Haati

Rouva
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

About Haati

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pohjoinen
 1. Annan kyllä suositukseni Olli Junekselle, mutta minulle jäi nyt hieman epäselväksi, että onkohan hän muuttanut etelämmäksi? Sivut ovat uudistuneet täysin sitten viime näkemän. Koko päivän kuvaus oli verrattaen edullinen, mutta toki useita satoja euroja. Voitte kysäistä tietenkin itse tarkemmin: http://foto-junes.fi/
 2. Nuttura-/kiharakampaus maksoi koekampauksineen 55€ Rovaniemellä Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen, hyvin kesti!
 3. Häiden jälkeisellä viikolla oli heti alkuviikosta maksettu kaikki laskut, mutta valokuvat on vielä tulematta ja kiitoskortit tilaamatta.
 4. Me tylsinä käytännön ihmisinä kuittasimme huomenlahjat hakemalla kaupasta litteän tv:n (20") makuuhuoneeseen. Hankinnasta hyötyvät molemmat, sillä nyt minä voin katsella olohuoneessa ihan mitä haluan (siellä on meidän tallentava boksi) ja sulho taas näkee urheilunsa ynnä muut kirkkaammin kuin vanhasta pikkutelkkarista, josta ei edes kiekko erotu.
 5. Avasin kaikki kortit hääyönä hotellilla, mutta lahjat vasta maanantaina kotiin palattuamme. Olisi ollut muuten hankala kuskata niitä pitkää matkaa.
 6. Ei tullut etukäteen puheeksi, eikä uskallettu sooloilla sitten siellä paikan päällä yhtäkkiä yllättäen. Mutta kirkon portaalla pussailtiin
 7. Samalla tavalla "masentaa" kuin kaikki muutkin menneen elämäni ihanat hetket, joita en saa koskaan enää takaisin Se kuuluu asiaan, ei tässä hätää.
 8. Juhlapaikalta tuli postia uudella nimellä. Kivasta kirjeestä paljastuikin ankea lasku
 9. Rahaa meni yllätyksineen sellaiset reilut neljä tonnia. Eikä kaduta tippaakaan, hyvin meni lopulta!
 10. Ostin morsiuskimppuni ja vieheet (4kpl) Kukkatuvasta, jota voin lämpimästi suositella muillekin!
 11. Häiden järjestelyihin ja siihen liittyviin ostoksiin kuluu reilut 3500 euroa. Vieraita tulee noin 55 ja kaikkea "normaalia" hankitaan/järjestetään. Suurimmat menoerät ovat juhlapaikka (500€), valokuvaaja (540€) ja morsiamen puku (550€). Ruokaa ja juomaa on reilusti, mutta ne on hankittu edullisesti ja valmistellaan itse (yhteensä noin 500€). Häämatkan budjetti on ihan ehdoton maksimi 3000€. Äkkilähtöjä kun katsellaan niin se voi ihan hyvin olla myös reilusti halvempi reissu
 12. Meille ei annettu kirkkoherranvirastosta vaihtoehtoja, joten otimme ensin tarjotun ja asia sillä selvä. Sama pappi on vihkinyt äitini (muutama vuosi sitten), mutta en kyllä siitä paljoa muista.
 13. Sisään mennessä Jupiterin teema, ulos mennessä Kuula. Ihana olis kyllä tuo Talvihäät-valssi
 14. Minä kyselin tässä varmaan kymmenisen eri ammatti-/harrastajakuvaajaa läpi ja ainoastaan yksi heistä olisi ottanut tonnin. Kaikki kysymäni olivat mielestäni ihan samantasoisia eli olivat saaneet otettua aiemmissa häissä sellaisia "ei tylsiä" kuvia, no tiedät kyllä mitä tarkoitan Nämä muut kuvaajat olivat hintaskaalalla 200-600€/päivä (dokumentaarinen kuvaus potretteineen). Voin lähettää lisätietoja yksärillä. Mutta vertailu kyllä kannattaa! Nuo sukulaisten "pakkokutsumiset" näyttävät olevan ikuinen kiistakapula vähän joka paikassa... toivottavasti löydätte sopivat ratkaisut ja saatte mukavat häät!
 15. Lomake täytetty, maksettu ja tulostettu On se nykyaikana vaan helppoa.