MillaJo

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MillaJo

 1. Siis saahan sitä olla kohtelias ja arvostaa toisen teetettyä pukua. Mutta se, että joku väittää Morsiusgalleriassa (keinokuitukankaista)teetetyn puvun olevan paranneltu versio (luonnonkuitu)kankaista tehtävistä aidoista Vera Wangeista on ihan älyttömän hauskaa! Enpä ole älyttömämpää kuullut vähään aikaan
 2. OMG! Tää on niin reps!
 3. Voi miten ihana tuo alkuperäinen Vera W:n malli! Harmi ettei jäljitelmä onnistunut niin hyvin Varmaan on tosi vaikea malli tuollainen toteuttaa. Tai ehkä nuo kellotukset vain hämää, koska ne on jäljitelmässä pusertuneet liian tiukan vedoksen alle. Mutta onhan se silti ihan kiva puku noin kokonaisuutena.
 4. ^ Samantien voidaan kieltää liikuntavammaiset, näkövammaiset ja miksei kaikki muutenkin epätäydelliset yksilöt.
 5. ^ Ehdottomasti parempi, että se katosi bittiavaruuteen, koska edelleenkään mä en kirjoittanut tuota tekstiä isiään vihaavista morsiamista vaan Bambiina. Lukekaa hyvät ihmiset enemmän kuin se viesti johon on lainattu! Wilmari siis sössi tuon lainauksen väärin. Muuten ei haittaisi, mutta en allekirjoita noita Bambiinan mielipiteitä.
 6. Heh, ihan kuin puhuisit itsellesi  Mielestäsi Bambiina ja muut perinteiden kannattajat puristautuvat muottiin, kun järjestävät perinteitä noudattavat häät joissa saattaa esiintyä tiaroita ja prinsessaleikkejä (mitä ikinä ne sitten ovatkaan??) Ja tuomitset epäsuorasti muita kirjoittajia epävarmoiksi, ”niiksi ihmisiksi joiden mielestä häiden pitää mennä sen yhden ainoan muotin mukaan” ja mustavalkoisiksi. Enkä usko, että vaikka kuinka monissa häissä olisitkaan käynyt, olet nähnyt kaikki karkit, leikit, kermakakut (sekä puvut että syötävät) ja vironkieliset juhlapuheet, joten en usko, että voit noin vain tuomita ne pliisuiksi. Se on vain sinun mielipide. Ponttisi on ymmärretty ja hyväksytty. Eihän kukaan ole väittänyt (minä ainakaan), että kirkkohäät olisi ainoa oikea vaihtoehto. Miksi aihe edes on sinulle niin arka, jos tunnet olevasi kovin varma omista valinnoistasi? Ei kiitos, en näe asioita mustavalkoisesti. Mielestäni häiden ei nimenomaan pidä olla tietynlaiset (missä olen väittänyt niin?) Puhutkohan tässäkin kohtaa itsellesi? Olisitko ehkä kuitenkin halunnut kirkossa vihittäväksi ja nyt harmittaa? Ja ei kiitos, en halua äärimmäisen perinteisiä häitä kaikkine koukeroineen, mutta jos haluaisin niin en tuntisi itseäni epävarmaksi niiden johdosta. Olen suunnilleen ikäisesi ja muistan kyllä, että että ihmiset tykkäävät tehdä elämässään asioita oman maun ja mieltymyksen mukaan (missä olen mitään muuta väittänyt?) Muistathan sinäkin olla tekemättä olettamuksia muista keskustelijoista omien epävarmuuksesi pohjalta?
