinen kangas, johon suvun edesmenneet "kerääntyvät", mutta tämäkin on ollut vielä ajatuksen tasolla. Osalle ihmisistä häät alkavat jo perjantaina, ja ainakin jatkuvat sunnuntaille. Meillä on myös varattu iso sauna, mihin kaikki ovat tervetulleita, pukeutuneena, tai nou. Kaveri/tuttavapiirissäni tämä on normaalia, miehen puolelta saattaa tulla ihmettelyjä. Yleisetikin näitä häitä on järjestetty omalla maulla, ihan kutsuista lähtien. Kutsujen teksti oli hyvin meidän tyyppistä, kuten myös kutsun kuva meistä pussaamassa. Silti; paras oma idea näihin häihin on se, että meille tulee onkimista!! Vähän kuin ala-asteella.
  13. Huhhuh!... Itse en tällä kropalla pukeutuisi mihinkään, joka kapenisi lantiolta alaspäin... Sitten voisin samantien pukeutua vaikka elmukelmuun tms pukevaan.. Mutta näistä puvuista, tällä sivulla, pukeutuisin aivan tasan varmasti tuohon tummanpunaiseen Hello Kitty- pukuun, se on aivan IHANA!!! Kuvan nähtyäni en enää olekaan varma jo hankitusta puvusta..
  14. Eva

    Teemana syksy

    Tuli just eilen mieleen, että käpyjen tilalle voisi kerätä tammenterhoja, niitä on meillä hiekkatiet pullollaan tossa syksymmällä. Nättiä kuin mikä, sanon!
×
×
  • Create New...