Katajanmarja80

Aktiivijäsen
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Katajanmarja80

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Varattiin samoihin aikoihin. Mutta meillä täällä pikkukaupungissa riitti mainiosti, kun varasi vuosi etukäteen juhlapaikan. Valitsemamme kirkon olis saanut varmaan vaikka viikon varoitusajalla, koska ei ole täällä kovin suosittu hääkirkko, vaikka ite siitä tykätäänkin.
 2. Tätä korostaisin itsekin. Me valittiin hääpaikaksi luonnon puolesta todella kaunis paikka, joka ei kaivannut juuri koristeluja. Kattaus tehtiin raikkailla väreillä, mutta yksinkertaisesti ja koristeluna oli vain koivua ja ulkona muutama iso kukkaruukku. Eipä ollut paljon siivomista, mutta silti oli UPEAN näköistä, koska luonto ympärillä oli kauneimmillaan ja hääpaikka todellakin sisältäkin miljööltään todella siisti ja kaunis, eli ei kaivannut yhtään enempää koristeluja.
 3. Hyvin sujui. Ilman vannehametta oisin ollut täysin pulassa, koska nytkin kompastelin helmaan kirkossa... Mutta siis hyvin sujui. vessakäynnit myös hoidin ihan itekseni.
 4. Mä itesin ainakin siitä, että ostamani puku oli ainut, joka oikeasti istui mun päälle niin, että ei muuta tarvinnut tehdä kuin helmaa vähän lyhentää. Lisäksi hinta ja väri (punainen) olivat kohdallaan.
 5. Mulle järjestettiin polttareissa myös morsiussauna, josta kuitenkin täytyi toi alasti juokseminen jättää luvuista, ettei saada Tampereen poliiseja perään! Me ei siis missään korvessa saunottu vaan ihan urbaanissa ympäristössä, joten vähän piti säätää... Myöskään vastaa en voinut heittää katolle saunan jälkeen nähdäkseni kumpi tulee tyttö vai poika. Onneksi meillä on jo lapset ollut tehtynä hyvän aikaa tuossa vaiheessa, joten tämä osuus muutenki voitiin jättää laskuista... Mutta mulla siis niin, että katajanoksilla vihdottiin, jotta muistaa, ettei avioliitto ole aina ruusuilla tanssimista. Selkään hierottiin suolaa, ettei vanha suola janota ja hunajaa, jotta elämässä on myös makeita hetkiä ja jauhoja, jotta leipä pysyy talossa.
 6. Toi rodinointihan tuossa valkokullassa näkyy olevan se pieni käytännön ongelma, eli vuodessa kihlasormus muuttui jo vähän kellertäväksi. Onneksi nyt pienennyksen ja rodinoinnin jälkeen molemmat sormukset on taas yhtä kirkkaat!
 7. Mulla oli kaulasa Kalevalan Lapsikoru, jonka sain joululahjaksi. Mulla on se hopeisena ja sopi hyvin yhteen valkokultaisten sormusten kanssa. Ranteessa oli hopeinen vaaleilla kivillä koristettu kapea ketju. Korviksia mulla ei ole ollenkaan.
 8. Vein just molemmat pienennättäviksi, jonka jälkeen ovat kokoa 16.
 9. Mulla oli olkapäät paljaana ja lisäksi hääpukuni oli kokopunainen, mutta eipä tuo tiettävästi ketään haitannut...
 10. Karkauspäivä, koska mä kosin.
 11. Lähimmät sukulaiset pyydettiin kahville, koska mies halusi. Mä en olis pitänyt mitään, koska mun mielestä kihlautuminen ei ole mikään juhlittava asia sinänsä, enempikin kahdenkeskinen asia vaan. Mitään virallistahan siihen ei liity.
 12. Ei paisuneet eikä supistuneet oikeestaan. Sen verran tosin karsittiin, että omasta autosta tehtiin hääauto, ei hankittu mitään "ulkopuolista" autoa, hääyö vietettiin hääpaikalla, vaikka jossain vaiheessa hetki harkittiin hotelliakin, mut hyvä että ei menty mihinkään! Muuten kyllä suunnitelmat pysyi ihan siinä, mitä alunperinkin oli. Vuosi häitä suunniteltiin.
 13. Ei tippaakaan. Olin etukäteen varautunut jo tähän rumbaan, mikä nimen vaihtamisesta aiheutuu. Olen vaan odottanut sitä päivää, jolloin pääsen omasta sukunimestäni eroon. Syynä sekä kuluneiden vitsien vääntäminen mun vanhasta nimestä, sekä se, että en todellakaan halua edustaa enää tyttönimeni sukua millään muotoa. Välit siis aika olemattomat siihen suuntaan. Ei riitaisat, mutta sangen etäiset. Miehen suku sen sijaan on ottanut mut vastaan todella lämpimästi ja kun lapsetkin isän nimelle kastettiin, niin oli itsestäänselvää senkin puolesta, että myös minä häiden yhteydessä otan yhteisen sukunimen.
 14. Mä otin miehen nimen, mikä oli mulle itsestäänselvää. Kuitenkin tuntui, että moni oli olettanut, että olisin pitänyt oman nimeni... Erikoista, tai ehkä musta vain tuntui siltä, kun kaikki tuota nimiasiaa tiedustelivat.
 15. Vastasi AIVAN täydellisesti. Kaikin puolin.