 7. ^ Okei, siis se, että menee naimisiin 15minuutissa maistraatissa perinteisen kirkollisen vihkikaavan sijaan on itsevarmuutta? Aika huvittava ajatus, että nuoret morsiamet epävarmuuksissaan järjestää kirkkohäät ja valitsevat valkoisen puvun Eli, jos haluat olla itsevarma ja vakavasti otettava morsian; älä valitse kermakakkua, ei valkoista pukua, ei kirkollista vihkimistä, ei puheita hääjuhlassa, ei leikkejä vieraiden viihdytykseksi eikä missään tapauksessa mitään vaaleanpunaista! (näitä ei siis voi valita vaikka niistä kuinka pitäisi, koska ne ovat kliseitä ja selkeä epävarmuuden osoitus) Sori, tosi kärjistettyä, mutta oli pakko tarttua tuohon älyttömään ajatukseen
 8. OT: Miksiköhän edellisen viestin lainaus näyttäisi kuuluvan mulle, vaikka kirjoittajana on Bambiina? Luin jostakin, että yleensä nuoremmat morsiamet haluaa näitä tässä keskustelussa häähelvettiin lukeutuvia, muualla ehkä perinteiseksi tituleerattuja juttuja ja yli kolmekymppiset morsiamet hakevat jotain muuta. Mun mielestä se on ihan ymmärrettävää. Ei se oikein tuntuisikaan tyylikkäältä, että 35v morsianta olisi isä luovuttamassa. Siksi kai ne ”tiarat ja prinsessaleikitkin” saattaa tuntua naurettavilta, kun on sitä ikää jo kertynyt sitten prinsessavuosien. Häät on kai näille ihmisille enemmän tavallista juhlaa muistuttava tilaisuus (koska se, ettei ole karkkeja, leikkejä, kermakakkuja ja vironkielisiä juhlapuheita ei tee tilaisuudesta ennennäkemätöntä hääjuhlaa). Mielestäni se, että pitää kaikkia hääleikkejä yms. mauttomina ja lähkökohtaisesti epäonnistuvina osoittaa enemmän mielikuvituksen puutetta kuin hyvää makua.
 9. Mä en ole vielä päässyt koristelemaan, mutta kaveri aikoo käyttää luonnonantimia ens kesäkuussa omissa häissään. Sen verran tuli noista mustikanvarvuista mieleen, että viime kesäkuussa toin nipun niitä sisälle maljakkoon ihan muuten vaan. Parissa päivässä niihin tuli sellaiset hennot pienet marjanalut/nuput. Näytti tosi kauniilta yhdessä niiden mahtavan vihreiden lehtien kanssa. Uskon, että niistä tulisi häihin tosi kauniit koristeet.
 10. Yksi vaihtoehto voisi olla suihkauttaa tavallista läpinäkyvää matta/kiiltävää lakkaa yksi kerros. Sitten ripotella vielä lakasta märän pojan päälle kimalletta ja lopuksi toinen kerros lakkaa (edellisen kuivuttua)
 11. Älä piittaa. Tämä tuntuu muutenkin olevan enemmän vaihtoehtoporukan ketju. Esim: Eihän tästä puutu kuin enää itse vihkiminen, niin koko häitä ei tulisi.
 12. ^^ Älä ymmärrä väärin, esitin vain oman mielipiteeni. En siis ole tekemässä lakialoitetta uudeksi avioliittolaiksi. Koen vain, että se ei ole minulta mitään pois jos joku haluaa kutsua pässiä vuoheksi ja tulee siitä onnelliseksi.
 13. Oliko eilisessä jaksossa jokin tehtävä? Mä ainakin missasin jos oli. Seurattiinhan siinä sitä ystävien esityksen valmistelua, mutta mun mielestä se oli vain hauska. Eikä tainnut pahemmin mainostustakaan löytyä. Eikä sitä monen mainitsemaa muovisuutta. Sen sijaan saatiin seurata ihanan parin häitä, jossa oli selvästi läsnä koskettava, aito tunnelma niin parin, ystävien kuin perheenkin ansiosta. Mua ei myöskään haitannut edellä mainitut avioliittomaininnat^^ Eihän avoliittokaan ole pelkästään meidän heteroparien yksinoikeus. Miksi avioliittokaan olisi?